Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Най-добрата ексклузивна игра за тая генерация..

Halo Reach    15%  15%  [ 13 ]
 Gears of War 2    14%  14%  [ 12 ]
 Forza Motorsport 3    7%  7%  [ 6 ]
 Alan Wake    9%  9%  [ 8 ]
 Project Gotham Racing 4    1%  1%  [ 1 ]
 Fable 2    2%  2%  [ 2 ]
 Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts    0%  0%  [ 0 ]
 Viva Pinata: Trouble in Paradise    1%  1%  [ 1 ]
 Dead or Alive 4    0%  0%  [ 0 ]
 Lost Odyssey    0%  0%  [ 0 ]
 Uncharted 2    13%  13%  [ 11 ]
 Demon's Souls    1%  1%  [ 1 ]
 Metal Gear Solid 4    1%  1%  [ 1 ]
 God of War 3    8%  8%  [ 7 ]
 Heavy Rain    3%  3%  [ 3 ]
 LittleBigPlanet 2    2%  2%  [ 2 ]
 inFamous 2    2%  2%  [ 2 ]
 Killzone 3    6%  6%  [ 5 ]
 Resistance 2    0%  0%  [ 0 ]
 Motorstorm: Apocalypse    0%  0%  [ 0 ]
 Super Mario Galaxy 2    2%  2%  [ 2 ]
 Metroid Prime 3    0%  0%  [ 0 ]
 The Legend of Zelda: Twilight Princess    5%  5%  [ 4 ]
 Monster Hunter Tri    0%  0%  [ 0 ]
 Donkey Kong Country Returns    1%  1%  [ 1 ]
 Super Smash Bros. Brawl    3%  3%  [ 3 ]
 WarioWare: Smooth Moves    0%  0%  [ 0 ]
 GoldenEye 007    2%  2%  [ 2 ]
 Kirby's Epic Yarn    1%  1%  [ 1 ]
 No More Heroes 2: Desperate Struggle    0%  0%  [ 0 ]
Общо гласове : 88
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: PoE
Dark Souls
Заглавие: Re: Най-добрия ексклузив
Публикувано на: 05 Юли 2011 18:03

Страхотни доводи имаш... Затова пък си включил Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts, която е една от най-трагичните игри на тази генерация. Фенбой тред фор дъ уин...

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Юли 2011 18:09

Alaster написа:
Страхотни доводи имаш...

Мерси. Предполагам това трябва да се приема като: "Нямам с какво да отговоря на всичките валидни критики към GT5, ама трябва да я защитя все някак."
Alaster написа:
Затова пък си включил Banjo-Kazooie: Nuts & Bolts, която е една от най-трагичните игри на тази генерация. Фенбой тред фор дъ уин...

Banjo Kazooie: Nuts and Bolts е една от най-иновативните и добре замислени игри тая генерация. Vehicle generator-а е брилянтен, световете са добре замислени и геймплея е перфектно разчупен.

Профил

Аватар
В момента играе: PoE
Dark Souls
Публикувано на: 05 Юли 2011 21:04

Хаха толкова смях на едно място, трудно постижимо. Ти си първият, който мисли, че тази игра има нещото наречено "геймплей". Тъжно е, че си вярваш.

Профил

Публикувано на: 05 Юли 2011 23:04

John-117 написа:
Banjo Kazooie: Nuts and Bolts е една от най-иновативните и добре замислени игри тая генерация. Vehicle generator-а е брилянтен, световете са добре замислени и геймплея е перфектно разчупен.

Само искам да попитам, без да се заяждам, дали някога си играл Banjo-Kazooie или Banjo-Tooie?

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юли 2011 08:16

Alaster написа:
Хаха толкова смях на едно място, трудно постижимо. Ти си първият, който мисли, че тази игра има нещото наречено "геймплей". Тъжно е, че си вярваш.

Тъжно е, че се мъчиш да хейтиш толкова по игра за която очевидно не знаеш нищо. Интересно как може толкова да се вбесяваш от факта, че плюя по GT5? Защо? Играта е лоша, deal with it. Както PS3 има лоши игри, така и Xbox 360, така и Wii, така и всяка платформа.
zzzzz написа:
Само искам да попитам, без да се заяждам, дали някога си играл Banjo-Kazooie или Banjo-Tooie?

Естествено. Няма нищо общо. Което не я прави лоша, а различна.

Профил

Аватар
В момента играе: на Телевизор
Публикувано на: 06 Юли 2011 10:13

GT5 е разкошна. Точка. Моето мнение е на по-малко валидно от твоето.

Профил

Публикувано на: 06 Юли 2011 10:27

John-117 написа:
zzzzz написа:

Естествено. Няма нищо общо. Което не я прави лоша, а различна.

Най-вероятно първо си играл нея и после си разбрал за съществуването на тези брилянтни платформъри от времето, когато Rare правеха игри. Просто не може да си ги играл на времето и после да си тръпнал в очакване, само за да бъдеш тотално разочарован от игра, която може да се казва просто Nuts & Bolts. То хубаво не е (особено) лоша играта, но с голямото име идват големите очаквания. Просто главните герои можеха да са панда и пеликан. Поне нямаше да очаквам страхотен платформинг и т.н.
Това важи в пълна сила и за Kirby-то, което си сложил в класацията. Играта е разработвана, като съвсем различна игра, докато Nintendo не решават да плеснат розовото топче отгоре.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юли 2011 11:16

Harcort написа:
GT5 е разкошна. Точка. Моето мнение е на по-малко валидно от твоето.

