Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Проблем...Моля ви помогнете ;(
Публикувано на: 20 Авг 2014 11:56

Здравейте !
Не знам дали в правилния раздел пускам темата но искам да ви попитам относно играта Naruto Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst .
Наскоро си взех лаптоп с Windows 8.1. Инсталирвам играта слагам крака и всичко е ОК. Но като я пусна ми излиза бял процорец и играта не тръгва, а ако цъкна върхо нея ми изписва НЕ ОТГОВАРЯ.
Ако знаете къде е проблема - моля ви помогнете... :(

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Проблем...Моля ви помогнете ;(
Публикувано на: 20 Авг 2014 16:10

mitaka4534 написа:
Здравейте !
Не знам дали в правилния раздел пускам темата но искам да ви попитам относно играта Naruto Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst .
Наскоро си взех лаптоп с Windows 8.1. Инсталирвам играта слагам крака и всичко е ОК. Но като я пусна ми излиза бял процорец и играта не тръгва, а ако цъкна върхо нея ми изписва НЕ ОТГОВАРЯ.
Ако знаете къде е проблема - моля ви помогнете... :(

Проблемът ти е решен....пише се инсталирам*

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 20 Авг 2014 16:30

Проблема е, че всяко самоуважаващо се РС би отказало да подкара Наруто :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Сега сериозно, ъпдейт на драйверите, DirectX би трябвало да оправи нещата. Изключи си антивирусната ако има, повечето засичат краковете като вируси и може да ти е блокнала .eхе-to. Успех.

Профил

Публикувано на: 21 Авг 2014 18:27

SvRomanov написа:
Проблема е, че всяко самоуважаващо се РС би отказало да подкара Наруто :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Сега сериозно, ъпдейт на драйверите, DirectX би трябвало да оправи нещата. Изключи си антивирусната ако има, повечето засичат краковете като вируси и може да ти е блокнала .eхе-to. Успех.

Значи казваш ми да я дейнсталирам да изключа антивирусната и да я инсталирам отново ?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost