В момента играе: No man's sky
Заглавие: Костенурките
Публикувано на: 31 Авг 2014 20:38
Искам само да кажа, че адски много се забавлявах и филмчето надвиши иначе ниските ми очаквания! Препоръчвам го
7/10
Spoiler for :
п.с въобще не съм наясно с "канона" в поредицата, но от малък винаги съм им се кефил. Само преди си спомням, че май нямаха толкова силно изразени "характери" като Донатело нърд, Рафаело сухар, Микеланджело рапър
А и бронята на Шрьодер беше впечатляваща.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Заглавие: Re: Костенурките
Публикувано на: 31 Авг 2014 21:17
Като видях трейлъра, преди Expendables, ми се стори, че ще е горе-долу приличен филма. Костенурките бяха добре направени, имаше и доза хумор. Вече друг в въпроса, че подобни филми ако не ги гледам на кино с приятели, където да се изкефя на ефектите, изобщо няма да ми се занимава да ги тегля на компа и т.н.
Gipo
21 Мар 2002 19:51 Мнения: 10936 Местоположение: София
Публикувано на: 01 Сеп 2014 08:22
Историята 1/10 Ефекти, благинки и тн. 6/10 Хумор 4/10 Меган фокс като външен вид 10/10 Меган фокс като актриса 0/10 Ейприл Онийл с черна коса?!? 0/10 Шрьодер 10/10 Обща оценка на база на горното 4,4 Заслужава ли си да гледате филма? Да, ама като го пуснат по диема
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
AlShu
28 Юли 2001 17:23 Мнения: 4390 Местоположение: Sofia
Публикувано на: 01 Сеп 2014 14:32
Ето този арт ме кефи -
Филма няма да го гледам.
___________________________________ Stop the bats! Stop the bats! Make them go and not come back!
Der Meister
Публикувано на: 01 Сеп 2014 18:53
Gipo написа:
Заслужава ли си да гледате филма? Да, ама като го пуснат по диема
Аз пък точно такива посредствени филмчета предпочитам на кино да ги гледам. Щото принципно ся хем ми се гледа тоя филм (тъй като съм горе-долу фен на костенурките от малък още), хем пък да го гледам в нас никъв шанс няма, при положение, че в нас реално мога да си пусна каквото си искам, и то със сигурност ще е нещо, което да ме кефи повече Докато на кино, избора от филми, които се предлагат и без това не е много голям и реално от всички трейлъри, които изгледах преди Expendables, Костенурките ми се сториха най-потенциални, че ще ми харесат (без да имам някакви големи очаквания). Другия вариант е просто да пропусна филма, но пък понякога ми се ходи на кино, не заради някой конкретен филм ами просто, щото ми се ходи на кино и това е удобен момент да изгледам някой такъв филм. Иначе и ако не друго, то поне по-яките ефекти, които предлага киното ще компенсират тъпия сюжет, докато по Диема нищо няма да го компенсира
Gipo
Публикувано на: 01 Сеп 2014 21:24
Компенсира с това, че не възнаграждаваш тоалетното творение на някого с парите си
Der Meister
Публикувано на: 01 Сеп 2014 22:15
Е аз нямайки очаквания към филма, знам че е възможно да се окаже боза и съм подготвен психически, за това че може да съм си дал парите на вятъра Пък ако съм зле финансово просто няма да ходя, но като цяло 6-8 лв., или там колкото бяха билетите, не са кой знае какво, особено за човек като мене, който принципно рядко ходи на кино А и ако не друго, поне това ще е било повод да изляза с приятели, което в общия случай винаги е по-добро от това да си стоя вкъщи Както и да е, много се задълбах по темата нещо
Till.Lindemann
Публикувано на: 02 Сеп 2014 11:25
абе готино си беше, кво
уил арнет не го знам с ква идея беше там, можеше да изберат къде къде по-дебилен актьор точно за тая роля
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 02 Сеп 2014 22:24
бтв наречете ме грешник, но като чуя ейприл онийл не се сещам първо за костенурките вече :S
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
The Wolf
05 Юни 2011 15:04 Мнения: 1738 Местоположение: София,Люлин
В момента играе: Във форума.
Публикувано на: 05 Сеп 2014 19:24
Филмът държеше някакво ниво, до преди последните 30 минути или там колкото бяха след сегмента с тирът. После беш мега зле филмчето, още повече че никой не умря. Шрьодер също май не пукна, учителят им не пукна и той. Впрочем в него има потенциал, като го видях се смях. Хумора като за тийнейджъри - финалната сцена малко биеше на Невероятният Спайдърмен първия, но пък за сметка на това Меган Фокс се дупеше на камерата, припадна и скача на батут. Заслужава си едно 4.5/10
Gipo
Публикувано на: 06 Сеп 2014 00:22
Така и не бяха решили, дали ще правят детско филмче или филм за възрастни. Щото историята плоска и наивна като за деца, а напъните за хумор като за възрастни...
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения