Автор |
Съобщение |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Middle-earth: Shadow of Mordor Публикувано на: 25 Яну 2014 21:00
Пичове за какво става дума, ей сега попаднах на играта, дайте инфо някакво, кога ще излиза, ММО ли ще е, че ми стана интересно. Не изглежда зле....
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Middle-earth: Shadow of Mordor Публикувано на: 25 Яну 2014 21:32
тва е Assassin's Creed V, няма нужда от повече обяснения
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Middle-earth: Shadow of Mordor Публикувано на: 25 Яну 2014 21:59
hyper` написа: тва е Assassin's Creed V, няма нужда от повече обяснения Признавам само ако се окаже, че и Гандалф е асасин, а онея дребните са му ученици 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Middle-earth: Shadow of Mordor Публикувано на: 26 Яну 2014 16:06
правенето на игри по властелина трябва да се забрани със закон и наказанието да е разстрел
аман вече, не мислите ли
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Middle-earth: Shadow of Mordor Публикувано на: 26 Яну 2014 17:08
Timeghoul написа: правенето на игри по властелина трябва да се забрани със закон и наказанието да е разстрел
аман вече, не мислите ли Подкрепям като цяло, ама тук поне мисля, че няма да има нищо общо с историята на властелина, ще си ловец на орки, няколко интересни работи, ала-бала, само мордор са троснали http://www.youtube.com/watch?v=pFgvvgGE ... detailpage
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Middle-earth: Shadow of Mordor Публикувано на: 26 Яну 2014 19:20
До колкото знам играта ще си има всичко от света на Толкин,но няма да е по историята,което мисля,че е добре. Стил Assassin Creed,което не е лошо стига да е доизпипано.Клипчето дава надежда,но ще почакаме и ще видим.. А колкото до това да се забрани да се правят игри по тази тема.. нека си правят,но да са качествени!
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Middle-earth: Shadow of Mordor Публикувано на: 26 Яну 2014 21:28
Няма значение дали има общо с историята на Задругата. Част е от Средната земя, а единствено Толкин знае как трябва да изглежда това място, пък и неговата философия е - the less is more.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Middle-earth: Shadow of Mordor Публикувано на: 26 Яну 2014 21:43
Според мен ако направят някоя много добра игра,а не боклуците които до сега излизаха възползвайки се от името,всички ще и се зарадват 
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Middle-earth: Shadow of Mordor Публикувано на: 26 Яну 2014 22:26
Kratoss написа: Според мен ако направят някоя много добра игра,а не боклуците които до сега излизаха възползвайки се от името,всички ще и се зарадват  Бе добри игри да има, да разпуска човек, че напоследък толкова запросте положението, че направо немам думи с тея идиотски военни шутъри и спортни игри всяка година... И тъй стана дискусия тука, 2014 какво очаквате, аз чакам Лудия Макс, новия Спидермен, The Evil Within, пък и излизат доста епични RPG игри
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Middle-earth: Shadow of Mordor Публикувано на: 26 Яну 2014 22:41
Гандалф Кафевия написа: Kratoss написа: Според мен ако направят някоя много добра игра,а не боклуците които до сега излизаха възползвайки се от името,всички ще и се зарадват  Бе добри игри да има, да разпуска човек, че напоследък толкова запросте положението, че направо немам думи с тея идиотски военни шутъри и спортни игри всяка година... И тъй стана дискусия тука, 2014 какво очаквате, аз чакам Лудия Макс, новия Спидермен, The Evil Within, пък и излизат доста епични RPG игри Недей така,всеки си има вкус. Нека има от всичко,но да е качествено,а не смао цоцане на пари и замазки.. Аз лично искам да изпробвам Watch Dogs и The Witcher 3
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Middle-earth: Shadow of Mordor Публикувано на: 26 Яну 2014 22:44
Имаш вкус, те тези двете ще са 100 процента претенденти за игра на годината. Dragon Age бих добавил също, макар да не е мой тип, тази година се очертава доста добра като цяло за компютърния гейминг, а също и за конзолния, макар старите конзоли да ги прецакаха леко, което е зле за собствениците им, към които се числи и моя милост.
Между впрочем Thief само за 40 лева може да го гепнете от озона, който се интересува, голяма сделка си е.
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Middle-earth: Shadow of Mordor Публикувано на: 27 Яну 2014 08:47
Уви, чакам Dragon Age Inquisition. Знам, че сигур няма да е добра, ама трейлъра ме надъха.  Плюс това съм дълбоко притеснен от липсата на цифрата 3. Знам, че първата имаше подзаглавие, но т'ва ако ЕА решат, ще го разтягат локума.....
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Middle-earth: Shadow of Mordor Публикувано на: 27 Яну 2014 10:59
Аз съм на същото мнение като Invictus за Dragon Age,трейлъра обаче изглежда обещаващо,но докато не се разцъка няма нищо сигурно..
|
|
|
|
 |
play4u
|
 |
В момента играе: Draven
|
|
Заглавие: Re: Middle-earth: Shadow of Mordor Публикувано на: 10 Фев 2014 00:12
Една от любимите ми книги-LoTR. Една от любимите ми игри-AC. Комбинирането им по принцип би трябвало да ми донесе instant nerdgasm, ама като изгледах клипчето нещо не ми вдъхна доверие.. Може би просто анимациите са прекалено подобни на AC или бойната система изглежда не чак толкова в ред.. не знам. Искрено се надявам да греша! Така или иначе ще се пробва
|
|
|
|
 |
kaboom
|
 |
В момента играе: С пъпа на баба ти
|
|
Заглавие: Re: Middle-earth: Shadow of Mordor Публикувано на: 10 Фев 2014 19:48
абс всяка игра(супер малки изключения) през последните 3 4 години излезнала е яко малоумна. АЦ до 2ката после са лайна. И тва АЦ в средната земя ше е торба с лайна. само от трейлъра се вижда колко ше е скучна и линейна. Изобщо сегашните игри биха ми бжили интересни ако съм на 12, та нз кво го мислите изобщо.
|
|
|
|
 |
newcomer
|
 |
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Middle-earth: Shadow of Mordor Публикувано на: 07 Авг 2014 22:12
Aз ще й дам шанс. Това, на което съм се кефил най-много във вселената на Толкин, са злодеите. Орките са направени както трябва - грозни, многобройни и ги озвучават пичове с британски акцент. Това са правилните орки. Ако вкарат и любимите ми Харадрими (май няма, но си се надявам тайно) няма да имат равни. Разбира се, винаги може да се окаже бълвоч по ЕА рецептата. Ще ми е много жал, ако не са се постарали да я направят достойна поне за едно превъртане.
|
|
|
|
 |
Excess
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Middle-earth: Shadow of Mordor Публикувано на: 08 Авг 2014 03:03
Publisher: Warner Bros, Dev: Monolith Аз мога да ви кажа че ще си заслужава.
|
|
|
|
 |
newcomer
|
 |
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Middle-earth: Shadow of Mordor Публикувано на: 08 Авг 2014 15:47
Excess написа: Publisher: Warner Bros, Dev: Monolith Аз мога да ви кажа че ще си заслужава. Monlith = Captain Claw. Amount of win = Infinite.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|