Автор |
Съобщение |
the_presator
|
|
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 08 Сеп 2009 15:18
да не забравяме че това е единственият филм с извънземни в който не са намесени американци
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 08 Сеп 2009 23:45
Гледах го, определено ми хареса, искам повече такива филми.Много добре избрани роли, главния си беше лузър, тоя военния беше супер Badass, иначе казано, мн добри роли, извънземното Крис по едно време ми стана симпатично чак.
|
|
|
|
|
БИЛИслав
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 09 Сеп 2009 11:20
Филмът е много добър. Като за човек без каквито и да е очкавния и привлечен от "обложката", много се му радвах. Наистина е алтернатива на првеното до сега по темата. Чакам продължение.
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 09 Сеп 2009 14:53
Принципно Зона 9 наистина е много добър, но притежава тонове неоползотворен потенциал. Би могъл да бъде от онези ленти, дето задължително изискват раздаването на носни кърпички на входа на салона. Но не - след идейното начало преминава в екшън с уникален начин на заснемане, но нищо повече. И въпреки, че е един нов поглед върху фантастиката, струва ми се, че трябваше да се наблегне малко повече върху чисто междурасовите отношения и не толкова самото действие, за да се превърне в ключов филм.
Ако наистина е замислено продължение, значи ще ставаме свидетели на нещо голямо, защото останаха много неизяснени моменти, чието обяснения би представлявало интерес. Например, как така извънземните се разбираха толкова лесно с хората? Каква е била позицията на световните организации спрямо ейлиъните, защо изобщо са се домъкнали до Земята и са спрели там и т.н.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 09 Сеп 2009 14:57
Моридин написа: Ако наистина е замислено продължение, значи ще ставаме свидетели на нещо голямо, защото останаха много неизяснени моменти, чието обяснения би представлявало интерес. Например, как така извънземните се разбираха толкова лесно с хората? Каква е била позицията на световните организации спрямо ейлиъните, защо изобщо са се домъкнали до Земята и са спрели там и т.н.
Imdb написа: How do the humans and aliens understand each other?
The aliens had been on Earth for 28 years, more than enough time to learn each others' languages
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 09 Сеп 2009 15:11
Нищо особено
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 09 Сеп 2009 22:02
абе да ама ти разбираше ли какво говорят скаридите щото аз не ...
друго нещо, което трябва да се изясни в положението е кво става със скаридите оттук нататък?100 про ако американци го надушат, значи ще стане така, че хората стават много жестоки към извънземните и нашия чвек ги повежда на акция срещу злите хора...и накрая някой в стил The Punisher целия с татуировки им ебава майката...
ей затва дано не го хванат от САЩ...
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 09 Сеп 2009 23:30
след като изгледах филма за 3-ти път можех горе-долу да разбера какво казват въпреки че говорят с ебаси извънземния акцент си говорят английски!!!
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 10 Сеп 2009 16:15
Филма е много як .В началото започнах да се разочаровам ,като действието се развиваше под формата на вечерна емисия новини по бТВ ,но после се поуспокоих .Извънземното Кристофър спечели симпатиите ми и го очаквам да се върне след три години . Главния герой обаче ,беше тъпак и половина
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 10 Сеп 2009 16:30
по-добре да е някаква отрепка, отколкото някакъв полу-бог избиващ целият свят
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 10 Сеп 2009 18:17
Абе бая народ отрепа .Особено когато набара ония робот .
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 10 Сеп 2009 19:26
да, но използваше оръжията на извънземните
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 10 Сеп 2009 21:03
м-у другото много странно ми беше че тия скариди ебават нашите оръжия...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 25 Сеп 2009 00:48
Те не са снимали в Холивуд, защото бюджетът им е бил само 30 милиона Иначе ми хареса, отдавна не се е появявал толкова добър сай фай филм. Дали някой ще ме опровергае? Иначе изключително тежък филм, спор няма. Много морални въпроси повдига (то и се коментира тук де) - за расизма, за това колко безскрупулни сме и т.н. В началото естествено нямаше как да харесам шибаните извънземни, но с развитието на историята и разкриването на персонажа на Кристофър, заех неговата страна. За мен Кристофър беше силният герой. Човекът си беше тъпак. Не че трябваше да е някой мега изрод в стил Брус Уилис примерно, а си беше средностатистически мекушав (както го нарекоха) малоумник. Силен филм Чакам продължението Вдъхнових се да направя music video с песента на Kovenant - Pantomime - текстът на доста места пасва бтв с тея висулки много ми заприличаха на Сарен. Сега като се загледам няма много общо, но направих тази ситуация още в началото
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 25 Сеп 2009 19:23
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
the_presator
|
|
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 25 Сеп 2009 21:50
Клипа и музиката къртят
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: District 9 (movie) Публикувано на: 26 Сеп 2009 07:23
Абе изтеглил съм го от много време и не съм го гледал още ;С
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|