Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: ALAN WAKE
Заглавие: Re: Относно Quantum Theory и Sniper: Ghost Warrior за XBOX 3
Публикувано на: 17 Сеп 2010 16:38

Nathan Drake написа:
Няма значение, може евро или левове дори да е стига да е достатъчно ще можеш да го купиш. Доставка е 1 паунд за всички продукти. Иначе може вместо кредитна карта да използваш и дебитна, също става.

Колега кажи ми доставката до България за колко време става? И сигурен ли си, че дебитната карта аке е налична с български пари в левове, а сметката в сайта е в паунди или евро ще може да се пазарува с нея стига парите в български левове да са наличини и да стигат за цялата сметка в евро или паунди?

Профил

Публикувано на: 18 Сеп 2010 13:17

Ако искаш хубава военна игра тип Том Кланси или Ричард Марчинко се ориентирай към Rainbow Six Vegas 1 и 2, и Ghost recon advanced warfighter 1 и 2.

По въпроса ти за доставките - за максимум седмица. На мен са ми идвали за по 3 дена неща от англия но понякога забавят.
Дебитната карта няма значение с какви пари е - банката се грижи за това и ти преобразува парите по курса си. Има една подробност много важна - не всяка дебитна карта става за такива поръчки. Най-сигурно е Visa Electron от Първа инвестиционна банка.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2010 15:33

Радостин Стефанов написа:
Ако искаш хубава военна игра тип Том Кланси или Ричард Марчинко се ориентирай към Rainbow Six Vegas 1 и 2, и Ghost recon advanced warfighter 1 и 2.

По въпроса ти за доставките - за максимум седмица. На мен са ми идвали за по 3 дена неща от англия но понякога забавят.
Дебитната карта няма значение с какви пари е - банката се грижи за това и ти преобразува парите по курса си. Има една подробност много важна - не всяка дебитна карта става за такива поръчки. Най-сигурно е Visa Electron от Първа инвестиционна банка.

Колега да ти кажа много ме изненада с този коментар! Първо наистина бях подочул нещо такова за тези Дебитни карти и пазаруването с тях в Интернет. После разбрах, че за по сигурно картата трябвало да бъде VISA ELECTRON, защото тя предлагала услугата за пазаруване в интернет! След, което без да искам и аз незнам как просто неволята ме насочи точно към Първа Инвестициона Банка, която предлага точно и Дебитни карти на VISA ELECTRON! В тази банка направих една заявка с поръчка на нова Дебитна карта VISA ELECTRON, която трябва да отида и да си взема другата седмица. Фактически това нещо ми забави нещата с поръчката на някои заглавия. Другото, което е аз съм с една карта MAESTRO на Пощенска банка, с която най вероятно нищо няма да стане!
А относно заглавията на игрите, какви игри търся точно и какво да си поръчам благодаря ти много за съвета, но все пак съм решил като за човек на моята възраст да взема сериозни игри, а не с детински анимации каквато е например HALO във всичките и разновидности пък нека MICROSOFT да разправят, че "Никой не е по - голям от HALO" Независимо от проблемите, които се споменават и за, които Вие ми казахте, все пак си оставам на варианта за Sniper: Ghost Warrior! Мисля, че играта е мъжкарски и сериозно направена и към нея е подходено като игра за възрастни макар, че е подходяща и за Тийнейджърите. Но поне ще има с какво да ме затрудни и така ше ми е още по интересна и забвна със сериозен сюжет и графика подходяща за по подрастващото поколение. Другия вариант е една стара игра от преди три години казва се MEDAL OF HONOR: AIRBORNE! Но пък ме изкефи снощи и дръпнах Демото и днеска го изиграх хареса ми яка е, а пък и на 12 октомври 2010 г. излиза новата MEDAL OF HONOR така, че и тя ще се взима задължително! Новата игра е трепач. И е пусната в две версии обикновена и LIMITED EDITION на една и съща цена. Като в лимитираната версия получаваш три вида оръжия повече, които може впоследствие да използваш за разлика от обикновената версия, някакъв специален комуфлаж, който те прави невидим в оклната среда и можеш много бързо да изчезнеш от връга и най важното тук получаваш и покана за Бета версия на играта BATTLEFIELD 3! В общи линии за всичко това може да прочетеш тук: http://www.zavvi.com/games/platforms/xb ... l+of+honor
А MEDAL OF HONOR: AIRBORNE е взимам, защото искам да поиграя и нещо от преди макар и доста старо от тази военна поредица тя си е нещо като CALL OF DUTY само, че поредицата и от заглавия са излизали за най - различни платформи и не може всяко едно да го намериш за конзолата, която имаш освен ако неиграш всички игри на PC! Даже незнам заглавията на MEDAL OF HONOR: Vanguard и HEROES 1 дали са излизали за PC!? Но кокто и да е смятам, че това няма значение. Айде, че нещо много се отпуснах и стана бая голям роман постинга, цял Ферман.

Профил

Публикувано на: 18 Сеп 2010 23:18

не можах да ти схвана целия пост но за Visa Electron картата не би трябвало да се изненадваш - това всеки го знае :)
Снайпера б.т.в. е толкова бездарна игра че само във фантазията на хората които я рекламират става за нещо. Доста ще ми е интересно да разбера как точно си подбираш игрите към които си се насочил - някой ти казва ли, или ги мярваш отнякъде на картинка обложките и захапваш.
Освен тези четирите които ти казах Battlefield bad company 1 и 2 също са много добри военни игри, Far Cry 2 също.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2010 10:53

не можах да ти схвана целия пост но за Visa Electron картата не би трябвало да се изненадваш - това всеки го знае :)
Снайпера б.т.в. е толкова бездарна игра че само във фантазията на хората които я рекламират става за нещо. Доста ще ми е интересно да разбера как точно си подбираш игрите към които си се насочил - някой ти казва ли, или ги мярваш отнякъде на картинка обложките и захапваш.
Освен тези четирите които ти казах Battlefield bad company 1 и 2 също са много добри военни игри, Far Cry 2 също.

Информирам се от интернет чета статии, ревюта и т.н. Между другото като гледам зрителския интерес не е никак малак и рейтинга също на SNIPER: GHOST WARRIOR в MARKETPLACE GAMES. Примерно за прословутата игра SINGULARITY на създателите на QUAKE 4 мога да ти кажа, че интереса на Геймърите е наполовина в сравнение с този на SNIPER: GHOST WARRIOR. Другото, което ми прави впечатление е това, че критиците както и Вие ги дават тези не много добри дани от PC версията на играта! Защото у нас е играна само и единствено на PC. Обаче за XBOX 360 играта е получила по - висока оценка отколкото PC версията, което мен лично ме навежда на мисълта, че тези проблеми, за които Вие споменавате при конзолната версия са изчистини и ги няма! Разбираш ли ме сега? А и ти нишо не казваш за другото заглавие MEDAL OF HONOR?

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 19 Сеп 2010 11:19

Medal of Honor е несполучливо копие на Bad Company 2.

Профил Skype

Публикувано на: 19 Сеп 2010 11:41

Всъщност бързата проверка показва реалноста (естествено само за 360 версията)
Gamespot (един от най-големите геймърски сайтове)
http://www.gamespot.com/xbox360/action/ ... ead-review
Оценка 6/10 (средняшка), дори няма видеоревю .
IGN (друг от най-големите сайтове)
http://xbox360.ign.com/objects/064/064500.html
Оценка 5/10 (пълна среднящина клоняща към слабо), дори няма видеоревю
Gametrailers - най -голяма геймърска видеoмедия
http://www.gametrailers.com/video/revie ... ost/701765
Оценка 5.9 - средняшка работа

Eurogamer - най-респектиращия европейски сайт за ревюта.
http://www.eurogamer.net/articles/snipe ... ior-review
Оценка 2/10 - няма нужда от коментар

Gamezone (пак един от огромните сайтове)
http://xbox.gamezone.com/reviews/produc ... rrior_360/
и дават 4.5 (средняшка към слаба).

1up - друга огромна медия дори не са написали ревю.

Принципно добрите игри получават минимум 8 във всички тези сайтове.

Бърза справка с уикипедия
http://en.wikipedia.org/wiki/Sniper:_Ghost_Warrior
ни показва че играта е получила средни и негативни оценки

Накрая като отвориш Gamerankings ще забележиш че играта има жалките 45.25% от 100 което е доста зле отвсякъде.
http://www.gamerankings.com/browse.html ... te=xbox360
Може би 45.25% не звучи зле на хартия но на практика това означава че играта е на 863 място в калсацията на Xbox360 игрите и на 134 място само 2010.

При всичко което ти приложих като данни много ми е интересно които са тия ревюта и статии които си чел ? Наистина просто ми е любопитно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2010 12:05

the_presator написа:
Medal of Honor е несполучливо копие на Bad Company 2.

Защо да е несполучливо копие на Bad Company 2? Аз ще взема да сменя загалавието на темата!

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2010 12:09

Всъщност бързата проверка показва реалноста (естествено само за 360 версията)
Gamespot (един от най-големите геймърски сайтове)
http://www.gamespot.com/xbox360/action/ ... ead-review
Оценка 6/10 (средняшка), дори няма видеоревю .
IGN (друг от най-големите сайтове)
http://xbox360.ign.com/objects/064/064500.html
Оценка 5/10 (пълна среднящина клоняща към слабо), дори няма видеоревю
Gametrailers - най -голяма геймърска видеoмедия
http://www.gametrailers.com/video/revie ... ost/701765
Оценка 5.9 - средняшка работа

Eurogamer - най-респектиращия европейски сайт за ревюта.
http://www.eurogamer.net/articles/snipe ... ior-review
Оценка 2/10 - няма нужда от коментар

Gamezone (пак един от огромните сайтове)
http://xbox.gamezone.com/reviews/produc ... rrior_360/
и дават 4.5 (средняшка към слаба).

1up - друга огромна медия дори не са написали ревю.

Принципно добрите игри получават минимум 8 във всички тези сайтове.

Бърза справка с уикипедия
http://en.wikipedia.org/wiki/Sniper:_Ghost_Warrior
ни показва че играта е получила средни и негативни оценки

Накрая като отвориш Gamerankings ще забележиш че играта има жалките 45.25% от 100 което е доста зле отвсякъде.
http://www.gamerankings.com/browse.html ... te=xbox360
Може би 45.25% не звучи зле на хартия но на практика това означава че играта е на 863 място в калсацията на Xbox360 игрите и на 134 място само 2010.

При всичко което ти приложих като данни много ми е интересно които са тия ревюта и статии които си чел ? Наистина просто ми е любопитно.

Добре приемам, че си прав! И наистина за Battlefield Bad Company 1 и 2 ще си помисля!

Профил

Аватар
В момента играе: Flame Wars: PCM edition
Заглавие: Re: Размисли и Страсти за игрите на XBOX 360
Публикувано на: 19 Сеп 2010 13:30

Взимай си Bad Company 2 Ultimate Edition и не му мисли.
Аз си го поръчах от Zavvi и дойде за има-няма 7 дена, което е доста впечатляващо за 1 паунд доставка.
Цъкай си мулти и се точи за Vietnam :)
+Ако нямаш Battlefield 1943 я получаваш и нея=2 игри.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2010 14:04

pcultimate написа:
Аз си го поръчах от Zavvi и дойде за има-няма 7 дена, което е доста впечатляващо за 1 паунд доставка.

Чакай малко тя нали има сингъл плеър версия? А и как така получавам и Battlefield 1943? Това да не е заради Ultimate Edition версията? Питам защото в Zavvi не видях да има Battlefield 1943 за XBOX 360! Другото, което е ако поръчвам Battlefield Bad Company ще поръчам и 1 и 2 част. Ако във 2-рата част на ULTIMATE EDITION е сложена и Battlefield 1943 ще взема Ultimate Edition! Обаче смятам да взема и стария Battlefield 2: Modern Combat. Само, че него го няма в Zavvi и се налага да го поръчвам от Пулсара.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2010 18:17

PoPa78 написа:
pcultimate написа:

Чакай малко тя нали има сингъл плеър версия? А и как така получавам и Battlefield 1943? Това да не е заради Ultimate Edition версията? Питам защото в Zavvi не видях да има Battlefield 1943 за XBOX 360! Другото, което е ако поръчвам Battlefield Bad Company ще поръчам и 1 и 2 част. Ако във 2-рата част на ULTIMATE EDITION е сложена и Battlefield 1943 ще взема Ultimate Edition! Обаче смятам да взема и стария Battlefield 2: Modern Combat. Само, че него го няма в Zavvi и се налага да го поръчвам от Пулсара.

Оффф каква каша надроби с един коментар...
Играта си има сингъл и то един от най-добрите за шуутър. Първо е интересен. Второ е доста дълъг за днешните стандарти. И трето има доста хумор :D даже можеш по-всяко време да спреш и като почакаш малко твоите squadmates завързват някакъв дълъг и смешен разговор.
Пример: Как реднека в групата лъже, че говори Испански и го нарича Spangish :D

Така чисто и просто си вземи Ultimate Edition-a единицата не ти трябва тя е по-слаба в почти всяко едно отношение.
Battlefield 1943 я няма защото тя принципно е само за сваляне от XBL, иначе тя е нова версич на първият батълфийлд- 1942. И да върви в комплект.
В Ултимейт версията е:
-Battlefield Bad Company 2
-Battlefield 1943
-Onslaught- Co-op аддон за BC2
- всичките Пакети с карти за BC2 досега.
-Автоматично са ти отключени някои неща в мултито(където е истинският кеф)
- И всички Limited Edition оръжия- пистолетът и картечницата.
Вземи си само Ultimate Edition-a и после като излезе си вземи експанжъна- Vietnam
Сега за да не объркаш пак нещо ето ти я-
BF:Bad Company 2: Ultimate Edition

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2010 18:51

Разбрах добре ще вземе само Battlefield Bad Company 2, обаче смятам и Far Cry 2 също да го взема. И искам да питам то има ли нещо общо с Far Cry 1?

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2010 18:52

PoPa78 написа:
Разбрах добре ще вземе само Battlefield Bad Company 2, обаче смятам и Far Cry 2 също да го взема. И искам да питам то има ли нещо общо с Far Cry 1?

Не освен името нищо общо няма. Сега бих ти предложил да го играеш на компютър, но ако толкова настояваш- играта не е лоша, просто има много по-добри.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2010 19:11

Защо да го играя на компютър като конфигурацията ми нестава и за това съм си купил XBOX 360? И какви други игри би ми препоръчал вместо Far Cry 2, които били къде къде по - добри?

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 19 Сеп 2010 19:39

Bioshock

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 19 Сеп 2010 21:39

pcultimate ти нещо няма ли да кажеш по въпроса?

Профил

Публикувано на: 19 Сеп 2010 22:29

Bad Company 2 Ultimate Edition определено е сила . Има си много добра кампания и стръвен мултиплеър.
Ето как изглежда сингъла
http://www.youtube.com/watch?v=RFYPAT6G ... re=related
От друга страна октомври излиза Call of Duty Black Ops която 100% ще стане една от най-продаваните игри за годината, и кандидат за шутър на годината.
http://www.youtube.com/watch?v=ja9rSD0n ... re=related

Профил

Аватар
В момента играе: Civilization V, Crysis 2 MP Demo
Публикувано на: 20 Сеп 2010 10:23

Bad Company 2 Ultimate Edition определено е сила . Има си много добра кампания и стръвен мултиплеър.
Ето как изглежда сингъла
http://www.youtube.com/watch?v=RFYPAT6G ... re=related
От друга страна октомври излиза Call of Duty Black Ops която 100% ще стане една от най-продаваните игри за годината, и кандидат за шутър на годината, но няма да надмине Bad Company 2.
http://www.youtube.com/watch?v=ja9rSD0n ... re=related

Do you know how you can tell that a game is going to be something special? When its demo ends with the main character getting his dick sucked by twins, then admits that his game better be good because it "took twelve fucking years" to make.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 20 Сеп 2010 20:40

pcultimate написа "Не освен името нищо общо няма. Сега бих ти предложил да го играеш на компютър, но ако толкова настояваш- играта не е лоша, просто има много по-добри." Аз искам да попитам, кои са тези игри, които са много хо - добри от Far Cry2? А въпроса за Bettlefield Bad Company2 е решен вече.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com