Автор |
Съобщение |
kaibacorporation
|
 |
|
|
Заглавие: Най-добра MOBA? Публикувано на: 27 Яну 2014 17:41
MOBA игрите напоследък се популяризираха доста, а най-емблематичният им представител (League of Legends) се преъврна във може би най-играната онлайн игра. Напоследък се оказа, че се пръкнаха доста такива игри, така че ми стана интересно коя предпочитате? Не включвам оригиналната DotA, защото първо че е твърде стара, второ че реално не е самостоятелна игра. Дано няма ядосани.
Моето лично мнение:
League of Legends стана твърде еднообразна и след като станах Platinum ми писна ужасно много. Да не говорим, че е твърде лесна и елементарна.
DotA 2 е може би най-изпипаната от висчки, но не предлага нищо ново и ми е абсолютно непонятно защо VALVE все още се придържат към ограниченията на Warcraft 3 енджина (визирам липсата на Magical Damage айтъми, strength, intel и agility атрибутите, липсата на surrender vote и т.н).
Heroes of Newerth за мен е като DotA, само че по-зле реализирана и някак си твърде бърза.
За сега Smite е моят фаворит, тъй като обожавам богове, да не говорим, че перспективата е адски иновативна и забавна... Да не говорим, че предлага като че ли най-много интересни иновации в жанра. Все още е в бета и има някои съсипващи нервите бъгове де, но всичко това ще се оправи с времето.
Dawngate - проимах достъп до бетата едва вчера и нямам кой знае какво мнение за играта, но до колкото виждам не предлага кой знае какви нови неща, да не говорим, че я разработват EA. Дано се получи добре де, за сега ми харесва що-годе.
Strife е един вид наследника на Heroes of Newerth. Не съм я играл изобщо, така че нямам никакво мнение (не бих отказал и един ключ на лично ако някой има в излишък де xD), но ми изглежда някак твърде простовата.. дори по-проста от League of Legends. Other than that - изглежда доста добре.. като че ли по-добре от Dawngate поне.
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Най-добра MOBA? Публикувано на: 27 Яну 2014 18:28
Serious Sam 3 we 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Tranquil
|
 |
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: Най-добра MOBA? Публикувано на: 27 Яну 2014 18:35
Ми на мене любимите ми са и Дота 2, и ЛоЛ (едно от онези същества съм дето харесва и двете) :Д
Smite я играх по едно време, но ми писна сравнително бързо. HoN ми се струва, че вече й е минало времето и няма смисъл да я пробвам. За другите 2 не съм чувал.
Awesomenauts между другото е доста приятна за 20-на мин на ден
___________________________________ :O
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Най-добра MOBA? Публикувано на: 27 Яну 2014 18:46
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Най-добра MOBA? Публикувано на: 27 Яну 2014 19:44
То е по яко да псуваш тея дето са направили анкета, отколкото да се занимаваш да правиш, момче, дръж се на ниво, какво е това ![[Question] :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Най-добра MOBA? Публикувано на: 27 Яну 2014 21:29
В момента най-много играя Prime World, на второ място - Strife.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
Toxic Forever
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Най-добра MOBA? Публикувано на: 27 Яну 2014 22:36
Не ги играя, но Dota 2 естествено, щото Valve са пичове! ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
 |
play4u
|
 |
В момента играе: Draven
|
|
Заглавие: Re: Най-добра MOBA? Публикувано на: 27 Яну 2014 23:14
Без съмнения LoL-а бие всички. И преди Dota хейтърчетата да ми скочат-започнах MOBA игрите с Dota и се задържах много време в Dota 2. Но без съмнение LoL е доста по изпипана, community-тата са еднакво шитави, но Lol-а пределено бие всички изброени
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-добра MOBA? Публикувано на: 28 Яну 2014 02:54
play4u написа: Без съмнения хомосексуалността бие всички. И преди хетеро хейтърчетата да ми скочат-започнах сексуалния си живот като хетеро и се задържах много време. Но без съмнение хомосексуалността е доста по изпипана, community-тата са еднакво шитави, но да си хомо oпределено бие всички изброени fix'd
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Най-добра MOBA? Публикувано на: 28 Яну 2014 03:10
lubimata mi ASSFAGGOTS igra opredeleno e Dota 2
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
kaboom
|
 |
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Най-добра MOBA? Публикувано на: 28 Яну 2014 12:27
dota 1 е и маката и баштата на всички игри от тоя род... като нямаше дота 2 играх лол и беше интересно в началото, ма от 2 години поне не съм пипвал. Сега само дота 2 влизам по една игра да се разтоваря шото не мисля и грам кво правя. всичко е авоматично и се разпуска идеално. тва са само игри ве, аре нема нужда да се вживявате коя ква била дечковци
|
|
|
|
 |
Me
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Най-добра MOBA? Публикувано на: 28 Яну 2014 14:54
kaboom написа: dota 1 е и маката и баштата на всички игри от тоя род... Всъщност всичко идва от StarCraft и Aeon of Strife. Оригиналната DotA карта е базирана на нея.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Най-добра MOBA? Публикувано на: 28 Яну 2014 15:03
Е лол естествено. Иначе 15 от общо 20те човека дет пишат в тоя форум играят дота 2, така че тая анкета е ясна
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Най-добра MOBA? Публикувано на: 28 Яну 2014 18:27
Стийм моба е най-якия. 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
play4u
|
 |
В момента играе: Draven
|
|
Заглавие: Re: Най-добра MOBA? Публикувано на: 28 Яну 2014 19:36
SouLSteaL написа: play4u написа: Без съмнения хомосексуалността бие всички. И преди хетеро хейтърчетата да ми скочат-започнах сексуалния си живот като хетеро и се задържах много време. Но без съмнение хомосексуалността е доста по изпипана, community-тата са еднакво шитави, но да си хомо oпределено бие всички изброени fix'd Толкова добър аргумент. Абсолютно си си обосновал мнението и най-важното не си излязъл от рамките на добрия тон. Убеди ме! if you've raised your voice - you've lost the argument
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Най-добра MOBA? Публикувано на: 28 Яну 2014 21:10
povrashta mi se ot vsi4ki geiski sharenii. zatova sloji dota 1 v shibanata si anketatka da si glasuvam za neq we
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Най-добра MOBA? Публикувано на: 29 Яну 2014 09:32
NAJDOBRATA MOBA E TAZI KOJATO AS HARESVAM VSICHKO DRUGO E ZA DECA
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
австриискиа дънер
|
 |
В момента играе: истласкване на штанга от лек сас тесен хват
|
|
Заглавие: Re: Най-добра MOBA? Публикувано на: 29 Яну 2014 20:00
хаха токсика докато си изреди 10-те акаунта е напраил бая вот на дотата 
___________________________________ 0887152992 - званете тука за персонален фитнес инструктор 5 години опит имам работиа нежно тарифа на тренирофка - 25 лева с ддс
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Най-добра MOBA? Публикувано на: 29 Яну 2014 20:21
да, и останалите шизофреници
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Най-добра MOBA? Публикувано на: 29 Яну 2014 20:23
бтв и аз в момента цъкам дота 2, да не кажете че хейтвам. Просто обективно ЛоЛ е по-добрата игра. Дота 2 е просто дота с по-хубава графика и не са оправили и малкото косури които мода имаше
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|