Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: MoneyCrafta
Заглавие: Re: Deus Ex 3: Human Revolution
Публикувано на: 08 Ное 2014 23:53

what if they get me? написа:
Имам я от доста време купена в Стийм, но все не намирам време. Почнах я и помня, че началото беше ужасяващо бавно и обременяващо.

Струва ли си?

Ако обичаш стелт игри. Не мене много ми хареса, само босс битките бяха жалки. Първата за мене е по-яка, но графиката е малко остаряла.

не искам да имаме никакви взаиомоотношения.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Ное 2014 18:14

Струва ли си?

Пффф, това е едно от най-твърдите "да"-та, които мога да кажа в живота си. Атмосферата, достатъчно интересните странични куестове, ИСТОРИЯТА, ЕМБИЪНТ МУЗИКАТА, АРТ СТИЛА... Помня как в едно ниво преди една азиатка (повече не уточнявам да няма спойл) стоях 5 минути и разглеждах стаята... Поне на мен ми е една от топ игрите, длс-то също го бива. А щом тук 3 допълнителни мисии на кръст те притесняват, то сигурно ще се изприщиш, ако започнеш игра на Bethesda. :lol:

Профил

Публикувано на: 25 Ное 2014 11:13

Първият Deus Ex е велик, знае се.

Това, което не ми хареса в 3-ката, и заради което не я продължих беше, че още в първите 30 минути вече бях залят от 20 под-мисийки и беше адски напрягащо.

axuhaxuhxuhauhax ти си ебахти ретардиралия .. подобна игра няма да видите скоро вие прозти мозъчета американизирани такива ... историята ... новините .. света .. мейлите .. страничните мисийки героитие .. сетинга ... атмосферата .. генното инженерство .. конспирациийте от нашето настояще което в играта са вече минало .. героите които срещате ... .. оооооооооооо скандално страхотна игра ... може да избиете всички може и един да не убиете .. и в тази игра не се отключват всички скилове на половината на кампанията .. дори като я завършиш 1/3 от тях си остават заключени според стила който си играл. ФАКТОР преиграване 200% врътнал съм я 3 пъти и 3те пъти изобщо не си приличаха ... играя предимно игрите на ХАРД понеже са адски малоумни и лесни през последните 8 години .. но тази на висока труднсот стелт-а е много предизвикателен и изобщо не лесен ...

А щом първите мисиий са те напрегнали .. кампанията ще те вкара в ментална институция ве момче... а и ако не знаеш да четеш английски особено многото понятия и думи използвани в играта .. няма смисъл да се занимаваш с такива игри, които да карат мозъка ти да работи повече от нормалното за теб ... НЕЕЕЕ НЕДЕЙ за теб не си заслужава .. не са за теб подобни игри ама хич.... НАТОВАРИЛИ ГО били само първите 30мин .... смех си брато ... ама един сМЕШЕН СМЕХ си .. .. играй там игрите на убисофт всичко да ти мига в бяло и да имаш интегриран wall hack и не се занимавай със истински игри ... цъкай там да те водят за носа .. интерактивните филми ... !!! И следващия път брой до 100 преди да пуснеш някоия подобен неадекватен върпос. Че се направи на резил.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2014 11:25

Само да вметна, има един момент, когато хакваш някъв комп и четеш мейлчета нещо и имаше ебавка с Мегадет. :D Ако това те мотивира да я изцъкаш ...

Пък и играта е яка :wink:

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2014 16:01

jenssn написа:
Първият Deus Ex е велик, знае се.

Това, което не ми хареса в 3-ката, и заради което не я продължих беше, че още в първите 30 минути вече бях залят от 20 под-мисийки и беше адски напрягащо.

axuhaxuhxuhauhax ти си ебахти ретардиралия .. подобна игра няма да видите скоро вие прозти мозъчета американизирани такива ... историята ... новините .. света .. мейлите .. страничните мисийки героитие .. сетинга ... атмосферата .. генното инженерство .. конспирациийте от нашето настояще което в играта са вече минало .. героите които срещате ... .. оооооооооооо скандално страхотна игра ... може да избиете всички може и един да не убиете .. и в тази игра не се отключват всички скилове на половината на кампанията .. дори като я завършиш 1/3 от тях си остават заключени според стила който си играл. ФАКТОР преиграване 200% врътнал съм я 3 пъти и 3те пъти изобщо не си приличаха ... играя предимно игрите на ХАРД понеже са адски малоумни и лесни през последните 8 години .. но тази на висока труднсот стелт-а е много предизвикателен и изобщо не лесен ...

А щом първите мисиий са те напрегнали .. кампанията ще те вкара в ментална институция ве момче... а и ако не знаеш да четеш английски особено многото понятия и думи използвани в играта .. няма смисъл да се занимаваш с такива игри, които да карат мозъка ти да работи повече от нормалното за теб ... НЕЕЕЕ НЕДЕЙ за теб не си заслужава .. не са за теб подобни игри ама хич.... НАТОВАРИЛИ ГО били само първите 30мин .... смех си брато ... ама един сМЕШЕН СМЕХ си .. .. играй там игрите на убисофт всичко да ти мига в бяло и да имаш интегриран wall hack и не се занимавай със истински игри ... цъкай там да те водят за носа .. интерактивните филми ... !!! И следващия път брой до 100 преди да пуснеш някоия подобен неадекватен върпос. Че се направи на резил.

Дишай бе, ще вземеш да се насереш. :o

Както са казали по-горе - добра е играта, солиден стелт, скучни бос битки и идиотски край. Т'ва е.

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Публикувано на: 25 Ное 2014 19:16

Ае ти сам се закопаваш ве мои ..

"беше ужасяващо бавно и обременяващо." после казваш

"добре запознат с това какво точно мога да очаквам от играта откъм история и геймплей."

"трето, играта определено има пренаситеност от подмисии. "- това да не го бъркаш с някой продукт на убисофт ???? Вскя аедна малка подмисиийка има тънък намек към основната история ... токлова можеш и ти да четеш и да разбираш явно.

"Помня как играех 2-3 часа и не стигнах доникъде." съветвам те да не играеш скайрим... докато влезеш в час там поне 4 часа тряяя да цъкаш.

"Имаше примерно една битка и останалото беше обикаляне, разговори, четене на мейли и нз кво си. " Толкова ти английския .. и щом отначало не те е грабнаала историята .. си един проз екшън мУриканизиран фен .. Call of Duty най доброто за теб мои.

"Просто нямам нерви за толкова много неща наведнъж." ти как си жив още бе човек ... не си ли получил инфаркт ... оо май не си играл FEAR ... там ще пикаеш дяволска сперма бро ... заради трудността на играта ... и в никакъв случаи не пробвай battlefield 3 мултиплеър .. че там толкова мнг неща се случват наведнъж ... че после ще си в интензивното с мозъчни увреждания.

"Но споко, млад си още, и ти ще пораснеш и ще видиш как не може само 24/7 на компа. Като имаш други занимания ще видиш. :D "
биологичния ми хронометър показва 32 години .. духовния още си ми цъка на 22 години ... и да верно .. само около 12 часа мога да стоя на компа .. тряяя се работи .. тия геймърски джафки от сорта на 5.1 видео карта гиги рам и 27 инчови монитори не ми ги купуват мама и тате ... особено camrbidge soundworks-a :)

аьухаьухухаьухаьухаьухаьухаь ..

... I rest my case ... и на теб ще го кажа както на много други .. брой до 100 преди да публикуваш подобни самозакопаващи се коментари ... .... аьухаьухаьухаьухаьухухаьухаьухааьхаьухаьухаьух #нимоа

Профил

Публикувано на: 25 Ное 2014 19:37

логика, нещо?

дамм липсва ти такава в церебралния лоб .. ай със здраве да играйш игри аьхаьухаьухухаьухаьухаь
if you know what i mean :uhaxuhaxuhaxuhaxuhax made my day boy !!

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2014 20:11

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Ное 2014 10:23

баце ко му се обесняваш на тоа бавния празняр

тегли му една Цензура майна и да връй заглава

Профил Skype WWW