Автор |
Съобщение |
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 08 Мар 2008 21:23
Я си дайте мнението за това. http://zamunda.net/details.php?id=120157 Изглежда ми интересно и се чудя дали да го изтегля.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
|
|
|
|
Disturbed
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 08 Мар 2008 21:53
Бях започнал да го гледам, ама нещо не ми 'ареса... Някой, който го е гледал да каже дали си струва да го изтегля пак :Р
___________________________________ Expect the worse, you bleeding heart, but kill me first - before it starts. Yes, my cock is getting hard, we are born different after all. Invite mayhem, produce weapons, shoot out, burn down. No CNN or media now ...
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 08 Мар 2008 22:27
Shady написа: Само не видях колко епизода са. Еми един епизод е 24 минути,следователно е към 170 МБ.Бих казал,че е към 30 епизода. Сега го тегля и утре ще ви кажа впечатленията си.(не,че съм голям аниме-разбирач де... ) Едит:26 епизода са
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 08 Мар 2008 22:41
Fenrir написа: Я си дайте мнението за това. http://zamunda.net/details.php?id=120157 Изглежда ми интересно и се чудя дали да го изтегля. Аз го гледах малко след като беше излезло. Не е кой знае какво, на Дист определено няма да му хареса. На моменти е добро, но на моменти яко куца. Все пак като за веднъж според мен става, но има какво да се желае още доста.
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 09 Мар 2008 01:11
Абе как се казваше онова аниме с мацката с мега големия топор, и пича дето все се съживяваше като тя го убиеше ? Ps. Поздрав с :
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 09 Мар 2008 12:55
The Chameleon написа: Абе как се казваше онова аниме с мацката с мега големия топор, и пича дето все се съживяваше като тя го убиеше ? Хами, дали случайно нямаш в предвид това ?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 09 Мар 2008 12:57
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chaaaaaaaaaan!!!! Мерси, мерси, мерси!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 09 Мар 2008 13:02
За нищо ^^ Пак заповядай
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 09 Мар 2008 15:29
Andrey358, и да е излизал вариант с ЕНГ дублаж, не знам да се сийдва някъде в момента...примири се с оригиналния, само 13 серии са (с OVA-то 14)...аз така съм се пристрастил към японския дубраж, че не мога да слушам английски - просто се губи 2/3 информацията закодирана в интонацията и произношението. А спецялно във FMP гласовете на Канаме и Сагара са просто уникални! Fenrir, въпрос на вкус. Спорде мен Heroic Age е феноменална тъпня...обаче много хора му се изкефиха...и то предумно заради масовити битки с комсически кораби от едни момент нататък. Аз обаче не успях да преглътна дебилния сюжет (перманентни противоречия, които от определена гледна точка уж престават да са противиречия ) и кретенският графичен дизайн на някои извънземни, както и на тъпия Ейджи... Ако ти се гледат сай фай саги с масови космически битки има и много по-яки заглавиия - примерно (цитирам напсоки) Vandread (който може да се намери на http://chise.ludost.net/Anime/ ) или Gundam Seed (който може да се намери на http://download.animes-bg.com/anime ) Последното не отваряй директно, а copy-paste-ваш в реда за въвеждане на адрес в браузера.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
Predator-S
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 09 Мар 2008 15:48
Pokemon, Digimon, Yu-Gi-Oh и няколко серии на Dragonball Z :д
Навремето по РТЛ, вече не ме влекат.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 09 Мар 2008 16:13
Ако си гледал само боклуци, като Pokemon, Digimon и Yu-Gi-Oh, нищо чудно че вече не те влекат...
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 09 Мар 2008 16:14
AlShu написа: Ако си гледал само боклуци, като Pokemon, Digimon и Yu-Gi-Oh, нищо чудно че вече не те влекат... Мда Иначе, Ал Шу, не си ли фен на Лъки Стар? :Д
|
|
|
|
|
Predator-S
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 09 Мар 2008 16:20
Попадал съм и на някфи други неща като Vampire Hunter D, обаче просто нищо не ми е хващало окото.
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 09 Мар 2008 16:25
The Chameleon, ми не съм го заглеждал все още - принципно щом видиш един сериал с лигави момиченца значи си внидял всичките...добре де, шегувам се, не знам за какво става дума в Lucky Star, но май не е в зоната на интересите ми. Принципно има страшно много заглавия и човек не може (пък и не е длъжен) да наваксва всичко...Аз примерно имам в колекцията си над 200 заглавия, които още не съм гледал и затова се захващам с "нови", само ако ми са се сторили нещо изключително. Predator-S, ти загледай Black Lagoon и ако не те кефи, тогава можеш да твърдиш, че не си падаш по аниме .
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 09 Мар 2008 16:32
Ами, всъщност по-обикновенно аниме от Лъкито нз дали има.. и само по себе си не е нито епично нито мега завладяващо с ефекти нито нищо Но въпреки това още ме е яд, че е само 24 епизода.. Отначало не ми беше толкова интересно, просто защото не знаех какво да очаквам, ама после.. :О Анимето е като можеш да се отпуснеш, да се похилиш, риъл лайф ситуацийки, всъщност ми беше и полезно до няква степен, не отричам и , че съм се съдирал от смях на някои места.. Искам продължение деа :Д
|
|
|
|
|
AlShu
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 09 Мар 2008 16:48
Принципно има такива заглавия - уж нищо, пък те размазват от кеф - Tonary No Yamada-kun (единственото Гибли, което харесвам), мангата на Yokohama Kaidashi Kikou (анимето не съм гледал), мангата на Mahoraba (пак не съм гледал анимето)...сюжет почти няма, но хуморът и иронията са много сладки... Вчера изгледах нещо подобно - Take The X Train...в началото е точно slices of life, но след първите 10 мин. го избива и на хорор (въпреки това е доста смешно)... Вчера изгледах и Sayonara Zetsubou Sensei...в него има гениални хрумвания и майтапи, обаче ми се струват натрупани доста безразборно, а и ритъмът е доста неравномерен. Може би мангата е по-подходяща форма, защото гледайки анимето просто не можеш да обхванеш цялата информация и всички майтапи...тия хора не се научиха, че не от всяка печеливша манга, трябва да се прави аниме. Понякога просто не е подходящо. (не че не са си избили парите ) Принцирно ми хареса, но не знам защо феновете му се хайпваха толкова. Аз очаквах нещо мрачно (щом става дума за суисидалните тенденции на главия герой), а той пича просто е attention whore.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 09 Мар 2008 16:54
Нещо много по лоликона хлътнах.. не е на добре. http://www.youtube.com/watch?v=wefjEoH9tg0
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 09 Мар 2008 22:08
Абе, аз малко ни в клин ни в ръкав. Ма подозирам, че тука има може би някой, който може и да удари едно рамо. Скоро гледах AMV Hell 3, там на едно място имаше две яки каки, с огромни цици, който се стреляха с револвери, а същите се зареждаха, като по 6 коршума изскачаха от гърдите на каките и запълваха барабана на револвера. ^^ Някой ако има идея, да свирка ^^ Ако не, ще пробвам в някой отдругите сайтове. (Още не ми е зор да го гледам де )
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме Лист Публикувано на: 09 Мар 2008 22:26
Boobies И колкото и да ми се ще да съм по някакъв начин замесен с въпросните каки, уви, не съм чувал досега за подобно чудо. За сетка на това държа да се похваля, че най-накрая изтеглих Gungrave и утре почвам да се зомбирам с него.
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|