Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 19 Мар 2011 22:27
Същия , а ти кой беше че нещо не се сещам а участвам с хиляда форума? и б.т.в. Legasy of Kain е конзолна изцяло , всичките PC версии са портове.
|
|
|
|
|
Daath
|
He who devoures cookies |
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 19 Мар 2011 22:46
Raider @ Forplah
Зная, че е конзолна, но всъщност ми е останало впечатление, че дебютите и са PC
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 19 Мар 2011 23:05
Ми, не - даже Soul Reaver 1 навремето като го ревюираха се пляскаха по главите защо в менюто пише "натисни старт" а записите са на слотове като мемори карти.
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 20 Мар 2011 02:19
Да, отдавна конзолите са много напред и се правят конзолни портове за PC. Незнам защо тия вчерашни разбирачи чак сега забелязаха това, че дори заради това ревнаха, че PC-то умирало като гейм платформа. Общо взето PC-то "умира" толкова, колкото и умираше и по времето на Soul Reaver 1. Само че не си спомням дали тогава имаше такива вчерашни разбирачи, така наречените PC геймъри. Говоря за тия фанатизираните, за които C0MPU73R споменава в тази тема.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 27 Мар 2011 08:33
Много хубава тема! Съгласен съм, че игрите за конзоли са по-добри. Към всичко написано мога да добавя и че има игри, които дори ги няма за PC а ги има за конзоли ще изброя няколко: God of War Monster Hunter Freedom WWE Smackdown vs. Raw WWE All Stars TNA: Impact и още много.....
|
|
|
|
|
DJ Cat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 27 Мар 2011 23:26
Абе има две думи, даже три, които са напълно достатъчни - Mortal Fucking Combat.
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 28 Мар 2011 22:08
От 4-ката насам никой Кoмбат не ме е кефил, ап камо ли онея изостации DC Universe vs Mortal Kombat.Ама 9-ката изглежда голема игра.
|
|
|
NeoRage-X
|
|
В момента играе: MGS GT5
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 29 Мар 2011 08:30
Sabaka написа: От 4-ката насам никой Кoмбат не ме е кефил, ап камо ли онея изостации DC Universe vs Mortal Kombat.Ама 9-ката изглежда голема игра. +1 Само дето се изказа прекалено меко за DC Universe vs Mortal Kombat, това е най-голямото дърво което съм пробвал да играя. Новата игра е страхотна или поне това което успях да поиграя от демото. Нямам търпение да се появи.
|
|
|
|
|
coojoe_213
|
|
В момента играе: SSF4
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 29 Мар 2011 10:21
Айде сега, меко се бил изказал. Играта не беше лоша, а лошото е, че беше пълна с бъгове и с лош онлайн сървър. Иначе няма нищо лошо да се опита смисане с други герои.
По-темата: Имам два хубави лаптопа /единия МАК/ и не са лоши, а в другата стая и един настолен купен 2010-та февруари за 1300 лв.
МАК-а наистина е хубав, но хубав като МАК, докато PlayStation 3 си остава номер едно лично за мен. Няма нужда да се спами излизашно, той човека почти точно го е написал в първия пост. И запомнете, че една игра освен картина има и звук, купете си хубави системи и ще видите истината. Звук от тв-то е колкото да се чува нещо.
Пуснете си Uncharted 2, GOW 3, SSF4/SF4, GT5 за да видите тайната на конзолата.
___________________________________ http://mypsn.eu.playstation.com/psn/profile/batmisir.png
|
|
|
|
|
joar
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 29 Мар 2011 11:33
coojoe_213 написа: Пуснете си Uncharted 2, GOW 3, SSF4/SF4, GT5 за да видите тайната на конзолата. Lol GT5
|
|
|
|
|
shizo123
|
|
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 04 Апр 2011 19:14
MMORPGs kkthxbai
___________________________________ Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
|
|
|
|
|
Sabaka
|
|
Мнения: 484 Местоположение: In the mountains In the mountains In the mountains...
В момента играе: LoL ,най-тъпата игра на света...
|
|
Заглавие: Re: Истината - Конзолните игри са по добри от компютърните Ф Публикувано на: 05 Апр 2011 23:19
Gareth Emery написа: MMORPGs kkthxbai Понеже има толкова много свестни....
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|