Т'ва изглежда доста яко. Надявам се и наистина да е де и да пожъне успех като дивинити.
глей кво нещо обаче, хората, които са дарили за играта ще са и същите, които 100% ще си я купят, което значи че в известен смисъл плащат 2йно, че и 3но за играта
Тия дето са участвали в Kickstarter кампанията играят играта от има няма 2-3 месеца,откак е в ърли аксес
hyper'
Заглавие: Re: Wasteland 2
Публикувано на: 19 Сеп 2014 20:52
За къв чеп ше си я купуват пак, като винаги за игри в кикстартер даренията от над 30-ина долара осигуряват копие?
Пробвах я иначе, ама... Хммм, ще трябва пак да я пробвам, така да се каже. Стени от неозвучен текст като видя и съм skip this shit, а в рпг тва не е яко.
DarkAvenger89
Заглавие: Re: Wasteland 2
Публикувано на: 19 Сеп 2014 21:20
"За къв чеп ше си я купуват пак, като винаги за игри в кикстартер даренията от над 30-ина долара осигуряват копие?" т'ва не го знаех, но да, логично е, трябваше да се досетя. И добре, само на мен ли изискванията ми се струват малко големи за тази игра ? 30гиги хард, 4 рам...вярно че в днешно време това вече не е много, ама все пак.
Толкова е Fallout.Размазвам се от кеф.Жалко,че сега нямам време..
Някой друг освен мен има ли усещането,че играта е Kickstat-ната,правена с малко бюджет,а не ААА супер хит??? Което е разбираемо де,ама ми изглежда много линейна,демек,че картите не много отворени,обаче тва не може по никакъв начин да чупи кефа
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения