Автор |
Съобщение |
Seigar -X-
|
|
В момента играе: Fallout Van Buren
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 19 Авг 2009 14:57
10/10 Мисля че в бъдеще точно това ще стане когато ние се срещнем с организма от друга планета Филма бие на реализъм и то адски много ... може би прекалено много
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 19 Авг 2009 21:32
Златоокия написа: Относно филма - какво значение има дали Блумкамп or something like that има добър филм зад гърба си или не ,на мен идеята за интеграцията на извънземни бастърдс ме кефи и имам високи очаквания относно филма.
Относно ", филмът не е на Питър Джаксън" - провери пак и едитни .
Това, че е един от 6мата продуценти как прави филма негов Режисьор си е Blomkamp.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 20 Авг 2009 13:30
2 страници и само 1 мнение по филма.Не е добре работата ;/
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 20 Авг 2009 14:05
Vermic написа: 2 страници и само 1 мнение по филма.Не е добре работата ;/ Амм за това са форумите.... за да спори по дадена темата. Ако очакваш мил чат ще останеш разочарован тук
___________________________________ US Release: Call of Duty: Black Ops BG Release: Кално Дупе: Черни Операции (by kom4o)
|
|
|
|
|
ATALAX
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 20 Авг 2009 14:37
Делфините го правят за кеф, ебаси якото!
___________________________________ evil knows no good
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 20 Авг 2009 20:27
Seigar -X- написа: Vermic написа: 2 страници и само 1 мнение по филма.Не е добре работата ;/ Амм за това са форумите.... за да спори по дадена темата За тва е тоя форум,не форумите като цяло
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 20 Авг 2009 21:46
Seigar -X- написа: 10/10 Фреализъм и то адски много ... може би прекалено много ти чу ли се какво каза
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Seigar -X-
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 20 Авг 2009 22:31
Ahriman ти да не си онези с ограниченото въображение, който немогат да си представят организъм различен от този на земята Защото това е адски егоистично мислене Това е все едно да мислиш, че няма други планети освен земята
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 20 Авг 2009 22:33
Seigar -X- написа: Ahriman ти да не си онези с ограниченото въображение, който немогат да си представят организъм различен от този на земята Защото това е адски егоистично мислене Това е все едно да мислиш, че няма други планети освен земята ... I rest my case.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 21 Авг 2009 07:55
Ahriman написа: Идеята е интересна. НО.. Едно нещо ме влудява - недомислената идея "хората са лоши" само за да са лоши. Защо да конфискуват кораба на извънземните, вместо просто да установят контакт и да започнат съдействие и комуникация между расите? Това би им донесло много повече облаги, отколкото да крадат някакъв кораб. Но не, хората са зли и всеки, който излезе от салона, ще си каже "уаау, колко сме лоши хората" Стил какво те интересува дали са лоши към извънземни УАУ дали ебеме майката на планетите и т.н Естествено ,че ще е така това е най-якото. Пълен Екстерминатус на извънземната измет. Нито ме ебе за комуникация с тях нито за отношения. Зимаш им технологиите в своя полза ( доста добро човешко качество във филми за извънземни) и им таковаш мамата на цялата раса по-възможно много брутален човешки начин с предтекст ,че са агресори и е оптиват да поемат контрол над планетата ни. Епик.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 05 Сеп 2009 01:43
Гледам филма в момента. Най-лошото, което очаквах, си е така - толкова много се напъват да изкарат хората лоши, че накрая се получава адски изкуствено, прозрачно и смешно.
Примери:POSSIBLE SPOILERZ!!!
Командирът на ударния отряд е адски неадекватен и не би станал командир в никое подразделение в настоящия свят, но хората са лоши и неадекватни.
Извънземно размята двама човеци наляво-надясно. Извънземното бива гръмнато. Оставете настрани факта, че двама човеци са убити безпричинно, хайде да се фокусираме на това как извънземното пълзи и пищи "No, no".
От което съм гледал досега, това е. Иначе филмът е интересен, несъмнено, но тази част от него просто ме влудява.
|
|
|
|
|
Bravo Six
|
|
В момента играе: MEDAL OF HONOR 2010
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 05 Сеп 2009 10:30
Ahriman написа: Гледам филма в момента. Най-лошото, което очаквах, си е така - толкова много се напъват да изкарат хората лоши, че накрая се получава адски изкуствено, прозрачно и смешно.
Примери:POSSIBLE SPOILERZ!!!
Командирът на ударния отряд е адски неадекватен и не би станал командир в никое подразделение в настоящия свят, но хората са лоши и неадекватни.
Извънземно размята двама човеци наляво-надясно. Извънземното бива гръмнато. Оставете настрани факта, че двама човеци са убити безпричинно, хайде да се фокусираме на това как извънземното пълзи и пищи "No, no".
От което съм гледал досега, това е. Иначе филмът е интересен, несъмнено, но тази част от него просто ме влудява. Само от трейлърчетата подозирам, че и аз ще се нерва за по-горните неща, но да видим. Премиерата у нас му я отложиха за 18 септември и се чудя дали да не хвърля едно превю на компа или да отложа и да му се насладя на кино?!?
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 05 Сеп 2009 10:51
Изчакай 2 седмици, не си разваляй кефа с някакви долнопробни релийзи Аз също отброявам дни до премиерата
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
Bravo Six
|
|
В момента играе: MEDAL OF HONOR 2010
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 05 Сеп 2009 11:36
Warbringer написа: Изчакай 2 седмици, не си разваляй кефа с някакви долнопробни релийзи Аз също отброявам дни до премиерата 10х Ще се вслушам в съветата ти, макар, че любопитството ми е ограмно. Искаш ли да се организираме да ходим заедно да го гледаме?
|
|
|
|
|
човек
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 05 Сеп 2009 11:54
Marv написа: denik написа: Хората са и единствените, правещи секс за удоволствие, а не само за размножаване Това също не е вярно. А филмът ще е зле. Но не са ли единствените, които правят АНАЛЕН секс?
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 05 Сеп 2009 12:30
Bravo Six написа: 10х Ще се вслушам в съветата ти, макар, че любопитството ми е ограмно. Искаш ли да се организираме да ходим заедно да го гледаме? Може да направим едно отборно кино, да
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 06 Сеп 2009 09:04
Гледах го вчера и останах със смесени чувства. Интересен беше да, но наистина е необяснимо защо държаха извънземните при такива ковти условия. Не мисля, че в действителност би било така.
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 06 Сеп 2009 14:24
Представяш ли си? Филма е фантастика. Сигурно НЕ Е реалистичен. Защото е фантастика. Странно, а?
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 08 Сеп 2009 01:12
според мен филма е много добър. очаквам продължение П.С. само псувните можеха да ги намалят малко, защото вече дотъпява когато всяка 2-ра дума на главния герой е такава... П.С.2- въпреки че и аз ако ставам на извънземно така ще правя
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 08 Сеп 2009 01:47
Филма много ми хареса най-вече за различната гледна точка за това какво ще стане ако дойдат извънземни, различна от ние ги бием или те ни бият. Но като цяло филма имаше големи недомислия и т.н . Става, доволен съм чакам продължение.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|