Basanaruga написа:
Видях, че вече е организирано взривяване на слънцето, затова реших да започна кампания срещу Луната. Основната причина, заради която я искам в историята, е, че през нощта много ми свети в очите и не мога да заспя. Плюс това дискът й не свети с пълния си потенциал през цялото време и като цяло не е полезен с нищо. Да не говорим, че от време на време с гравитацията си предизвиква големи приливи по крайбрежията на моретата и океаните.
В момента разполагам с 10000 кутии с пиратки - черни -, по 100 бройки във всяка. Идеята ми е няколко души да се изстрелят с фенерчета(те произвеждат светлина, светлината се движи с 300 000 км/секунда => от налягането фенерчето ще се изстреля в обратната посока със същата скорост), да заложат пиратките на няколко стратегически места, да ги запалят и да се върнат обратно на земята.
Аз съм доброволец и ще отида там. Тъй като пиратките са много, те сигурно ще бъдат изстреляни отделно с няколко фенерчета.
Ако и вие сте доброволец, не забравяйте, че:
- в космоса е студено, затова си облечете пуловер и дебело яке
- в космоса няма кислород, затова тренирайте задържане на въздух
- на Луната има американско знаме - трябва да се махне и замени с флаг на някоя политическа партия - ще се уговорим за това.
Купи си черни пердета или си сложи щори, като ти пречи да спиш.