Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Кой е по-големиот? Публикувано на: 12 Окт 2011 09:58
А де? Я кажете.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой е по-големиот? Публикувано на: 12 Окт 2011 10:32
BF 3, разбира се.
___________________________________ Да мълчим, така ли? Да ни хакат отзад и ние да се дупим? Е няма да стане, не съм такъв човек.
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Кой е по-големиот? Публикувано на: 12 Окт 2011 19:54
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
->Изход<-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кой е по-големиот? Публикувано на: 12 Окт 2011 20:31
ккккккккккккккккккк ррррррррррррррррррр аз игри не играя 
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой е по-големиот? Публикувано на: 12 Окт 2011 22:36
Аз пък по грешка пуснах за BF 3... дейба... 
|
|
|
|
 |
Sabaka
|
 |
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: Кой е по-големиот? Публикувано на: 13 Окт 2011 01:32
|
|
 |
X-ray
|
 |
В момента играе: с цици
|
|
Заглавие: Re: Кой е по-големиот? Публикувано на: 13 Окт 2011 08:59
Serious Sam написа: Аз пък по грешка пуснах за BF 3... дейба...  Значи за правилното си гласувал. СС е голяма глупост и чиста загуба на пари и талант.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой е по-големиот? Публикувано на: 13 Окт 2011 20:36
X-ray написа: Serious Sam написа: Аз пък по грешка пуснах за BF 3... дейба...  Значи за правилното си гласувал. СС е голяма глупост и чиста загуба на пари и талант. Екшън. Някои го предпочитаме олдскул. Други го предпочитате путкински.
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Кой е по-големиот? Публикувано на: 13 Окт 2011 21:41
Дай ми олдскул екшън и майката на X-ray. Priceless.... ^^
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой е по-големиот? Публикувано на: 14 Окт 2011 18:16
Има два вида екшъни: качествен тип и BF/COD тип
___________________________________ знайш ли като се замаам...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой е по-големиот? Публикувано на: 14 Окт 2011 18:32
Като гледах геймплейните видеота от BFE, забелязах, че са отрязали доста голяма част от култовостта на Сам. Оръжията имат пълнители, пистолета е прекалено бавен, за бързоскоростния геймплей на поредицата, а атаката със строителният чук, ми се струва доста мудна.
___________________________________ Olim bonum nec malum est cognitionis principium.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой е по-големиот? Публикувано на: 14 Окт 2011 20:45
Еми то и колтовете в първия Сам се презареждаха, а като цяло мога да кажа, че служат на доста места в играта (казвам го, като човек който минава прези играта като нож през масло на най-висока трудност). След Сам излезе Will Rock в който почти всяко едно оръжие се презареждаше и това по никакъв начин не повлия на диманиката на геймплея. Колкото до последното видео което изгледах от BFE нещата стоят по абсолютно същия начин - 2 - 3 оръжия се презареждат и голямата работа...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой е по-големиот? Публикувано на: 18 Окт 2011 11:11
Serious Sam написа: Екшън. Някои го предпочитаме реалистичен. Други го предпочитате путкински. Fixed.
___________________________________ Да мълчим, така ли? Да ни хакат отзад и ние да се дупим? Е няма да стане, не съм такъв човек.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой е по-големиот? Публикувано на: 18 Окт 2011 12:00
MODERN WARFARE 3 CoD е единственият шутър, заслужаващ внимание. BF3 като видях колко е зле BETA-та (inb4 "тва е бета бе тъпак, в цялата няма да е така.") и направо ми се доплака. Язък за поредицата, не тръгна по правилен път след BF2.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой е по-големиот? Публикувано на: 18 Окт 2011 12:05
Жувотновъд написа: MODERN WARFARE 3 CoD е единственият шутър, заслужаващ внимание. BF3 като видях колко е зле BETA-та (inb4 "тва е бета бе тъпак, в цялата няма да е така.") и направо ми се доплака. Язък за поредицата, не тръгна по правилен път след BF2. Мълчи бе тъп Жувотновъд.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кой е по-големиот? Публикувано на: 18 Окт 2011 13:38
Stun Damage написа: Serious Sam написа: Екшън. Някои го предпочитаме реалистичен. Други го предпочитате путкински. Fixed. то пък щото cod и bf са много реалистични  реалистичен шутър по принцип няма как да се направи, но най-много се доближават до реализма игри като operation flashpoint и arma 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой е по-големиот? Публикувано на: 18 Окт 2011 14:52
CoD няма нищо общо с реалната война, да. Но BF си е сравнително реалистична игра. Ясно е, че никога няма да бъде точно като истинска война, но се доближава максимално, без да се изхвърля. Operation Flashpoint и Arma се опитват да постигнат реалистичност чрез повишена трудност. Е, не успяват. Това са игри, които нито са реалистични, нито забавни. Но както и да е, това, за което говорех е, че BF 3 е сериозен военен шутър, а SS 3-игричка за деца, в която тичаш наоколо и стреляш по извънземни.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой е по-големиот? Публикувано на: 18 Окт 2011 15:38
Доколкото знам целта на една ИГРА май е да те забавлява, а не да те превръща във военен тактик...
___________________________________ знайш ли като се замаам...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Кой е по-големиот? Публикувано на: 18 Окт 2011 16:58
Ами да. Аз искрено се забавлявам със сравнително реалистични военни шутъри тип Battlefield. Военният екшън винаги ми е бил невероятно интересен и това е моята представа за забавление.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Кой е по-големиот? Публикувано на: 18 Окт 2011 20:03
Stun Damage написа: CoD няма нищо общо с реалната война, да. Но BF си е сравнително реалистична игра. Ясно е, че никога няма да бъде точно като истинска война, но се доближава максимално, без да се изхвърля. Operation Flashpoint и Arma се опитват да постигнат реалистичност чрез повишена трудност. Е, не успяват. Това са игри, които нито са реалистични, нито забавни. Но както и да е, това, за което говорех е, че BF 3 е сериозен военен шутър, а SS 3-игричка за деца, в която тичаш наоколо и стреляш по извънземни. Абе признавам, че BF е една идея по-реалистична от CoD (по отношение на мултито) обаче не може да се сравянва с OF или ARMA. Какво разбираш под "реалистичност чрез повишена трудност"? Да, трудни са игрите дори на най-лесните нива на трудност също както е трудно да оцелееш и в реална война. Кажи ми кое е по-реалистичното в BF спрямо OF или ARMA. Само споменаването на възстановяващото се здраве в новите BF-ове би трябвало да сложи край на спора (поне в сингъла на BF: BC 2 беше така, предполагам и в мултито е така (поправи ме ако греша))  Иначе не казвам, че CoD и BF са лоши игри. Просто ако ми се играе подобен аркаден тип геймплей предпочитам да е в стил Serious Sam примерно отколкото във военна игра, тъй като ми се вижда леко несериозно. А иначе това, че OF и ARMA не са ти забавни е просто въпрос на вкус. Аз примерно си се кефя на такъв тип геймплей. Иначе бтв също така не казвам и че OF и ARMA са добри игри, тъй като и 2-те страдат от бъгове (особено ARMA) и проблематичен изкуствен интелект, но просто в момента са най-реалистичните шутъри, които се предлагат на пазара 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|