Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: помогнете ми в избора на лаптоп Публикувано на: 14 Авг 2014 18:13
Здравейте искам да си купя лаптоп който да ми поддържа игри като crysis 2/3 battlefield 3 и други такива...за сега съм се спрял на този http://www.pcstore.bg/bg/laptop-lenovo- ... l?___SID=U Та въпросът ми е : ще поддържа ли този такива игри и ще можете ли да ми предложите други лаптопи които стават за тези игри и да са от порядъка на 700-800-900 лв. ..... Благодаря предварително! 
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: помогнете ми в избора на лаптоп Публикувано на: 14 Авг 2014 18:29
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: помогнете ми в избора на лаптоп Публикувано на: 14 Авг 2014 18:45
Sentry написа: ок съгласен съм с параметрите на този лаптоп , но понеже за battlefield 3/4 гледам 4е се изисква 2,4ghz/2,5ghz/2,6ghz a този е 1,9 ghz... ми се струва че няма да го докарам много откъм процесор...... или това няма значение при core i 3/i5/i7
|
|
|
|
 |
Soviet Reunion
|
 |
В момента играе: най-доброто :P
|
|
Заглавие: Re: помогнете ми в избора на лаптоп Публикувано на: 14 Авг 2014 19:14
С лаптоп за 700-900лв. няма да можеш да играеш въпросните игри (а и много други) в приличен вид. Ако не ти е толкова необходимо да е лаптоп, просто си сглоби нормално РС. 
___________________________________ "Революцията изяжда децата си." - Пиер Вернио
|
|
|
|
 |
Balerion
|
 |
|
|
Заглавие: Re: помогнете ми в избора на лаптоп Публикувано на: 14 Авг 2014 22:13
Lenovo-то като че ли е по-добро ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) . Ма тая цялата работа да си купуваш лаптоп, за да играеш игри на него, е малко мех. Особено лаптоп под 1000 лв. Помисли дали си струва. Имай предвид, че такива моделите често не са толкова качествени и то най-вече като материали, малко след изтичането на гаранция има вариант, вече да ти създава проблеми. Иначе правилно си се насочил към Lenovo като марка.
|
|
|
|
 |
Excess
|
 |
|
|
Заглавие: Re: помогнете ми в избора на лаптоп Публикувано на: 15 Авг 2014 04:08
Лаптоп за игри - никога повече
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: помогнете ми в избора на лаптоп Публикувано на: 15 Авг 2014 06:48
|
|
|
|
 |
SvRomanov
|
 |
|
|
Заглавие: Re: помогнете ми в избора на лаптоп Публикувано на: 15 Авг 2014 09:37
Хм, единственото, което ти препоръчвам и ще отговаря горе-долу на нуждите ти е това: http://laptop.bg/laptops-acer-E1_570-ac ... _MGVEX_012Лаптопите, които ти си изброил или са с интелско видео (на което забравяш за Battlefield и Crysis), или са със слаб процесор. Това, което ти предлагам е единствената опция с i3 процесор и сравнително добрата GT740M. За 899лв го има същия с по-добра i3-ка, ти ще си решиш вече колко пари ти се дават. Имай предвид обаче, че Acer компенсират добрия хардуер с относително евтиното изпълнение на лаптоп-а като цяло. Не че ще имаш проблеми, мои приятели си търкалят Acer-ите 4-5та година, но не е лошо да помислиш за допълнително охлаждане ако си решил да играеш тежки игри продължително време. Качвам ти и gameplay видео на Battlefield 3 точно на този модел. 1366х768, високи настройки, не е зле за тази цена. https://www.youtube.com/watch?v=Bo934Qa3V68
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: помогнете ми в избора на лаптоп Публикувано на: 15 Авг 2014 10:43
Във връзка с лаптопа, който бях пуснал преди - гледам, че в тубата има клипчета на хора, които играят Battlefield 4 с i3-4010u процесор, който е малко по-слаба версия на i3-4030u, което е процесора в онзи лаптоп, така че не би трябвало да има проблеми поне да я подкара. Принципно и процесора и видеото не са много добри, но за тези пари...
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
Revive_
|
 |
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
|
|
Заглавие: Re: помогнете ми в избора на лаптоп Публикувано на: 15 Авг 2014 13:56
Excess написа: Лаптоп за игри - никога повече Аз, винаги съм твърдял,че лаптопите не са създадени за игри... освен тези които са над 1500лв или евент., Alienware...
___________________________________ "Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione." "Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: помогнете ми в избора на лаптоп Публикувано на: 15 Авг 2014 15:45
ROG серията на Asus са доста читави като performance.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: помогнете ми в избора на лаптоп Публикувано на: 16 Авг 2014 14:53
Sentry написа: ROG серията на Asus са доста читави като performance. Аз съм с такъв от половин година и съм много доволен. Всичко си ми върви на макс и температурите не надвишават 70.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: помогнете ми в избора на лаптоп Публикувано на: 18 Авг 2014 13:40
Най-добрия възможен съвет вече ти го дадоха по-горе, ако искаш да играеш нормално и като хората, заеби лаптопа и си вземи PC.
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: помогнете ми в избора на лаптоп Публикувано на: 18 Авг 2014 14:22
Как па след толко много теми и мнения не запомнихте, че щом човека пита за лаптоп значи може би му трябва лаптоп. Едва ли не е чувал за настолни компютри.
|
|
|
|
 |
SvRomanov
|
 |
|
|
Заглавие: Re: помогнете ми в избора на лаптоп Публикувано на: 18 Авг 2014 14:57
Damnation написа: Най-добрия възможен съвет вече ти го дадоха по-горе, ако искаш да играеш нормално и като хората, заеби лаптопа и си вземи PC. A някой 5-600 километров разклонител, към който да го свързва докато е на път ще, ще му препоръчаш ли? Леново Y510p с 750М SLI съм убеден, че вади повече кадри от РС-тата на 80% от геймърите в сайта.
|
|
|
|
 |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: помогнете ми в избора на лаптоп Публикувано на: 18 Авг 2014 18:29
Избираш си тоя с най-мощна видеокарта и тоя който най много те кефи като дизайн. След това се молиш да продължи да работи поне 6 месеца след гаранцията. Това е положението, всички "геймърски" лартопи за тая цена са боклуци, набъкани с мощен хардуер, който дори не се охлажда като хората заради калпавите охлаждания. Няма какво толкова да се обсъжда.
п.п Ако вече си решил да се набутваш, все пак избягвай техномаркет/ технополис подобните магазини
|
|
|
|
 |
venenum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: помогнете ми в избора на лаптоп Публикувано на: 19 Авг 2014 09:13
Хора айде да ми кажете нещо,ама честно!!! Начи,искам да си правя комп.Отивам при един човек,защото не знам какво точно искам.Тоя човек се занимава от дълги години с компютри(когато бях по-малък и не разбирах много по цял ден висях в офиса му) и е нещо като семеен приятел  И му казвам да предложи чарколяци за настолен комп....в тоя момент той ме гледа кат извънземен и ми вика "Ми аз от две години настолен комп не съм правил.Няма смисъл,по-добре лаптоп".....дееа Аз си знам,че шибаните лаптопи не стават за гейминг и ми е много криво да играя сега на такъв(старият копм е пътник) Та въпроса ми е:: Наистина ли няма смисъл да си взимам компютър??? П.С::: Сори за офтопока,ама не ми се прави нова тема 
|
|
|
|
 |
SvRomanov
|
 |
|
|
Заглавие: Re: помогнете ми в избора на лаптоп Публикувано на: 19 Авг 2014 10:55
Единствената причина, заради която може да избереш лаптоп пред РС е ако ти се налага да пътуваш често или трябва да разнасяш машината по ЛАН партита. Във всички други случаи РС-то е правилния избор - по-евтино, по-надеждно, по-удобно, значително по-бързо.
Реално за 800-1000 лева можеш да си сглобиш РС с части втора ръка, което хем ще издържи по-дълго от лаптопа, хем ще играеш всичко на макс. Наистина геймърските лаптопи започват от 1800лв нагоре, сметни за тея пари какво РС ще си сглобиш и колко повече ще те изкара.
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: помогнете ми в избора на лаптоп Публикувано на: 19 Авг 2014 14:32
За това, за което повечето хора ползват компютрите, няма смисъл от настолен комп. За gaming обаче има смисъл заради по-доброто охлаждане и по-добрите като производителност компоненти. Ако няма да разнасяш компа насам-натам и имаш достатъчно място - по-добре си вземи настолен.
|
|
|
|
 |
venenum
|
 |
|
|
Заглавие: Re: помогнете ми в избора на лаптоп Публикувано на: 19 Авг 2014 14:53
Някой,ако може да ми препоръча сайт за компютърни чаркалъци??? За сега съм се ориентирал към сайта на Most computers,а отделно и редовно чета в hardware bg,щот отдавна не съм следил новите тенденции при компютърните компоненти 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|