Автор |
Съобщение |
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 04 Сеп 2009 11:23
Вчера го гледах. Мисля при първа възможност да го гледам пак. Страшен е, просто страшен. Отидох с много високи очаквания и не останах разочарован. Нямаше излишна сцена, излишна реплика, или излишно движение на камерата... Просто ВЕЛИК филм. След 20-30 години тоя филм ще стане класика.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 04 Сеп 2009 13:12
Вчера го гледах. Да , имаше смешни сцени, но черния хумор преобладаваше, пък и касапницата беше доста. Очаквах повече хумор, изобщо филма трябва да е 18+ а не 16+ щото дори и аз, който понася кръв, малко се възмутих. Но не е лош филма, просто не оправда очакванията.
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 04 Сеп 2009 15:35
Изгледах го прословутия филм. Скучен ми беше.
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
play hard
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 04 Сеп 2009 18:34
Е не беше толкова интересен,но си имаше и забавни моменти ... Като цяло - Добър филм
|
|
|
|
|
Bravo Six
|
|
В момента играе: MEDAL OF HONOR 2010
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 05 Сеп 2009 10:14
Warbringer написа: Вчера го гледах. Мисля при първа възможност да го гледам пак. Страшен е, просто страшен. Отидох с много високи очаквания и не останах разочарован. Нямаше излишна сцена, излишна реплика, или излишно движение на камерата... Просто ВЕЛИК филм. След 20-30 години тоя филм ще стане класика. + 1! Никой не знае до къде може да стигне лудостта на Тарантино. Много е хубаво да можеш да си позволиш да направиш такъв филм както ти си искаш и без да се съобразяваш много, много. Счената в кръчмата (в мазето ) направо ме грабна!
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 05 Сеп 2009 11:59
Абе май само аз мисля, че имаше прекалено малко насилие
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 05 Сеп 2009 18:37
Това беше най-тъпия филм,който бях гледал.Явно толкова разбирам от филми,щом на повечето се е харесал.Съжелявам,но нищо във филма не ми хареса и ми беше ужасно скучен,направо ми идеше да отида да изпуша 5-6 кутии цигари,докато свърши.Въобще не ми хареса и наистина е един(да не казвам най-лошия филм къде съм гледал) Не го казвам да се правя на интересен или с цел да хейтя,просто ме е яд за парите,които похабих.Евалата на тези,на които е допаднал и не им е бил скучен.Явно Тарантино,не е моят режисьор. Единственото хубаво в филма беше играта на Брад Пит.
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 05 Сеп 2009 18:51
Гледай In The Name Of The King, честно ти казвам, НЯМА по-тъп филм. Уве Бол TM. Утре ще гледам Копилетата
___________________________________ .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 05 Сеп 2009 21:02
Човече филма е почти перфектен(и според мене насилието беше малко ) не знам какво искаш та ти е скучен гледай филми с Жан Клод Ван-Дам те явно ше са ти по интересни а за играта на Брад Пит ....ми човека почти не играе виж немците и французойката играят страхотно,а от диалозите ти става едно такова приятно
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 05 Сеп 2009 21:25
DJ Cat написа: Единственото хубаво в филма беше играта на Брад Пит. Тя беше може би най-слабата от сички
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 05 Сеп 2009 21:30
Романс - няма си прая класации,кой е по-тъп кой не е и т.н Просто мислех че филма ще ми хареса.Тоя филм няма да го гледам,щом е такава скука наистина Пусни едно мнение за копилетата като го изгледаш. Само едно не ми е ясно Ingloryus закакво е преведено ''гадни''.Безславни нещо такова не трябва ли да е. Сик бой - това е мое мнение,не ангажирам никой с него.Не съм тръгнал да ви убеждавам,колко е прост филма, а споделям преживяването ми в кино Арена.Просто не ми казвай кое-как и набързо реши какво харесвам аз и кой играл най-добре.Брад Пит си игра страхотно,затова е признат в цял свят.Въобще не ми става едно такова приятно да ти кажа аз.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 05 Сеп 2009 21:54
Единственият персонаж, който ставаше за нещо го разстреляха в кръчмата... в този момент наистина се шляпнах по челото (говоря за Щиглиц).
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 05 Сеп 2009 22:25
Романс написа: Гледай In The Name Of The King, честно ти казвам, НЯМА по-тъп филм. Уве Бол TM. Гледай "Battle Space"! Гарантирам ти, че ще си вдигнеш мнението за всички други филми с поне една единица по десетобалната система! Колкото до Уве Бол, определено почти всичките му филми са пълна боза, но "Tunnel Rats" ме накефи много!
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 22 Сеп 2009 20:28
Warbringer написа: Вчера го гледах. Мисля при първа възможност да го гледам пак. Страшен е, просто страшен. Отидох с много високи очаквания и не останах разочарован. Нямаше излишна сцена, излишна реплика, или излишно движение на камерата... Просто ВЕЛИК филм. След 20-30 години тоя филм ще стане класика. Вчера го гледах.
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Admiral General Hurf
|
|
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 22 Сеп 2009 20:30
Гледах го на четиринайсти. Не ми хареса.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
|
Unholy Man
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 22 Сеп 2009 20:41
Според мене Хайнз Ланда изигра най-добрата роля.Проста нямам думи...Надявам се да го номинират за най-добра мъжка роля.
___________________________________ I'm sayng unholy words, I'm doing unholy things, I'm speaking unholy language... I know what i am...An Unholy Man..
|
|
|
|
|
JFK
|
|
В момента играе: Mafia.
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 22 Сеп 2009 21:41
Мале,ако хвана Шошана......
Иначе,относно филма,отидох с огромни очаквания и не останах разочарован.Хареса ми.Може би трябваше да прилича повече на спагети уестърните на Леоне,но и така си е добре.Чакам да го пуснат на ДВД за да си го купя.
___________________________________ "I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 22 Сеп 2009 21:46
Единственият филм за тази година, на който отидох с големи очаквания и на излизане ми светна, че са покрити от-до. Миналото лято беше така с Тъмният Рицар.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 22 Сеп 2009 22:01
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Гадни копилета" Публикувано на: 22 Сеп 2009 22:03
bug написа: абе копелета се пише бе с е е Сериозно ли бе, пидираст?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|