John-117 написа:
Billy Wonka написа:
XBOX SUCKS !!! Все проблеми създава с охлаждането ps3 е по-добър, струва повече пари, но пък си заслужава.
360 > PS3. Deal with it.
+1
Не ме интересува какво е охлаждането на ps3.Дори и да е като на мраз '82 пак не може да стигне xbox-a.
Самата конзола е създадена за аркадни и рейсър игрички (пс3-то),няма сръвнение и с онлайн екстрите на xbox-a.
Първо на първо,че за разлика от psn,xbox live не беше скапан за повече от 1 месец,нали?
И голяма работа,че си плащаш.100 лева за година е нищо.
Поне с тези пари получаваш beta's по 1/2 месеца (например Crysis 2 beta,GOW3 beta e.t.c).
Охлаждането на xbox-oвете се оправя със всеки нов модел.
Нормално ps3 да има по-добро охлаждане,като е по-нова конзола. (няма смисъл да се сръвнява с xbox arcade който са му достатъчни 2 часа да прегрее.)
Например слим версията си е перфектна.Шанса да получиш RROD е значително по-малък от преди.
Плюс това лесно се модват старите модели на конзолата,така че може да смениш охлаждането без проблем (има и такива приставки).
И ето защо xbox-a е по-добър от ps3:
1.Дори и да получиш RROD,ако Xbox-a е оригинален Microsoft ти го оправят или ти дават нов.
2.Поправката на конзолата може да се направи дори и вкъщи,зависи само от човека който я прави (Аз съм хлапак на 15 и все пак си оправих RROD-a на стария ми бокс само с 1 tutorial,няколко отверки и болтчета.)
3.Преди някой да каже,че графиките на ps3 са по-добри,няма такова нещо.
Графиките са еднакви,зависи вие как ще ги направите.
С един мой приятел ги сръвнявахме.Просто включих xbox-a с HDMI Cable-а и не намерих особено голяма разлика (сръвнявахме с Call Of Duty 4).
Така,че и графиките не превъзхождат особено много.
4.Супер неудобен контролер за shooters (поне аз предпочитам този на xbox-a)
Имам чуството,че като държа контролера на пс3-то има някакво празно място в ръцете ми.Доколкото контролера на xbox-a е достатъчно голям.(+ не ми се потят ръцете)
5.Добър онлайн.Да,psn е безплатен,но това има цена.
Аз плащам за xbl,но предпочитам да давам пари и да ме ми дропват сървърите постоянно,за разлика от псн,в който ако хоста е oт Таджикистан и да се моя да догоня 2 bar connection.Освен това xbox live има повече екстри.
Ако има някой който мисли,че мнението ми е правилно,да се чуства поканен,защо xbox по-добър от ps3.
А иначе и ps3 не елоша конзола,просто не може да се сръвнява с xbox-a.