Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Drakan ancient gates
Публикувано на: 04 Май 2011 13:50

Искам да попитам,ако някой е играл втората част на Drakan order of the flame за ps2,дали е по-яка от първата част и горе-долу за колко време се превърта.

Профил

Заглавие: Re: Drakan ancient gates
Публикувано на: 04 Май 2011 16:00

Аз съм я играл и впечатленията ми са че беше абсолютна тояга и гавра с оригинала. Няма никаква връзка с историята на единицата, управлението е счупено тотално.

Профил

Заглавие: Re: Drakan ancient gates
Публикувано на: 17 Авг 2011 22:38

Играя Drakan the ancients' gates и съм стигнал до началото на зимните земи.И впечатленията ми са, че играта е хиляда пъти по-добра от първата част.Управлението си е супер, не виждам какво му е счупеното.Има си търговци, където да си купуваш оръжия и брони, също така можеш да си ги поправяш, за разлика от първата част.В играта има много повече босове, както и множество допълнителни куестове.Също толкова разнообразни територии, колкото и в първата част, даже има и атмосферни ефекти(мъгла, дъжд, буря).Битките са си все така зрелищни.Има нови чудовища, които ги нямаше в първата част и веднага ти давам пример-troqs-тея в блатата, ако се сещаш, както и скелети и съм сигурен, че нататък ще има още нови.Добавени са и магии.Има си и скилове.Единственото нещо, което не ми харесва е, че лъка е безполезен, магиите вършат много по-добра работа.За историята не знам защо реши, че няма нищо общо с първата част.В първата част орденът на пламъка е унищожен и тук трябва да го възстановим.Въобще играта си е едно много добро продължение на легендарната единица и не виждам какво и е тъпото.Много ми е интересно, да ми кажеш.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com