Автор |
Съобщение |
Sabaka
|
 |
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Да взривим Слънцето ! Публикувано на: 17 Сеп 2011 20:04
Имам заредена с пропанбутан до горе ракета, която побира до трима души. Построих си ядрена бомба, която ще изтреляме с един милион пружинки от химикалки към Слънцето, когато сме в обхват. Обаче преди мисията трябва да се обере най - близкия Лъдъл, щот храна не предлагам. Причини за създаването на мисията : -Слънцето свети в очите, това е шибано тъпо. -Има хора с алергия към свънчевата светлина. Те не трява да живеят в тиранията на некаква тъпа звезда! -Кожата ти изгаря от Слънцето, това е тъпо! -Слънцето изпраща радиоактивни лъчи, който горят природата, а аз треа да си гледам чушките, инак ще умрат! -През 2012 Слънцето ще гръмне и ще ни убие!
|
|
 |
Националист
|
 |
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
|
|
Заглавие: Re: Да взривим Слънцето ! Публикувано на: 18 Сеп 2011 14:13
Каунт ми ин. Крайно време е да си научи урока. Мога да снабдя ракетата с прашка са начално ускорение.
___________________________________ Времето е в нас и ние сме във времето
|
|
|
|
 |
X-ray
|
 |
В момента играе: с цици
|
|
Заглавие: Re: Да взривим Слънцето ! Публикувано на: 18 Сеп 2011 14:54
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Да взривим Слънцето ! Публикувано на: 19 Сеп 2011 16:58
cool story, bro 
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Да взривим Слънцето ! Публикувано на: 25 Сеп 2011 22:15
На слънцето е много студено!
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
Sabaka
|
 |
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
|
|
Заглавие: Re: Да взривим Слънцето ! Публикувано на: 26 Сеп 2011 01:18
UPDATE: Оказва се, че на Слънцето има враждебно настроена извънземна раса, наречена "Икин". Те вярват във древния бог Сукакуш, кйто се заклел да изтреби хората, след като немците го запечатали в Берлинската стена. Но след сриването ѝ, окаяния бог се върнал на Слънцето, планираики нговото взривяване на 21.12.2012.Икин са между нас! Най - лесния начин да ги различиш, е да капнеш точно 2 капки лимонов сок в ушите си и да чакаш, докато стигнат до мозъка. В нормалната си маскировка, икин изглеждат като дебели плешиви чичковци, високи около метър и 40, облечени в боксерки и потник. Изглежда, щом ще се бием с бог, трябва да подобря ракетата и да наточа Космата си брадва, заедно с Томахавка 40 000. Грабете от Лидлите колкото можете, защото нашето време ще настъпи !!! СМЪРТ ЗА СЛЪНЦЕТО!!!
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Да взривим Слънцето ! Публикувано на: 26 Сеп 2011 10:39
Усещам, Сабако, как ретардираш усърдно с всеки изминал ден  Преди ми беше по-забавен, какви са тия ташаци за анкети, които пускаш? xD 
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
Sabaka
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Да взривим Слънцето ! Публикувано на: 26 Сеп 2011 18:55
doggymien4o написа: Усещам, Сабако, как ретардираш усърдно с всеки изминал ден  Преди ми беше по-забавен, какви са тия ташаци за анкети, които пускаш? xD  haters gonna hate. Аз съм Пророка, разбери го!
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Да взривим Слънцето ! Публикувано на: 26 Сеп 2011 19:35
Не те хейтвам. Просто съм забелязал, че не пускаш качествени неща вече 
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
Sabaka
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Да взривим Слънцето ! Публикувано на: 26 Сеп 2011 19:54
doggymien4o написа: Не те хейтвам. Просто съм забелязал, че не пускаш качествени неща вече  Покажи ми едно "качествено" нещо
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|