Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 24 Фев 2010 16:06
Мисля да изгледам скоро Azumanga Daioh, чух, че Лъки Стар било едва ли не копие на него? о.О И ми предложиха някаква романтична комедия дето има 20-тина епизода и последния излиза март 2010.. :Д Алшу сигурно се сещаш? Пак щяла да ми хареса, заради Лъки Стар
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 24 Фев 2010 21:15
В момента гледам Sora no Otoshimono.Доста приятно и неангажиращо.Главният герой е по-перверзен отколкото би ми се искало, но оттам произлиза повечето от хумора, което не е непременно лошо. Като цяло, историята не е развита много (поне докъдето съм стигнал), но анимето определено ми харесва. Едит: Хами, с тия коментари за Лъки Стар си ме зарибил да го гледам. Седващото ми аниме е то, определено.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 25 Фев 2010 08:30
Ахахах, велико е :Д След първия епизод или ще го намразиш или ще го обикнеш! -- http://www.youtube.com/watch?v=XX8IWW6MdK4Истината
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 25 Фев 2010 17:55
The Chameleon, Azumanga Daioh има и някой друг общ елемент с Lucky Stars, но според мен са различни и шансът да не ти хареса е голям...иначе е МОЕ и е забавен, но не очаквай Lucky Stars-дупликат. Не се сещам за кое аниме говориш има няколко такива и нито едно от тях не гледам. Baka to Test to Shoukanjuu е забавно, но не пасва на описанието...иначе ти го препоръчвам - представлява кретенски ученически майтапи + аниме/гейм референции. Има е едно дето приключи, то пасва донякъде, но не отговаря на условието за март 2010 и броя епизоди - Seitokai no Ichizon...аз обаче не го харесвам... Да не говориш за Kobato? Казват, че цялтото шоу го изнасяло злобното псе от плаката . Може да го загледам, като му изкарат batch с всички епизоди. Сега си спомням, че така и не загледа Hyakko. Хвърли му един поглед, де!
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 25 Фев 2010 17:58
Напълно съм изключил за Хияко, можеш ли да ми припомниш за какво идеше реч?
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 26 Фев 2010 00:17
Изгледах първи епизод на Лъки Стар в YouTube и ми се стори доста ъм...random. Няколко минути си говореха за храни. 'Тhe hell? o.O
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 26 Фев 2010 16:19
Fenrir, Ками-сама ти го каза - или се влюбваш или го дропваш... Е, аз не се влюбих, но ми беше приятно за гледане (някои от героите са невероятни кретени и кретенки). Това което ти се е сторило странно идва от това, че анимето е по 4 панелна манга...т.е. всяка история е дълга точно 4 картинки...е може да има и продължения, много пъти по четири, но всеки сегмент от тях може да се резглежда и като самостоятелна шега. Това докарва структурата на анимето малко шантава и скорострелна. Голяма част от майтапите са вътрешно-отакувски и не са очевидни. Преводът в youtube има ли бележки? Защото без тях голяма част от геговете остават неразбрани за неяпонската публика. Цитат: Напълно съм изключил за Хияко, можеш ли да ми припомниш за какво идеше реч? Ами училищна комедийка. Предимно за четири момичета от един клас. Всяка една от тях привидно е представител на типичните аниме клишета, но пък притежава изключително странни, неадекватни и адски забавни черти. Най-шантавата от всичките е Торако (в превод - тигър и всеки един от епизодите е с "тигър" в заглавието). Малко по малко ни запознават и с други ученици и ученички от същия клас...кой от кой по-големи кретени. Даскалът всъщност е нормален човек, но Торако така го дразни, че често си изтървава нервите и се държи неадекватно. Има и някой друг семпай дето се занимава със снимане на пантсу-шотове за лична и бизнес употреба и пр. На мен ми се видя адски забавно. Хуморът е доста по-широкоспектърен от този в Lucky Stars и може да се гледа и от неотакувци. Hyakko e 13 серии + една кратка OVA.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 26 Фев 2010 16:35
Ок ще го изтегля и ще го пробвам! EDIT : OMG, като чух едната мацка веднага погледнах в уикипедия, ДААА АЯ ХИРАНО я озвучава <3 <3 <3 !!!!!!!!!~
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 27 Фев 2010 14:57
Иска ми се нещо по-сериозно, без лиготии, в средновековна атмосфера. Мечове, може малко магия. Класическо фентъзи. Тъмничко, без да избива на gore (или пък да ^___^ )
Гледал съм (не са подреждани, не се ядосвайте кое е най-отгоре):
1. Berserk (и мангата) 2. Record of Lodoss Wars 3. Ninja scroll (епизодите и ОВАта) 4. Claymore (и мангата) ------------------ 5. Малко Slayers (Original и Next)
В момента търся и ще погледна:
>>12 Kingdoms >>Seirei no Moribito
Нещо да добавите?
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 27 Фев 2010 16:29
Мисля, че перфектния избор за теб е Shigurui. o.O
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 28 Фев 2010 20:01
Гледа ми се някаква комедийка/романтика + еччи ( ) (don't we all love anime boobies ;d)
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 28 Фев 2010 20:26
Извода ми за sword and spell аниме: Код: Legend of the Galactic Heroes (long but awesome) Ghost in the Shell Stand Alone Complex BLAME! (manga) Vinland Saga (manga) Bastard! Louie the Rune Soldier Lord of Lords Ryu Knight: Adeu's Legend Aura Battler Dunbine Vision of Escaflowne 12 Kingdoms Seirei no Moribito Berserk Record of Lodoss Wars -> part two? Ninja scroll Claymore Legend of Crystania KATANAH, any one? Does Druaga count? Scrapped Princess Slayers
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 28 Фев 2010 22:22
Значи аз не гледам анимета много обаче сега тъкмо догледах хелсинг и искам да питам знаете ли някакво подобно аниме със много gore и кръв ,но без тия лигави части със смотаната анимация дето убиват цялата атмосфера ? Еlfen Lied не ми хареса.
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 28 Фев 2010 23:40
Моето предложение към теб :
Urotsukidōji ( одлскул е, нз дали ще ти допадне, но е най-великия от гуро жанра )
Ninja Scroll ; Devilman -> класики
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 28 Фев 2010 23:54
The Chameleon написа: Моето предложение към теб :
Urotsukidōji ( одлскул е, нз дали ще ти допадне, но е най-великия от гуро жанра )
Ninja Scroll ; Devilman -> класики Мерси много! Urotsukidōji и Ninja Scroll ги тегля за Devilman ще видя по-късно Нинджа-та е филм нали ? Защото не намерих серии.
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 28 Фев 2010 23:58
Дам, филмче е.. Уротсукидоужи е ерогуро, бтв... надявам се не те притеснява
|
|
|
|
|
Ред
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 01 Мар 2010 01:20
The Chameleon написа: Дам, филмче е.. Уротсукидоужи е ерогуро, бтв... надявам се не те притеснява Ще ме притеснява после като трябва да пера гащите По принцип не съм по рисуваните еротики ама щом има нацита и демони трябва да е яко
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 01 Мар 2010 01:48
Супер е счупващо анимето, а и са толкова много филми, ОВИ, бла-бла-бла
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 01 Мар 2010 10:38
indigo Legend of the Galactic Heroes - това е Sci-Fi (толкова далече в бъдещето, че изглежда ретроградно ), според мен не минава за фентъзи. Ghost in the Shell Stand Alone Complex - киберпънк от най-чист вид BLAME! (manga) - киберпънк Vinland Saga (manga) - жестоко! От автора на Berserk Bastard! - ми поостаряло е вече, едно време ме кефеше. Пруключенско фентъзи. Louie the Rune Soldier - това е приключенска фентази комедия...не ми е от най-любимите, но става...малко е извън сериозността и мрака, които търсиш. И има лигавщини. Vision of Escaflowne - това е шоджо. Не съм сигурен, че ще ти понесе...аз го дропнах бързо. 12 Kingdoms - чувал съм добри неща, но не е типично фентази Seirei no Moribito - чувал съм добри неща. От авторите на GITS. Berserk - мангата е върховна, анимето не ме кефи Record of Lodoss Wars -> part two? ами има TV и OVA Ninja scroll - типична шиноби история Does Druaga count? - не, за мен е пълен шит Scrapped Princess - не е лошо, но според мен не това което търсиш. Наблягат на драмата. А и в едни момент се оказа, че не е фентази, а sci-fi. Slayers - ми въобще не е това, което търсиш, защото според мен си е доста шантава (и любима...без филмите) комедия. Що не изгледаш филма Sword Of The Stranger. Не е много фентази, но е средновековно и с мечове (и стрели, и копия и пр.). Fenrir, що не пробваш - Umisho, Midori No Hibi или Toradora. Второто и третото не са много ечи, ама са ромнатични и приятни. Спомних си и за разни Onegai неща, дето също бяха ечи.
|
|
|
|
|
странник
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 01 Мар 2010 18:26
AlShu написа: Vinland Saga (manga) - жестоко! От автора на Berserk
Не ,не е от него - на някой си Makoto Yukimura е.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|