Заглавие: Кой според вас е най-великия революционер или реформатор?
Публикувано на: 20 Дек 2011 22:13
Кой според вас е най-великия революционер или реформатор?
ТРУПОНАРЕЗЕНинс
Заглавие: Re: Кой според вас е най-великия революционер или реформатор
Публикувано на: 21 Дек 2011 08:57
Сатанаил. Той е първият, тоест, значи е и най-големият.
Казвал се отпърво Денница и бил дясна ръка на Създателя. Бил любимият светъл ангел на Бога. Бил толкова съвършен, че всяко поръчение изпълнявал безупречно акуратно и безгрешно. Но се възгордял и се възпротивил на Божията воля. А Бог не търпи противоречие и го отхвърлил от Себе Си. Така Денница отпаднал от небесната йерархия и от светъл дух се превърнал в тъмен сатана. Придобил земните селения и до ден днешен воюва с Бога, като примамва човеците, да са непокорни и вироглави.
Ето защо всяка революция е проклета от небето и рано или късно къпе в кръв децата си. Спомнете съдбата на Марат и Робеспиер и прочие гюлотинирани.
___________________________________ Нема таа, нема онаа.
SolidSatan
05 Юли 2010 13:18 Мнения: 187 Местоположение: В.Търново
В момента играе: квото доди
Публикувано на: 21 Дек 2011 15:55
Как хем революционер ама и реформатор (wtf ? ) Това са две различни работи
Sabaka
11 Юли 2009 13:52 Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
Публикувано на: 22 Дек 2011 03:35
Сериозни - Мартин Лутер Иначе гласувам за Че Гевара, най - великия човек извън България.
28 Авг 2009 17:26 Мнения: 225 Местоположение: Варна
В момента играе: Мнооооого неща
Публикувано на: 02 Яну 2012 16:04
Ако говорим за революционер разбира се че Левски. Обаче за реформатор можеби Хитлер е най-добрият. Само недейте да казате че съм расист. Според мен, неговата дейност като такъв е най-успешна, макар и по-късно да му се е*е мамата
___________________________________ I reject you reality and substitude my one
veluvian
12 Апр 2009 18:12 Мнения: 33 Местоположение: София
Публикувано на: 03 Яну 2012 12:37
Октавиан е за мен, без изобщо да отричаме величието на нашия апостол, но както Левски, така и останалите пряко са вдъхновени от приноса на Гарибалди, ако класацията беше например "борец за свобода", може би тогава бих избрал Левски. Иначе Октавиан оглавява златния век на Рим, с неговите реформи в правото, което е в разцвет, особено по отношение на семейното право и заздравяването на брака и т.н. Понтифекс Максимус, наистина е малко да се каже за него. Дори преди него Гай Юлий Цезар ми се струва невзрачен сравнение със Помпей, който постига доста по сложни стратегически победи. Октавиан обаче е реформаторът - той утвърждава Империята и смъртта на Римската република.
___________________________________ "Грозно е лицето да става смирено, да се оформя и краси, както нарежда умът, а той да не оформя и краси сам себе си." – Марк Аврелий.
Жувотновъд
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения