Заглавие: Re: Drakan ancient gates Публикувано на: 17 Авг 2011 22:38
Играя Drakan the ancients' gates и съм стигнал до началото на зимните земи.И впечатленията ми са, че играта е хиляда пъти по-добра от първата част.Управлението си е супер, не виждам какво му е счупеното.Има си търговци, където да си купуваш оръжия и брони, също така можеш да си ги поправяш, за разлика от първата част.В играта има много повече босове, както и множество допълнителни куестове.Също толкова разнообразни територии, колкото и в първата част, даже има и атмосферни ефекти(мъгла, дъжд, буря).Битките са си все така зрелищни.Има нови чудовища, които ги нямаше в първата част и веднага ти давам пример-troqs-тея в блатата, ако се сещаш, както и скелети и съм сигурен, че нататък ще има още нови.Добавени са и магии.Има си и скилове.Единственото нещо, което не ми харесва е, че лъка е безполезен, магиите вършат много по-добра работа.За историята не знам защо реши, че няма нищо общо с първата част.В първата част орденът на пламъка е унищожен и тук трябва да го възстановим.Въобще играта си е едно много добро продължение на легендарната единица и не виждам какво и е тъпото.Много ми е интересно, да ми кажеш.
|