Ми направи си твоя тема и си хвали GT5 колкото си искаш.
zzzzz написа:
Най-вероятно първо си играл нея и после си разбрал за съществуването на тези брилянтни платформъри от времето, когато Rare правеха игри. Просто не може да си ги играл на времето и после да си тръпнал в очакване, само за да бъдеш тотално разочарован от игра, която може да се казва просто Nuts & Bolts. То хубаво не е (особено) лоша играта, но с голямото име идват големите очаквания. Просто главните герои можеха да са панда и пеликан. Поне нямаше да очаквам страхотен платформинг и т.н.
Това важи в пълна сила и за Kirby-то, което си сложил в класацията. Играта е разработвана, като съвсем различна игра, докато Nintendo не решават да плеснат розовото топче отгоре.

Това че предшествениците и преди години са били много добри платформъри не значи че играта не може да е НЕплатформър и да е добра. Добрата игра си е добра, без значение какво име носи.

Профил

Аватар
В момента играе: Call of Duty MW2 , Call of Duty 4 , Battlefield Bad Company 2 , Team Fortress 2 , Darksiders , Fallout , Halo ODST , Halo 3 , Super Meat Boy , Just Cause 2 , Grand Theft Auto 4 , Crysis Wars , Crysis 2 и така нататък.
Публикувано на: 06 Юли 2011 12:00

Banjo Kazooie..единственото което не е толкова лошо е конструкцията на превозните средства.То е на ниво.
Иначе е скучна.Поне за мен.

(John сега е време да ми ревеш и дакажеш колко съм тъп и некъдърен и как не разбирам нещо,lol jk,I keed,I keed)

Harcort написа:
Майкрософт е измислил компютъра брат

Профил

Публикувано на: 06 Юли 2011 12:29

John-117 написа:
Това че предшествениците и преди години са били много добри платформъри не значи че играта не може да е НЕплатформър и да е добра. Добрата игра си е добра, без значение какво име носи.

Обявяват ново Halo. Очакваш го с нетърпение. Радваш се. Хайпваш се. Оказва се, че играта е готварски симулатор, с участието на Master Chief... но няма значение! Все пак е добър готварски симулатор :!:
Не ми казвай, че това няма никога да стане или че ще го приемеш добре. Знаеш какво имам предвид.

Нека си е добра играта (за теб), само казвам, че не отговаря по никакъв начин на очакванията за продължение на тези култови игри. Щом си решил да я разглеждаш, като нещо различно - твоя си работа. Всъщност няма и смисъл от спор, всеки си има мнение. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юли 2011 15:13

zzzzz написа:
Обявяват ново Halo. Очакваш го с нетърпение. Радваш се. Хайпваш се. Оказва се, че играта е готварски симулатор, с участието на Master Chief... но няма значение! Все пак е добър готварски симулатор :!:
Не ми казвай, че това няма никога да стане или че ще го приемеш добре. Знаеш какво имам предвид.

Нека си е добра играта (за теб), само казвам, че не отговаря по никакъв начин на очакванията за продължение на тези култови игри. Щом си решил да я разглеждаш, като нещо различно - твоя си работа. Всъщност няма и смисъл от спор, всеки си има мнение. :)

Ако е добър готварски симулатор в никакъв случай няма да се ядосам на някой че е решил да го включи във тема "най-добър ексклузив."

Профил

Аватар
В момента играе: Call of Duty MW2 , Call of Duty 4 , Battlefield Bad Company 2 , Team Fortress 2 , Darksiders , Fallout , Halo ODST , Halo 3 , Super Meat Boy , Just Cause 2 , Grand Theft Auto 4 , Crysis Wars , Crysis 2 и така нататък.
Публикувано на: 06 Юли 2011 17:07

John-117 написа:
zzzzz написа:

Ако е добър готварски симулатор в никакъв случай няма да се ядосам на някой че е решил да го включи във тема "най-добър ексклузив."

Добре какво се обичате.
John,не се заяждам,но как може да знаеш,че играта ще е добра преди да е излезла
,а за zzzzz,
изтърканата шегичка за Chief,за генномодифицирани военни готвачи и подобни "забави" са отживелица.
Ако го беше казал 2006 сигурно щях да се захиля.

Harcort написа:

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юли 2011 17:12

polecat написа:
John-117 написа:

Добре какво се обичате.
John,не се заяждам,но как може да знаеш,че играта ще е добра преди да е излезла

Пич, ЧЕТИ!

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юли 2011 17:15

Това за Gran Turismo са глупости. Поредицата съществува от 1998 година и факт е, че освен графиката всичко останало е същото. Това е така, защото на хората им харесва това. Има изчистена графика, която се доближава до фото реалността. Като си пуснеш повторението от някое състезание само eurosport логото в горния десен ъгъл на екрана липсва, че приликата с истинско съзтезание да е пълна :D . Това заглавие е за ценители, за фенове на колите - затова са толкова голямо количество. Кое друго заглавие има толкова автомобили? Какво като 800 от тях са от GT4? нали имаш и над 300 направени специално за GT5. Дори и тези от PS2 изглеждат супер, а тези premium са направо невероятно детайлни. При повечето други рейсъри и 100 бройки са постижение. Колко пък игри имат платени демота (prologue), които са достигнали platinum статус? Тази игра е предвидена за феновете на предишните 4 части. GT5 e високобюджетен продукт, разработван 6 години от хора които си разбират от работата. Всичко това, и някакво пишлеме дето мама и тати му купили xbox, да изцепи като безспорен факт, че тази игра е боклук. Като не се кефиш на коли и съзтезания, а само на натискане на копчета, по-добре не коментирай :D

П.п Нищо лично, просто си пиша :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юли 2011 17:26

vanmx написа:
Има изчистена графика, която се доближава до фото реалността. Като си пуснеш повторението от някое състезание само eurosport логото в горния десен ъгъл на екрана липсва, че приликата с истинско съзтезание да е пълна :D

Какво пушиш докато играеш?

http://furiousfanboys.com/2010/11/gran- ... minecraft/
vanmx написа:
Какво като 800 от тях са от GT4? нали имаш и над 300 направени специално за GT5.

Мне, имаш 200. Стандартните(PS2) са 800. Premium-ите(PS3) са 200.
vanmx написа:
Дори и тези от PS2 изглеждат супер

:?
vanmx написа:
При повечето други рейсъри и 100 бройки са постижение.

Forza 3 има 500, и всичките са правени за хардуер от сегашната генерация. :lol:
vanmx написа:
Колко пък игри имат платени демота (prologue), които са достигнали platinum статус?

Не ме интересува колко продава. Не пречи да е зле.
vanmx написа:
Тази игра е предвидена за феновете на предишните 4 части. GT5 e високобюджетен продукт разработван 6 години от хора които си разбират от работата.

:lol: Не разбираш ли че точно тук е проблема? Как може да работиш над игра 5 години със бюджет 80 милиона и да изкараш подобно нещо? Толкова незавършена игра.. Докато разработчици като Turn 10 работят над една Forza 2 години със двойно по-малък бюджет и изкарват по-добра игра във всяко едно отношение.
vanmx написа:
Всичко това, и някакво пишлеме дето мама и тати му купили xbox, да изцепи като безспорен факт, че тази игра е боклук. Като не се кефиш на коли и съзтезания, а само на натискане на копчета, по-добре не коментирай :D

Общо взето каза.. нищо. Фен съм на рейсърите от години. Което е една от причините изобщо да се занимавам с тая трагедия ин дъ фърст плейс. Как може от толкова фенове нито един да не може да изкара валиден аргумент в защита на GT5? Звучиш като реклама. Като човек, който е играл много малко други конзолни рейсъри и, точно като Polyphony, не знае къде е жанра в момента и къде трябва да е GT5.
ИГРАТА Е ЗЛЕ. DEAL WITH IT.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юли 2011 17:39

Добре Grand Turismo е грозна.
Мили боже,но аз само пробвах демото на Forza 2 и графиките бяха 100 по-готини.
Както и да.
Спрете да се дърляте,няма смисъл.
Forza>GT

Harcort написа:

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юли 2011 17:52

Хаха, добре :D
Мен, не ме интересува "къде е жанра в момента", не ме вълнуват някакви модни тенденции, а играя това което ме кефи. Наистина GT5 можеше да има и повече неща, далече не е най-съвършения рейсър. Не е това за което претендира да бъде. Но и така си ме кефи, защото съм свикнал на тези "минуси" още от първата част до сега :D . Forza не съм играл, но от това което съм виждал от youtube, пак изглежда обещаващо. Няма да споря, но все пак е крайно да се каже, че GT 5 е боклук. Айде със здраве :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юли 2011 17:54

vanmx написа:
Хаха, добре :D
Мен, не ме интересува "къде е жанра в момента", не ме вълнуват някакви модни тенденции, а играя това което ме кефи. Наистина GT5 можеше да има и повече неща, далече не е най-съвършения рейсър. Не е това за което претендира да бъде. Но и така си ме кефи, защото съм свикнал на тези "минуси" още от първата част до сега :D . Forza не съм играл, но от това което съм виждал от youtube, пак изглежда обещаващо. Няма да споря, но все пак е крайно да се каже, че GT 5 е боклук. Айде със здраве :D

Тихо,леко,сняг се сипе от небето.

Harcort написа:

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Юли 2011 18:08

vanmx написа:
Forza не съм играл, но от това което съм виждал от youtube, пак изглежда обещаващо. Няма да споря, но все пак е крайно да се каже, че GT 5 е боклук. Айде със здраве :D

Преувеличавам, естествено. По-скоро е средняшка. Ако нямаш други алтернативи върши работа.

Профил

Публикувано на: 06 Юли 2011 21:26

Едит: nvm.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: