06 Фев 2009 21:49 Мнения: 2694 Местоположение: Стара Загора
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Заглавие: E3 2019 (+ Google's Stadia Connect and EA Play)
Публикувано на: 06 Юни 2019 17:36
Ще ъпдейтна темата по-късно, но засега след около 30 минути започва лайвстрийм-а за Google Stadia, което е тяхната версия на game streaming.
Ето една супер удобна таблица от PCGamer:
Заглавие: Re: E3 2019 (+ Google's Stadia Connect and EA Play)
Публикувано на: 06 Юни 2019 17:59
Попаднах на новини, че стадиа-та ще е с месечна такса от 9 долара/евро + трябва да си закупиш фул прайс игрите, които искаш да играеш. Поне за мен, в този си вид не е оферта. Иначе ето част от инфото:
launch in November in 14 (unnamed) countries
Founder's Editions will cost $170 including a gamepad, Chromecast Ultra, Destiny 2 and 3 months of subscription time
subscription price for the "Stadia Pro" level is about $9 / month and offers 4K/60 FPS. Older games will be included in this pricing plan
new games will require a separate purchase
in 2020, a free option will be available with 1080p streaming requirements include 10Mbps download / 1Mbps upload for basic functionality, 35Mbps for 40K Chromecast will be required at the start, but in 2020 all Google device with Chrome will work 31 games at launch including, DOOM, 3 Tomb Raider games, The Division 2, Assassin's Creed Odyssey, Destiny 2
В другите новини-ще има нов дарксайдърс, който ще е АРПГ:
Стори трейлър и за Greedfall:
the_presator
Публикувано на: 06 Юни 2019 18:07
От създателите на Divinity:
@moroel Ty за инфото. Аз също изобщо не мисля, че струва, особено за цената, която искат. Отделно факта, че не притежаваш нищо от тези игри и ако имаш проблеми с интернета няма да имаш достъп до тях. И все още не съм убеден, че е възможно да играеш fighting игри без input delay. Ето официалната страница с малко повече детайли: https://store.google.com/product/stadia ... rs_edition
Относно новата Darksiders- изненадан съм, особено толкова скоро след D3, но при положение, че Strife ползва предимно огнестрелни оръжия е нормално да направят играта с него в друг жанр.
Публикувано на: 06 Юни 2019 19:49
Обявиха Destiny 2, че ще бъде free-to-play и че ще има нов платен expansion. Изглежда, че ще следват Guild Wars 2 моделът.
Иначе друго нещо интересно ми изглежда тази игрица:
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
indigo
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 06 Юни 2019 21:34
За Baldur's Gate 3: Няколко часа след обявяването на играта, 20'000 преглеждания на официалния трейлър, по-малко на мирърите по разните геймърски сайтове. Струва ми се, че да обявят играта на Стадиа сцената се е оказало грешка. Предишното им обявяване, на експанжън (мисля?) за Divinity Original Sin 2 изкара повече, а го обявиха само с имейл на Kickstarter хората.
Иначе от обявените неща, само това ме интересува. Харесва ми компанията, подкрепял съм ги 2 пъти на Kickstarter, играл съм май всичко което са правили някога. След вътрешните интриги в Obsidian, и загниването на Bioware, те са перфектната компания да направи нова BG игра.
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
Sentry
Публикувано на: 06 Юни 2019 22:33
Просто няма чак толкова голяма публика за BG3, колкото за D:OS2. Все пак D:OS беше хит на 2 години, а не на 20, и последните expansion-и на BG бяха правени от калпаво студио, което само загрози спомените на много хора, които помнят BG с добро.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
indigo
Публикувано на: 07 Юни 2019 10:11
Sentry написа:
Просто няма чак толкова голяма публика за BG3, колкото за D:OS2. Все пак D:OS беше хит на 2 години, а не на 20, и последните expansion-и на BG бяха правени от калпаво студио, което само загрози спомените на много хора, които помнят BG с добро.
Още не съм играл версиите на Beamdog. Като цяло всички Infinity Engine игри са ми трудни за преиграване, много ме дразни интерфейса и контрола. В някакъв момент трябва да ги посетя наново, и да ги изиграя веднъж с нормално разбиране на английския език и D&D системите, че когато съм ги играл не съм бил съвсем компетентен и не съм разбирал много-много какво правя. Пак кеф, де
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
indigo
Публикувано на: 07 Юни 2019 16:39
С този скеч трябваше да се почне, това вече си е Лариан.
the_presator
Edit: 2000 поста у форумо I can feel the arcane energies overflowing from within me
Публикувано на: 08 Юни 2019 02:32
Поясни какво питаш. Прочетох цялата тема три пъти и не видях никъде някой да прави връзка между Black Isle Studios и Divinity 2.
Лийкна инфо за играта на From Software и George R.R. Martin:
Цитат:
ELDEN RING, developed by FromSoftware, Inc. and BANDAI NAMCO Entertainment Inc., is a fantasy action-RPG adventure set within a world created by Hidetaka Miyazaki – creator of the influential DARK SOULS video game series; and George R.R. Martin – author of The New York Times best-selling fantasy series, A Song of Ice and Fire. Danger and discovery lurk around every corner in FromSoftware’s largest game to-date. Hidetaka Miyazaki, President and Game Director of FromSoftware Inc. known for directing critically-acclaimed games in beloved franchises including Armored Core, Dark Souls, and Sekiro: Shadows Die Twice. George R.R. Martin is the #1 New York Times bestselling author of many novels, including the acclaimed series A Song of Ice and Fire - A Game of Thrones, A Clash of Kings, A Storm of Swords, A Feast For Crows, and A Dance with Dragons. As a writer-producer, he has worked on The Twilight Zone, Beauty and the Beast, and various feature films and pilots that were never made.
PS4, Xbox Оne and PC
Публикувано на: 08 Юни 2019 17:25
Baldur's Gate 3 я правят Larian, Black Isle не са замесени по никакъв начин, освен в главата ти. Също за затворени от 15-16 години поне.
the_presator
Публикувано на: 08 Юни 2019 17:38
Императора написа:
изцяло нов свят съграден екипно от двамата
This.
Btw ЕА Play започва днес от 19:30 БГ време.
19:30 - Jedi: Fallen Order (Respawn потвърдиха, че ще покажат демо!) 20:00 - Apex Legends 20:30 - Battlefield 5 21:00 - EA Sports FIFA 21:30 - EA Sports Madden NFL 22:00 - The Sims 4
Като че ли знаят какво ни интересува и можем направо да пропуснем втората половина
Spoiler for :
Публикувано на: 08 Юни 2019 18:50
Fallen Order е бейсикли Prince of Persia movement/ platforming + refined combat oт The Force Unleashed
Edit: Саднат съм, че разчленяването отново е цензурирано и на моменти лайтсейбъра беше jittery af Edit: Обърках името на играта
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 08 Юни 2019 18:58
В YouTube не мога да намеря англоезичен стрийм
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
Serious Sam
Горд Пролетарий
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 09 Юни 2019 16:56
Днес от 23:00 са Microsoft, които най-вероятно ще имат най-силната конференция тази година, като този път ще фокусират и върху PC
От ексклузивите им ofc съм хайпнат за Halo Infinite, която трябва да е невероятно добра и да върне франчайза отново в мейнстрийм съзнанието.
Макар и да не е потвърдено би трябвало да видим Age of Empires IV (нека се хайпнем, като си припомним великолепният трейлър от 2017-та, озвучен от Charles Dance!). Официалната AoE 2: Definitive Edition също ще има присъствие на Е3 (има планове за римастър и на AoE 3), така че би трябвало поне да видим нещо от тях.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения