Ае ти сам се закопаваш ве мои ..
"беше ужасяващо бавно и обременяващо." после казваш
"добре запознат с това какво точно мога да очаквам от играта откъм история и геймплей."
"
трето, играта определено има пренаситеност от подмисии. "- това да не го бъркаш с някой продукт на убисофт ???? Вскя аедна малка подмисиийка има тънък намек към основната история ... токлова можеш и ти да четеш и да разбираш явно.
"Помня как играех 2-3 часа и не стигнах доникъде." съветвам те да не играеш скайрим... докато влезеш в час там поне 4 часа тряяя да цъкаш.
"Имаше примерно една битка и останалото беше обикаляне, разговори, четене на мейли и нз кво си. " Толкова ти английския .. и щом отначало не те е грабнаала историята .. си един проз екшън мУриканизиран фен .. Call of Duty най доброто за теб мои.
"Просто нямам нерви за толкова много неща наведнъж." ти как си жив още бе човек ... не си ли получил инфаркт ... оо май не си играл FEAR ... там ще пикаеш дяволска сперма бро ... заради трудността на играта ... и в никакъв случаи не пробвай battlefield 3 мултиплеър .. че там толкова мнг неща се случват наведнъж ... че после ще си в интензивното с мозъчни увреждания.
"Но споко, млад си още, и ти ще пораснеш и ще видиш как не може само 24/7 на компа. Като имаш други занимания ще видиш.
" биологичния ми хронометър показва 32 години .. духовния още си ми цъка на 22 години ... и да верно .. само около 12 часа мога да стоя на компа .. тряяя се работи .. тия геймърски джафки от сорта на 5.1 видео карта гиги рам и 27 инчови монитори не ми ги купуват мама и тате ... особено camrbidge soundworks-a
аьухаьухухаьухаьухаьухаьухаь ..
... I rest my case ... и на теб ще го кажа както на много други .. брой до 100 преди да публикуваш подобни самозакопаващи се коментари ... .... аьухаьухаьухаьухаьухухаьухаьухааьхаьухаьухаьух #нимоа