Има и педали, и педофили, и фърита сред бронитата.
Същото важи и за гледащите Game Of Thrones...
Руската цензора не ми звучи, като най-точният морален компас.
Те и аниме феновете ги водят за извращенци...и сигурно имат известно право.
А и какво правят с възрастните фенове на Маша и мечокът?
Пращат ги да живеят с истински мечки, докато си променян отношението?
Bounty Dog: Getsumen no Ibu - някакъв екшън, но много смътни спомени. Не помня уайфута, все някакви идиотки.
Break Blade 1-2 - да красиво, но сюжетът ми беше досаден, та не гледах отвъд втория филм. Уж протагонистката ма и тя беше някакъв вид пачавра - ноу уайфу.
Bus Gamer - сюжетно пълен идиотизъм, но драмата сякаш компенсираше.
Полицайката ставаше.
Busou Renkin - гнусен шоненизъм. Мацката със секси белега Tokiko ставаше.
Busou Shinki Moon Angel - за разлика от боклучавите ТВ сериите, това ONA ставаше.
Кукличките бяха интересни. Не точно за уайфута, на да си играеш с тях.
Buta - епичен приключенски one shot с антропоморфни животни (баш самураят е глиган, затова и шоуто се казва Buta). Кицунето Guppi определено ставаше.
Captain Harlock - 3D филмът е с ужасна история и диалог, но пък има красиви гледки и епични космически битки.
Kei Yuki и Miime са стандартния фенсървис във френчайза, но втората тук са я докарали леко грозновата, но пък сеюто Ю Аои компенсира със секси глас.
Carnival Phantasm - пълна гавра с Moon Phase.
Всъщност всички женски персонажи са уайфута тук дори Сакура и Илиа, които обикновено не ги понасям толкова.
Cat Shit One - най-смешното е в това, че уж се взима страшно сериозно и се предполага да е реалистичен военен екшън...между зайци и камили.
Свеж идиотизъм.
Ноу уайфу обаче...нито един женски персонаж.
Catblue: Dynamite - homage на тема Catblue. Някак забавно, но 3D-то проваля и загрозяма сексуалното излъчване на Blue.
Ноу уайфу.
Cencoroll - убийствено оригинално, но Юки не е уайфу (нищо, че я озвучава ХанаКана).
Choboraunyopomi Gekijou Ai Mai Mii - каваййй бът ной уайфу.
Chouja Raideen - тая тъпня, що съм я гледал? Що съм я изтърпял до край?
Напрактика е фуджоши бейт и някакви идиотизми на тема супер-герои и супер-роботи.
Може би това е и образователният смисъл - никога вече да не повториш супер-геройщина или супер-роботщина.
Choujuu Densetsu Gestalt - типично шоджо. Ouri май ставаше, както и всички женски персонажи, но понеже е шоджо трябва и да е гей...досада.
Chrome Shelled Regios - още едно шонен безумие.
Най-много ми хареса капитанката Nina.
Имаше и много други шматки, но не ми влизаха в представите за уайфу.
Chuunibyou demo Koi ga Shitai - KyoAni вече в период на полуразпад.
Уайфу материал - Shinka и Sanae-dЕsu (произнася се, както японец произнася английската дума death).
Cinderella Boy - това беше някакво Люпен образно (защото е по идея на Monkey Punch).
Най-уайфу е естествено местният аналог на Фуджико - Rella Cindy Shirayuki