Автор |
Съобщение |
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Need for Speed Публикувано на: 20 Мар 2014 22:40
Много добър филм момчета, налазвайте веднага щом имате възможност. Нищо не очаквах, ама това може би е най-добрия филм по игра правен някога. Започва мудно, но няколко пъти успя да ме изненада филма, плюс доста добра актьорска игра и спиращи дъха каскади. Ако го гледате с мацка, то нема начин да не ви пусне след тоя филм, личен опит! Даже и забавни сцени имаше, на места диалога беше глупав, но се преглъща и е рядко. 8/10
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Публикувано на: 21 Мар 2014 12:23
Не съм го гледал още, но само да кажа, че всички каскади са съвсем истински с китайски реплики на колите и са използвали 0 cgi.
Иначе идната седмица мисля да го гледам :Р
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Публикувано на: 21 Мар 2014 20:28
The Wolf написа: Ако го гледате с мацка, то нема начин да не ви пусне след тоя филм, личен опит! Демек си си набил чикия след филма?
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Публикувано на: 21 Мар 2014 21:35
Serious Sam написа: The Wolf написа: Ако го гледате с мацка, то нема начин да не ви пусне след тоя филм, личен опит! Демек си си набил чикия след филма? Не, завиждай че не съм като теб сам да се еба
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Публикувано на: 21 Мар 2014 21:37
The Wolf написа: Serious Sam написа: Демек си си набил чикия след филма? Не, завиждай че не съм като теб сам да се еба Е аз кво да направя, че оная ми работа е толкова голяма
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Публикувано на: 22 Мар 2014 07:38
Филмчето не е нищо особено, ама става за убиване на време. Състезанията са яки, колите също. Ама почти всичко свършва до там. Актьорската игра става, макар, че с изключение на русото пиче, бяха избрали някак си грозен актьорски състав. Сюжетът е подобаващо тъп. Много силно впечатление ми направи саундтрака на филма - някакви напъни на емо банди, сякаш . В това отношение очаквах много от филм по нфс, а той тук се издъни най-много. Нищо общо с игрите. Заслужава си гледането заради състезанията, абстрахирайте се от другото
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Публикувано на: 22 Мар 2014 11:56
Serious Sam написа: Е аз кво да направя, че оная ми работа е толкова голяма Е поне си го слагаш баш където си требва - у тебе, нема кво да се оплакваш. Дал бог всекиму според заслугите
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Публикувано на: 23 Мар 2014 11:46
Need for Seed
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Публикувано на: 26 Мар 2014 13:12
Филм по NFS, едва ли би могло да съществува по-голяма глупост
|
|
|
|
|
kaboom
|
|
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Публикувано на: 27 Мар 2014 23:29
Неска се излъгах да го гледам..... По тъп филм не съм гледал от цифра време нз кое от кое беше по-тъпо и абсурдно. единствено накрая състезанието беше в духа на нфс... НЕ си давайте парите за кино за тоя филм плс
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Публикувано на: 29 Мар 2014 03:00
На мен ми хареса адски много. Абстрахирах се от блудкавата история и филмът си беше страшен. Състезанията бяха уникални.
Много ми хареса как с напредването на филма се вдигаха и левелите на полицейските коли като накрая дори се стигна и до двата джипа, които те рамват. А и съм на 99% убеден, че репликите на куките по радио станциите бяха директно извадени от първия Мост Уонтид.
Всичко си беше в духа на НФС. Екзотични супер коли, страхотни пейзажи. Само малко тоя Мустанг трябваше да го преглътна, ама нали филма си е американски...
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Need for Speed Публикувано на: 06 Апр 2014 12:50
супер филм историята беше тъпа, верно, ама като се замислите, вече по толкова филми сме изгледали, че няма как да не срещнем познати моменти. състезанията бяха супер на ниво, колите - почти като истински, а накрая, когато джеси се появи с червената кола( няма спойлери ) си изригнах. много добър филм, като го пуснат по торентите, ще го гледам пак
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|