Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Заглавие: Mount & Blade II: Bannerlord
Публикувано на: 30 Мар 2020 08:41

150 минути след публикуването на този пост, дългоочакваната нова версия на турския хайдушки симулатор излиза. Засега в early access, но се надявам да не е прекалено потрошен и да може да се играе.

Image

Image

Image

Steamworks

Профил

Заглавие: Re: Mount & Blade II: Bannerlord
Публикувано на: 30 Мар 2020 08:43

Чуло ли се е дали отстъпката ще важи за тези от нас, които са си купили уорбенда през GOG

Профил

Аватар
В момента играе: нищо, мързи ме
Публикувано на: 31 Мар 2020 21:41

Цъках я няколко часа днеска. Все още не съм видял голяма част от late game-a (а и на няколко пъти ме залавят looter-и и ми рестартират партито :lol: ), но честно казано засега бих казал, че е по-добре да си играете Warband, ако не ви е до графиката, за модове ако не друго. Първоначалните ми впечатления са, че няма кой знае какво за правене по картата освен избиване на looter-и и поемането на доста безидейни куестове, говоренето със случайни селяни е безмислено (буквално имаш опция да ги питаш къде са други главни нпц-та, въпреки факта че Alt директно highlight-ва въпросните нпц-та по мапа), companion опциите също засега само опират до това да назначиш ролята им в клана, Аи-то все още е безмозъчно и просто charge-ва напред (добри са в блокването и стрелбата де, признавам), няма особено какво да се прави по градовете и селата освен да говориш с единствения куест гивър и да търсиш recruit-и в таверните; липсват някои елементарни фийчъри като Camp опцията от Warband, не мога да намеря Log в UI-a и Енциклопедията е доста празна. И като цяло доста бъгове. Гледах, че клан системата става доста интересна, така че може би като напредна и почна да работя по собствен kingdom, играта ще се разгърне повече, но early game-a ми седи доста сух до тоя момент.

Character creator-a е доста як и combat-a, въпреки че все още ми е дървен, е значително подобрение откъм цялостен feel.

Общо взето съм малко разочарован (може да е щото early game-a принципно ми е любимата част от Mount and Blade; харесва ми чувството да си прошляк и едвам-едвам да свързваш двата края). Вярно, че е early access, но имам чувството, че огромна част от development процеса е бил прекаран в пренасяне на Warband в нов енджин. Играта засега ми идва прекалено много като рескин на Warband, отколкото като пълнокачествен sequel. Вярвам, че след година-две нещата ще са много различни, но на тоя етап от времето прекарано в Bannerlord по-скоро ми се приигра Warband с Game of Thrones/LOTR модовете :D

Профил

Публикувано на: 01 Апр 2020 12:36

ми баце теглете Bannerpage мода и се кефете, свръх добър е

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: