Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Last Epoch
Публикувано на: 18 Авг 2020 12:23

Пичове, тва е новото голямо ARPG in the making.

Предвид всичкия скептицизъм към бета/ЕА неща, това е на прав път и прогреса, който виждам може да се сравни с бързите темпове на развитие на ПоЕ от едно време.

Що си мисля, че имаше тема вече? Не намирам нищо.

Иначе, някой цъка ли го ?

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re: Last Epoch
Публикувано на: 18 Авг 2020 21:52

Първото нещо, което направих на времето след като чух за нея е да проверя дали не е азиатка :lol:. След като се успокоих, че не е, просто я буукмаркнах и си чакам до ден днешен да излезе в някаква по-завършена версия.

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Авг 2020 09:23

Аз я взех на промоция някаква, да не ми е много мъка ако се окаже ташак.

В момента остава един клас + няколко специализации на другите, мулти-то и предполагам да завършат сторито. Не знам колко акта е, ама кампанията е доста дълга дори в сегашния си вариант.

Наскоро вкараха изцяло нова енд гейм система с прогрес, тип атласа в ПоЕ.

Постоянно има новости, вдигам нови герои, все по-яко става. Играта върви нагоре, дано си остане стабилна алтернатива измежду титаните за момента :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 19 Авг 2020 11:03

Еха, това е много яко. Амбицира ме да я следя по-отблизо. Предлагам да не се бърнаутваш от нея, докато не е готова, за да можем някой ден на фул релийс да се разцепим :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 19 Авг 2020 14:09

Аз съжалявам, че не се зарибих по ПоЕ, та може и да го пробвам това. Особено сега като е в началото още играта, а не да я почвам тепърва години след като е излязла.

Профил

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2020 10:23

бате не ми се спори за глупости

не говоря за транзишъна от бета до релийс и то по стандартите от преди 10 години, ами това че веднъж стъпила здраво, добавянето на нов контент става с по-бързи темпове

в тази игра обещават пак лиги под някаква форма, та ще видим

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 21 Авг 2020 11:40

Надъхах се и си купих играта.. и за първи път волтажа има право за нещо - камерата наистина може да е малко по-отдалечена и менютата и хъда са малко лоу рез. Но за сега ми допада доста, направих си паладин и е същата чернилка като в диабло 2. И най-якото е че оръжието ти не е просто пръчка която седи на гърба като кастваш магии (д3) ми наистина го ползваш.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Авг 2020 11:57

Миналата година я взех, от тогава ъпдейтнаха няколко пъти графичния дизайн и UI-то, като явно още работят по това.

Много от иконките ( които вероятно ви се струват пикселизирани ) са плейсхолдър, според мен.

Преди месеци беше доста дръвце - сега е много по- buttery smooth що се отнася до клирване на траш, примерно, и някви такива неща. А за камерата - айде де - мене пък ми се струва много далечна и някак дребно всичко и ми се размива ( щот преобладават тъмните тонове ). И като си пусна ПоЕ, се едно сменям от съвременна игра на Д2 800х600 рез. В смисъл, в ПоЕ всичко ми изпъква на преден план и героя е огромен и виждам ясно нещата.

Ако ви се занимава, вижте клипчета от преди година, вижте и сега. Най-вече се усеща при геймплей на някви стриймъри с яки машини, щот за момента тоя Unity им се опъва и пърформанса е доста слаб на средно ниво.

И в крайна сметка - имахме Wolcen с Unreal и най-яката графика за АРПГ - и кво ? Умря за 2 седмици, че и стана епохална в провала си.

Тука лека-полека, ще блесне. Щом си имат якия skill customization, мегдан за много theorycrafting, гъвкав ендгейм - въпрос на време е.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 22 Авг 2020 11:21

Детайли, анимации, супер fluid и с тежест при замаха и удара - в Wolcen това беше перфектно направено. В това отношение и Д3 беше супер.

Не знам какво си гледал по стриймове - малкото, което го има във Волцена е супер красиво и много бих искал някой да хване играта и да я оправи от-до. Но за момента, няма какво да правиш в нея, освен да бъг тестваш :lol:

А, да, във Волцен интерфейса е ужасен - за това съм съгласен. Супер груб и квадратен и ръбат, не знам точно как да го опиша - малко като за сай-фай ориентирана игра. И уменията, начина по който са изобразени, описани и вплетени в UI-то е трагично.

Иначе Булшита вероятно има предвид, че оръжието е от голямо значение за билда и мейн скила който ползваш ( заради още неясните за мен статове :Д )
В Д3, както и в ПоЕ понякога, оръжието е stat stick, освен ако не е build enabling unique.

Хората сравняват itemization-a в ЛЕ с този в Д2.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 24 Авг 2020 11:16

Преди година някъде, този мод имаше проблем с хакери ( май ) и шът даунваха сървъра и съпорта? Сега как е?

