Работата стана. Днеска отидох и получих картата си от ПИБ. С разправии малко, но както и да е. И то картата, за която бях направил заявка по интернет. Никъде, обаче непише CARDHOLDER и сметнах, че това, което пише на моята карта на същото място където пише CARDHOLDER на показания образец по горе в темата това трябва да напиша аз за CARDHOLDER. И така и се оказа. Със CV2 имаше също малко разминаване, но и там се оправих. Важни са последните 3 или 4-ри цифри. И в крайна сметка работата стана и се получи сайта ми прие заявката и ми благодари за направената покупка от мен и ми прати и-мейл за потвърждение. На който, обаче пише следното:
Please note that payment is not taken until point of dispatch.
Моля, имайте предвид, че плащането не е взето до мястото на изпращане.
We will email you again when your order is on its way.
Ние ще ви изпратим и-мейл, отново, когато поръчката е на път.
This email is an acknowledgement of receipt of your order. Your contract to purchase these items is not complete until we send you an email confirming that the items have been dispatched to you.
Този и-мейл е едно потвърждение за получаване на поръчката. Вашият договор за закупуване на тези продукти не е пълен, докато ние ви изпратим съобщение, потвърждаващо, че продуктът е бил изпратен до Вас.
Хубаво, обаче да съм имал предвид, че плащането не е взето до мястото на изпращане!
Това не знам как да го разбирам?
P.S.
http://www.frontmissionevolved.com