Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Заглавие: Re: Marvel Cinematic Universe
Публикувано на: 30 Апр 2017 17:01

Някой да е гледал Legion?

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 30 Апр 2017 18:48

Аз съм го гледал и ми хареса. Tbh съм изненадан, че никой не го е споменавал досега/
няма тема. Доста по-различен е от всички останали супергеройски сериали. Много от действията се развиват в съзнанията на персонажите и там стават всякакви лудници :D Актьорската игра е добра с 1-2 изключения.
Може да гледаш първият епизод и от него да си направиш изводи, останалите са в същият тон. Само не очаквай тонове екшън. Набляга се предимно на диалози и разни неща с телекинеза и mind games :D
Има препратки към X-мен вселената, но само толкова (сигурно повечето персонажи са от комиксите, но аз лично не ги знам). Възможно е в някой от следващите сезони да се появи Professor X.

Edit: Link за торенти с добро качество.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 30 Апр 2017 23:46

Писах след като го изгледах, понеже и аз не видях да е споменат в темата, а определено си заслужава. :)

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
В момента играе: не казвам
Публикувано на: 01 Май 2017 01:40

^ като свършат сезоните другия месец на всичките ефирни сериали, които следя ще го мина и тоя. Не съм особено надъхан, но пък трябва да се запълни времето до The Defenders август месец.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Май 2017 09:12

GotG2 - е по-слаб като история от първата част, но до някъде компенсира с още повече хумор. Като цяло съм доволен.

Профил

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Публикувано на: 12 Юли 2017 23:14

Някой престраши ли се да гледа Завръщането у Дома на Спиндерман? Ревютата са обнадеждаващи, но Том Холанд ми изглежда отвратително като Човека Паяк (не съм гледал Civil War, само трейлъри за този филм), а единствените актьори, които стават за нещо, са Робърт Дауни и Майкъл Кийтън. Като огромен фен на последния Спайдър-Мен, не знам как този ще ми допадне, но да видим.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2017 07:52

Не съм го гледал, само Civil War, но това беше най-близката версия до представата ми за Спайдърмен...е, Марсиа Томей е изненадващо секси 50 годишна лелка за стринка Мей. :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2017 08:47

Феновете толкова бучаха, че все слагат актьор, който няма нищо общо с ПП от комиксите. Най-после успяха да намерят актьор, който е като 3D принтиран. Може просто да имаш друга визия за нещата предвид анимацията, защото там ПП е малко по-възрастен и вече го раздава пичовски.

Профил

Аватар
В момента играе: Футбол, ама навън
Публикувано на: 13 Юли 2017 10:41

The Amazing Spider-Man беше реалистичен, доколкото този термин може да се приложи към филм за супергерои. Оригиналната трилогия, с изключение общо взето на третия филм, може да се опише като една приказка със светли цветове, в която от време на време се появяват облаци. TASM беше мрачен. Определени актьори издухват тези от филмите на Рейми. Абсолютно забравих какво правеше Кирстен Дънст, след като изгледах сцените на Ема Стоун. Този път романтиката не е там, защото някой трябва да се спасява, а защото младите се харесват. Както е било между Гарфийлд и Стоун по това време. Сцените с Чичо Бен и Леля Мей са много повече, което е прекрасно. Битът в живота на Човека Паяк винаги е бил нещо подценено. Вече не. Шегите на Питър в костюма са по-малко, което е добре дошло за мен. Мисля, че Доктор Конърс беше написан доста добре като злодей в първия филм. Не може да се мери изобщо със Зеления Гоблин на Дефо или с Док Ок на Молина, но разбираме защо кривва от правия път, а не е ли това най-важното? Като говорим за това, харесва ми как и в двата филма Питър преборва големите злодеи с помощ - първо, капитан Стейси му удря рамо, а после и самата Гуен. Това дава по голяма мощ на злодеите, кара ги да изглеждат още по-застрашителни, понеже Спайдър-Мен не може да ги надвие сам.
Ако трябва да се споменат слабости, бих избрал образа на Питър Паркър. Прекалено е готин и тормозът на Флаш спира съмнително рано. Това, че кара скейтборд, нарушава правилата и е много сръчен е добро само по себе си, но не помага за изобразяването му на неудачник. Така ни се показва само, че е сингъл и тази празнина ще се запълни в бъдеще.
Злодеите, както споменах, са крачка назад. Дейн ДеХаан според мен е докарал много добре високомерието на Хари Озборн, но като Зеления Гоблин е смехотворен. Носорога, изигран от ветерана Пол Джамати, също имаше потенциал, но е погребан под планината от съдържание, наречена TASM2 и в крайна сметка е орязан. Беше потвърдено завръщането му в третия филм, който така и не се случи. Електро пък беше свален учудващо лесно, което е жалко, защото във втория филм акцентът беше върху него. Гущера беше добър злодей, нищо революционно, но задоволително изпълнение.
Обективно погледнато вторият филм е безбожно тъп, но ако човек не се опитва да го анализира качествено е доста забавен и от такава гледна точка ми допадна. Изтритите сцени и за двата филма бяха страхотни. Наистина се надявах, че ще има и трети филм, но какво да се прави.
Дано Холанд да се е справил.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Юли 2017 11:15

Наложи се да си пусна трейлъра, за да си припомня, че е имало The amazing spiderman 2 :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Юли 2017 22:56

Спайдърмен е добро детско филмче. Няма как да претендира за нещо повече предвид таргет възрастовата група. Том Холанд е достоверен Питър Паркър от комиксите. Много ми се иска по-натам да излезе R rated част заедно с Дедпул :o

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2017 13:47

Почнахме Iron Fist.
Първите 4 епизода не бяха лоши, макар и прекаледно мудни и без особено развитие в действието. Петият епизод беше потресаващо тъп.
Актьорът е бозав, изглежда като всичко друго, но не и като прекарал 15 години сред монаси в тренировки и лишения. Путьо. Останалите актьори биват, като изключим една простотия с персонаж, който би трябвало да е 30 годишен, но изглежда стар колкото баща си :lol:. Въпреки изключително лошото впечатление от 5ти епизод, засега го слагам по-високо от Люк Кейдж, но пак значително по-ниско от DD и JJ.
Ще докладвам пак като го изгледаме.
ЕДИТ: 6ти епизод също беше потресаващ.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2017 16:24

This

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2017 13:37

И аз почнах Defenders. След първите 3 епизода съм доста доволен, успяли са да компенсират дърварщината на Iron Fist, а края на третия епизод е доста епик. Това, което ми направи впечатление първите два епизода беше цветовите филтри, които прилагаха докато снимаха сцените с отделните герои, преди да се срещнат и имаш чувството че гледаш сцени от четирите сериала, събрани на едно място. Особено осезаемо впечатление правеха топлите,жълтеещи цветове при сцените Luke Cage. А за това колко е огромна дори само като присъствие Сигърни Уийвър по принцип си мисля, че няма смисъл да говоря...
Довечера след работа продължавам смело. :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2017 13:53

Свали малко очакванията, щото финалът е тъп, та дрънка.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2017 13:58

Маце Борко написа:
Свали малко очакванията, щото финалът е тъп, та дрънка.

Meh, то почти всичките досега бяха със скапани финали така или иначе...

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Сеп 2017 00:29

Едва ли ще изненадам някой, който е гледал смехотворните трейлъри на Inhumans, но все пак... Та днес първите 2 епизода излязоха на лимитирани IMAX прожекции и резултата е очаквано катастрофален - де що има сайт ревюто е негативно. Скапани евтинджос ефекти, евтинджос кинематография, плоски и безинтересни персонажи, костюми като от втора употреба, жалка режисьорска работа и прочее, и прочее гняс, която може да се очаква от олигофрен като Скот Бък. Очертава се още по-голяма TV брадва от Iron Fist и съвсем сигурно изгонване на Бък от Марвел-ци. Иначе ако след двата жалки епизода на кино на някой все още му пука за тоя сериал , той излиза края на месеца и ще е мини серии, т.е. 8 епизода и след като свърши на негово място ще започне 5-я сезон на все по-любимия ми Agents of Shield.

Профил

Аватар
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 07 Сеп 2017 02:34

Момчета, изгледах Дефендърите. Ами ок сериал е, много плюсове съзрях в работата на режисьора и оператора, Бътърса вече е споделил една част от тях. Има СПОЙЛЕРИ, ако някой още не го е гледал, да не чете. Плюсовете са:

+ Много точно и балансирано изиграни бяха персонажите на Люк Кейдж и Джесика Джоунс. До най-малък детайл бяха изпипани реакциите им в дадените ситуации. Показаха как не се надценяват, значително по ограничени са като бойни умения, даже и от интелект спрямо другите двама и това ги прави някак симпатични. Простота и доброта, но всичко при тях бе добре написано.

+ Успяха въпреки орязания брой серии да вкарат сума второстепенни персонажи, да ги намесят в историята и да им дадат цел за продълженията на четирите сериала.

+ Много ми харесаха първите серии, в които героите не се познавах все още и всеки вървеше по своя път. Това ме накара да се замисля какво би било, ако първите сезони на Деърдевил, Люк Кейдж, Джесика Джоунс и Железния юмрук бяха събрани в един сериал? Според мен щеше да е страхотно камерата да скача от един герой на друг из Ню Йорк, създавайки двойно по голяма дълбочина в сюжета и занимавка за зрителя, който с по голям интерес и съсредоточеност да следи всяка случка. Просто с изключение на Дявола, другите трима не са толкова интересни и въпреки че сезона на Люк Кейдж ми хареса много и този на Джесика също беше добър си личи, че сценарно издишат на моменти. Това би се компенсирало от един общ сериал, а и според мен това е пътя. Повече екшън, повече случки и герои на едно място.

+ Сложиха край на Ръката(май и дано). Не е спойлер, защото всеки, който е наясно поне малко с двата сезона на Деърдевил и историята на Железния юмрук го е очаквал.

Обаче почти всеки плюс си има и минус.
- Не ми харесаха Дявола и Юмрука. Много странни бяха през цялото време. И зле написани. Единия си ревеше за Кун Лун, Неумиращия, Дракон и тн, той впрочем и в сериала си затова плямпаше най-вече, а другия отново беше въвлечен в спомени, засягащи личния му живот. Точно тази любовна аферичка не ми допадна и във втория сезон на сериала(Деърдевила). Сега съвсем ме дразнеше. В общи линии единия от любов се превърна в путьо, другия ми идва в повече с бедния набор от реплики, предоставени на героя му и с това, че го играе така, сякаш е набор на новия Спайдърмен.

- Отново слаб злодей, с малко екранно време и елиминиран като пиле. Всичките шефове в Ръката са безлики, безинтересни и еднакви. Бакуто, Нобу и Мураками все едно са един персонаж или ги играе един човек. С нищо особено не можаха да ги различат. Даже първият път като видях Мураками си помислих, че е Нобу, бях забравил какво стана в Деърдевил :lol: Мадам Гао е гаден персонаж, бог знае каква мистична магия владее и как размята хора като Джесика и Люк насам-натам. Точно и тези моменти бяха зле заснети и замазани(както и бойните сцени в последните 2-3 епизода въобще). Суонзи въобще го оставяме без коментар, а Александра, макар и изиграна от добра актриса, остана посредствена през цялото време. То не бяха пози, заучени фрази и досадно плямпане от нейна страна. Не очаквах и по такъв начин да умре, но няма да ми липсва. Стотина класи под Кингпин, Килгрейв и Пепелянката. Това са примери за злодеи с малко екранно време, които обаче имат фамозно присъствие на екран и приковават вниманието на зрителя.

- Убиха Стик. Който и да бяха убили от останалите второстепенни герои нямаше да ми липсва, ама тоя старец беше епичен. Разсмиваше ме с вулгарния си език и чувството си за хумор, плюс това ролята му отиваше страшно много.

- Много тъп финал имаше всичко. Поне да ни бяха оставили с илюзията, че Дявола е мъртъв и да се чудим как ще възкръсне в третия си сезон, но не позволиха дори това.

- Дано наистина са сложили край на Ръката, защото окончателно ми писна от тях вече. Хиляда пъти предпочитам Кингпин да владее престъпния свят, без излишни мистични и мистериозни сили да са зад гърба му и да наема (свръх)злодеи да се разправят с Дявола. В пъти по интересно ще бъде.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Сеп 2017 07:58

След ултра тъпнята Iron Fist, това нещо изглежда още по-велико:
https://www.youtube.com/watch?v=lIY6zFL95hE

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Сеп 2017 12:12

Изгледахме defenders. Първите 6 епизода бяха супер като изключим фиста и азиатката, които бяха обичайно досадни. Последните 2 епизода бяха много слаби, трагични във всяко отношение. Актьорът на айрън фист трябваше да си остане свиркаджия от GoT(така чух) и с това да приключи кариерата му.
Предвид какво чудо представлява Стик в марвел вселената, развоят с него беше пълен ташак. Срам.
Ще пробваме legion, дано няма такива изцепки.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com