Иначе най-колосалния мод за Д2 е Median XL. Скъсвал съм се, и то с приятели, по лан партита, изобщо - начесах си Д2 крастата преди няколко години с него така както трудно бих могъл с която и да е друга игра. Ъпдейтва се постоянно, имаше изцяло нова версия миналата година. Руска работа :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2020 09:35

голяяяма излагация брат - тва да ми е

иначе съм останал с такова впечатление, може би щот из някви руски форуми/сървъри едно време играта просперираше - тва говорим много, много отдавна, в първите му версии

и съм почти сигурен, че някъде из тия форуми някой беше написал че е руснак или живее в русия и така ми е останало в съзнанието

или го бъркам с друг мод, ба ли му майката

за волцен не съм казвал, че са руснаци? ако съм - карай - много неща се случват, помня ли всяка тъпотия
знам само че дълго време бях скептичен към тях като студио щот нищо френско хубаво няма

Профил Skype WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2020 11:15

shub niggurat написа:
знам само че дълго време бях скептичен към тях като студио щот нищо френско хубаво няма

Е морето им е перфектно :D

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2020 11:47

Валентин написа:
shub niggurat написа:

Е морето им е перфектно :D

Вярно е. Бях шокиран от факта, че единственото ми познато местенце "Сен Тропе" всъщност беше най-неугледно от всичко наоколо.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2020 12:58

Не знам, бех много сърдит че тая година имах пътуване до Париж, и че ще тре го изтърпим. И благодарение на ковид-а отпадна, за което се изкефих. :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Авг 2020 14:59

shub niggurat написа:
Не знам, бех много сърдит че тая година имах пътуване до Париж, и че ще тре го изтърпим. И благодарение на ковид-а отпадна, за което се изкефих. :D

Зарежи париж, отиди на юг, когато можеш. Много им личи на тия хора, че не са били под турско и после под руско робство и селцата са им феноменални. Като в някакъв романтичен филм си :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Авг 2020 08:51

Нема доказателство - не съм го казал
ударил си си главата и си измисляш :D ай убеди ме ся

На юг съм бил из Италия/Сицилия и е наистина приказно - точно из малките селца бяхме. Някакво диво спокойствие и спиране на времето е там. Естествено из големите градове всичко беше осрано от мангалите - във всичките им форми и цветове.

А за историята в LE - не знам, честно казано - не чета диалозите още, щот така или иначе кампанията не е завършена, ще го правя като е готово всичко. Самите герои имат някво бекстори, имат ( вече ) готинка кът сцена с резюме или поне някъв мотив, рисувана ( като в Грим Даун ). Сега като направиха паладина да е жена-негър - сигурно неговата кътсцена ще тряя да я преправят, щот преди като го вдигах беше с някъв корав алфа в тежка броня :D

Всичко се върти около пътуване във времето - hub-a ти е някъв twilight world на края на ''времето'', мешаш епохите, някои куестове се минават като намериш пролука/wormhole в друго време и примерно даден храм все още не е разрушен и имаш възможност да вземеш някъв артефакт от него и тн. Даже някои НПЦ-та, които си убил като покварен, мутирал бос, ги срещаш напред, в ранна епоха, като нормални хора и героя ти прави някъв намек че ги чака тегло :lol:

Иначе нещата, които вероятно ще държат играта сред топ АРПГ-тата за идните години, според мен, са :
- як ендгейм с добра основа, който може да се развива ( тип ПоЕ )
- itemization, който много хора харесват и одобряват с добре направен крафтинг за който не ти трябват екселски таблици и 2 часа гайд от стриймър само за да брик-неш нещо дето си чакал да ти падне 2 години ( като знаете в коя игра )
- огроооооомно build diversity
- за момента има респек на таланти и точки, но НЕ и на ''асенданси-то'', демек ако решиш, че искаш beastmaster, не можеш да спекнеш на друид с primalist-a ; това е малко олд скуул диабло 2, дето ако искаш коренно различен герой, по-добре да реролнеш. Няма да си ''видял всичко'' вдигайки всеки герой по 1 път и айде готово.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Авг 2020 09:19

Град , със сташ, нпц-та, търговци, ГЕМБЪЛ ( хе-хе ), и разните ''пътища'' към енд гейм системите.

Не знам дали ще вкарват hideout система по-нататък.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 30 Авг 2020 22:22

Кире, играта подходяща ли е за начинаещи в жанра? Много пъти съм казвал, че ме е яд че пропуснах РоЕ в началото, но това изглежда подходяща алтернатива, с потенциал за мейн игра.

Профил

Аватар
Публикувано на: 31 Авг 2020 08:57

В момента доста от механиките не са ясни. В смисъл, как се изчислява демиджа, кое какво е и как скейлват нещата. До преди половин година нямаше никъв туултип май. Сега поне имат тагове различните скилове, та знаеш кой стат на коя магия скейлва дпс-а, но нито с колко, нито нищо.

Но пък в момента всичко е един тест, така че - голяма работа дали разбираш билда ти как работи, и дали ЩЕ работи. Всичко ще уайпне в един момент, а и много от нещата ще претърпят промени. Май се работи по някъв LE tools, тип Path of Building-a за ПоЕ - калкулатор за билдове най-просто казано.

Дори да си начинаещ в АРПГ-тата, винаги ще можеш да гледаш билдове в тубата и обяснения кое какво е.

Бтв, тия дни съобщиха че я отлагат още. Което е добре, смятам че има доста дървенийки, които просто не могат да си позволят да ги оставят ако тва ще излиза барбар с ПоЕ 2 и Диабло 4 :o

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 31 Авг 2020 09:23

Ясно, мерси, ще я поцъкам явно, но не като мейн игра. много ми се ще да се зарибя и да навляза яко, а и дано да стане популярна и актуална поне няколко години напред.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost