Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Предаване: Myst
Публикувано на: 11 Сеп 2013 16:03

ci-devant
Цитат:
първото ми предаване бе със играта Shizm

Моето първо беше с Atlantis и веднага след това Morpheus (дето го гледах при мунисови температури и едва ли не се вживях в ролята на главния герой :lol: ).
Не че не бях чувал за предаването, но тъпата ми кабеларка до едно време не разпространяваше MM.

Филмите, анимето и т.н. според мен го нямаше преди да се премести по ББТ...в ММ беше само два сегмента - презентация на игри и после Нощен Мист.
Имаше и едно нещо наречено Дневен Мист, ама то бяха само пъзели и нищо друго.

ББТ-то защо удариха балтията на шоуто не ми е ясно...може би нямаше рейтиг...може би предаване с подобна тематика никога няма да има достатъчно голям рейтинг по наша телевизия.

От години се циркулираше идеята, че Роро и нов екип развиват ново магазинно предаване от същия тип.
Слави беше дал линк към пилотната серия (която въпреки, че имаше хубави моменти леко клонеше към аматьорство и беше по-скоро concept proof отколкото истинско предаване), за съжаление съм загубил линка.

Нощите с Мист са ми едно от най-хубавите спомени прекарани с българско предаване. Борят го само епизодите на Улицата и Паветата (дето са само два).
Освен Роро, екипа и атмосферата, редовно имаше и доста интересни участници в играта.

ПП

Ето това е нещо различно, но може би част от същия проект - http://www.youtube.com/watch?v=0hkHvt7qtX0

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Сеп 2013 17:20

Според мен драмата е в това, че едно време имаше прекалено малко такива зрители (повечето геймъри цъкаха CS и дедовото). Сега същите хора може на теория и да са по-голяма група, но за среда ползват други медии и не поглеждат телевизор...освен ако няма интернет възможности.

Хората от този проект, сигурно щяха да имат по-голям успех, ако направят нов сайт с теми, текстове, v-blog-ове и т.н.

Нищо не им пречи да разиграват кретенщини в стил http://thatguywiththeglasses.com/videol ... gia-critic на произволни теми.
Аз не съм фен на "типът с очилата", но нещо с подобна идея и с още по-разнообразна тематика (ретро, нови тенденции и пр. и пр.) обаче с нашенци бих следил.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Сеп 2013 08:40

Цитат:
конкуренцията е жестока

Цитат:
една нова гейммедия с големи амбиции

Ми да не влизат в директна конкуренция, да си търсят ниша.
Тяхната тематика нали е по-шарена и специализирана: предимно приключенски и логически игри, мода (дааа бе), тунинг (на всякакви електонни джаджи), филми, сериали (анимето не мисля, че е такъв фурор в момента), музика и каквото там им скимне.
Част от темите може да са нагла експлоатация на разни ретро/евръгрийн заглавия...това винаги върви и го прилагаха едно време в Миста.

Цитат:
но има ли кой да я реализира

Ми аз не казвам да правят точно същото.
Примерно може да не правят пародийни филмчета, а само да V-Blog-ват в негов стил за каквото гледат/четат/играят в момента: кретенски реакции, шегички, някоя и друга там интересна мисъл и наблюдение.
Да "купят" идеи и от други подобни сайтове.
Международният нет е задръстен от такива неща, докато тук почти не съм виждал свестни.
Е, като изключим едно-две абсолютно аматьорски неща (аз съм попадал на аниме ревюта...малййй...).
Трябва все пак да се изпипват тези работи, да се пробва различен хумор, репетиции...и да се разкара менторският тон, дето всеки нашенец (за мен двойно) се чувства длъжен да ползва, когато говори за нещо, което си мисли, че разбира :lol: :lol: :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Сеп 2013 08:45

Е, то аз с геймене не са занимавем вече, защото няма достатъчно пари перманентно да си update-вам желязото...а web базирани стратегии (или там извращения като мафията) не ми се цъкат.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com