Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

нацисти или комунисти :)

Nazi Germany    65%  65%  [ 43 ]
 CCCP    35%  35%  [ 23 ]
Общо гласове : 66
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Nazi Germany vs. CCCP
Публикувано на: 30 Май 2010 12:37

Имало е и по-велики.

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Май 2010 13:55

Serious Sam написа:
Сталин е велик. Каквото и да си говорим.

:? И какво му е толкова великото? Велик е само в масовите убийства. Ако наистина си мислиш ,че в това има величие ,наистина имаш сериозен проблем.

Профил

Публикувано на: 30 Май 2010 14:32

Ако си мислиш че "Велик" е синоним на "добър" или "благороден" - лъжеш се.

Всички основни произведения трябва да имате сами. Само тогава вие ще бъдете независими. Трябва да правите локомотиви, да имате свой бензин. Него можете да получите от въглища. Имате ли въглища? Добре, значи можете да получите бензин. У вас непременно трябва да има нефт! Лошо го търсите! Ние ще ви изпратим наши разузнавачи. Електричество трябва да имате не по-малко отколкото има Италия. Имате много реки. Изпратете тук вашите хора да се научат да строят електроцентрали. Трябва да имате собствена металургия - всичко това е национална независимост, всичко друго е фраза. Само така можете да стоите на краката си!

Йосиф Сталин

WidowmakeR написа:
Имало е и по-велики.

Тук е глупаво да се спори, все едно аз да кажа "Мусаката е най-вкусното нещо" а ти да ми от върнеш с "Не, пицата е по-вкусна" и да захванем спор. За всекиго си има нещо "най-" и е глупаво да се спори, дали моето "най-" е по-по- от твоето "най-".

Профил

Аватар
В момента играе: PTSD simulator
Публикувано на: 31 Май 2010 20:03

Виж какво Сириус Сам, Сталин е убил с някакви си 20 м-и-л-и-о-н-а човека повече от Хитлер.Сталин е убивал и евреи, и свои, но е убил ПОВЕЧЕ евреи от Хитлер (а не обратното) а ти му се възхищаваш. Заради него българите са почти загубили вярата си в Господ. Той е по-зъл от турците... Хитлер -той ни е направил армията толкова силна че сме отблъснали есесовците чак до Чехия, а армията ни е била малка, спрямо милионата армия на Сталин.
Ако питаш мен по-добре е да мразим турците, а не Хитлер или Сталин (някакви си 2000 деца са били изклани през 1876г. около Стара Загора)

Профил

Публикувано на: 31 Май 2010 21:03

Serious Sam написа:
Тук е глупаво да се спори, все едно аз да кажа "Мусаката е най-вкусното нещо" а ти да ми от върнеш с "Не, пицата е по-вкусна" и да захванем спор. За всекиго си има нещо "най-" и е глупаво да се спори, дали моето "най-" е по-по- от твоето "най-".

Не е глупаво, пък и не го казваш правилно. В случая ти казваш, че Чили чушката е люта, а аз ти казвам, че има и по-люти, което е факт. :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Май 2010 21:28

Gen.Toast написа:
Виж какво Сириус Сам, Сталин е убил с някакви си 20 м-и-л-и-о-н-а човека повече от Хитлер.Сталин е убивал и евреи, и свои, но е убил ПОВЕЧЕ евреи от Хитлер (а не обратното) а ти му се възхищаваш. Заради него българите са почти загубили вярата си в Господ. Той е по-зъл от турците... Хитлер -той ни е направил армията толкова силна че сме отблъснали есесовците чак до Чехия, а армията ни е била малка, спрямо милионата армия на Сталин.
Ако питаш мен по-добре е да мразим турците, а не Хитлер или Сталин (някакви си 2000 деца са били изклани през 1876г. около Стара Загора)

Като цяло мнението ти е добро ,НО имам някои дребни забележки и дооточнявания:

1во - ако под "загубили вярата си в Господ" имаш предвид че България преминава в съветската зона на влияние и държавата се комунизира - да ,прав си.Но ,също така Сталин одобрява и създаването на македонската нация - това е още 1 престъпление на мустакатия грузинец срещу България.

2ро - Не искам да омаловажавам успехите на българската армия (а и не трябва ,тя се справя отлично ,имайки предвид срещу кого се изправя) ,но тя не е ''отблъснала есесовците чак до Чехия" сама. Съветски и югославки войски също са помогнали.

3то - За омразата към турците... Аз много добре знам ,що е турски фанатизъм и жестокост. Родът ми е от бежанци от Източна Тракия при кланетата през 1913г ,когато са избити 50 000 българи и още 200 000 прогонени .Точно заради това сега там няма българи.Но ,въпреки това не мразя (не ги долюбвам ,но не чак толкова силна емоция като омраза).Омразата няма да помогне с нищо. Нито с нея може да възкресим изкланите ,нито да отмъстим на турците.Помни историята ,имай едно на ум ,но не мрази.

Профил

Публикувано на: 05 Юли 2010 08:10

WidowmakeR написа:
Serious Sam написа:

Не е глупаво, пък и не го казваш правилно. В случая ти казваш, че Чили чушката е люта, а аз ти казвам, че има и по-люти, което е факт. :wink:

А аз да съм казал че няма принципно? За мен - няма. Но по принцип всеки си има Бог- Иисус, Яхве, Аллах, Буда, Хитлер, Живков, Елвис и т.н. може да се стигне до безброй.
А темата за Македония е доста обширна, но според мен поглеждате само половината проблем.

Профил

Аватар
В момента играе: с мерника и мушката на кремъклийката
Публикувано на: 07 Юли 2010 23:33

Естествено, че СССР(СеСеСеРе).

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения