А тва е баси яката изненада, мисля, че Молиньо искаше просто за управление РПГ с нормални механики, тука Обсидиан пак блестят <3 + тва героите правят смислени коментари на случващото се Все едно играя епизод от South Park, лудница е, особено Картман като почне да храни. Бал съм Thief, ше цъкам тва.
AcTivE
The King of Kings
Заглавие: Re: South Park: The Stick of Truth
Публикувано на: 07 Мар 2014 12:45
Дори не предполагах колко ще ми хареса. Доста хумор в стила на Саут Парк, много приятен геймплей, изобщо не ми доскуча дори за момент. Много успешна игра поне за мен с някъде около 5-6 часа геймплей. Пуснах се с клас thief и този клас определено разцепва, не знам за другите. Техническото изпълнение е добро, въпреки някои бъгове на моменти. Единственото, което ми направи лошо впечатление е, че инвентара е малко дървен и скиловете са дебалансирани, но като цяло играта определено впечатлява. 8/10.
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 07 Мар 2014 17:24
Играта наистина е солидна. Дори South Park тематиката оставена настрана, RPG частта е далеч от отбиване на номера.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7926 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
14 Сеп 2003 12:14 Мнения: 1302 Местоположение: У гъзъ на Географията
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Публикувано на: 12 Мар 2014 23:26
Такава забавна игра от много време насам не съм разцъквал. Всеки път като я пусна се попилявам от смях и нито за миг не ми омръзва Дори ще ме накара да изгледам целия сериал, понеже досега съм гледал само отделни епизоди
The Grim Reaper
Шефа на Кенефа
30 Ное 2003 14:14 Мнения: 7926 Местоположение: Троянски манастир
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 13 Мар 2014 03:28
начи спрях да след south park някъде около 8ми сезон когат бях около 9-10ти клас
___________________________________ Take me into your heart. Accept me as your saviour. Nail me to the fucking cross and let me be REBORN!
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 02 Окт 2014 22:43
Ся ще я почвам.
Оставяйки всичко на страна, много ми е любопитно дали жанрът "походова стратегия" няма да ми доскучае.
Като малък съм се съдирал да играя Disciples и хич не ми беше скучно, но сега съм скептичен...
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения