Автор |
Съобщение |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 10 Дек 2012 00:53
Dr.Falus написа: Защо по дяволите са махнати Regrowth Pendant и Force of Nature? Да не очакват танковете да билдват само кръв  Е шото са заменили regrowth-a s rejuvenation bead. Нема сми и 2те да ги има като са почти еднакви. А FoN аз почти никога не правя, предпочитам banshee примерно.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 12 Дек 2012 17:06
Добре ве писна ми вече от ламери братче кви са тия тъпанари смотани в eune. На шибания драфт пик не мога една игра с нормален отбор да изиграя. То не бяха тапаци дет си пикват къвто искат герой нищо че някой примерно е казал adc и зима ez, а оня кретен на следващият пик инста локва vayne, не бяха съпорти дет цяла игра един ward не сложиха, не бяха the usual feeders, които просто нз за кво са инсталирали тая игра. Някой, който е в euw може ли да сподели какви са играчите там? Смисъл същите тролове и ламери ли са на драфт пик?
|
|
|
|
 |
Cpl. D.Hicks
|
 |
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 12 Дек 2012 20:39
Ми, на по- ниско ЕЛО пак ги има тия, но на около 1500+ общо взето се съобразяват с това кой какво иска да играе. Но все пак има и там изключения, но по мои наблюдения са по- малко от East 
|
|
 |
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 12 Дек 2012 23:14
Ми мисля да се преместя в euw щото тука е просто плачевно - никой не комуникира и направо побеснявам като питам някой нещо и той не отговаря. Няма игра, в която да не рейджвам в чата, което ест влияе и на играта ми. На champ select винаги казвам къде ще играя, а другите мълчат като пукали. Имам чувството, че играя с инфантили. Не е нормално да са толкова бавни просто.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 13 Дек 2012 14:44
loolzor написа: Добре ве писна ми вече от ламери братче кви са тия тъпанари смотани в eune. На шибания драфт пик не мога една игра с нормален отбор да изиграя. То не бяха тапаци дет си пикват къвто искат герой нищо че някой примерно е казал adc и зима ez, а оня кретен на следващият пик инста локва vayne, не бяха съпорти дет цяла игра един ward не сложиха, не бяха the usual feeders, които просто нз за кво са инсталирали тая игра. Някой, който е в euw може ли да сподели какви са играчите там? Смисъл същите тролове и ламери ли са на драфт пик? Е бате много ясно че в EUW е 100 пъти по-добре... Веднага се мести в eune е мизерия голяма
|
|
|
|
 |
Gwynbleidd
|
 |
В момента играе: Guild Wars 2 League of Legends
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 15 Дек 2012 12:05
NA > Всички =)
___________________________________ The lion doesn't concern himself with the opinion of the sheep.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 15 Дек 2012 16:16
Wannabe написа: loolzor написа: Добре ве писна ми вече от ламери братче кви са тия тъпанари смотани в eune. На шибания драфт пик не мога една игра с нормален отбор да изиграя. То не бяха тапаци дет си пикват къвто искат герой нищо че някой примерно е казал adc и зима ez, а оня кретен на следващият пик инста локва vayne, не бяха съпорти дет цяла игра един ward не сложиха, не бяха the usual feeders, които просто нз за кво са инсталирали тая игра. Някой, който е в euw може ли да сподели какви са играчите там? Смисъл същите тролове и ламери ли са на драфт пик? Е бате много ясно че в EUW е 100 пъти по-добре... Веднага се мести в eune е мизерия голяма И аз така искам да се местя,но чакам денят за свободни трансфери,че тея цени за местене ми бъркат в душичката направо 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 19 Дек 2012 13:02
Преместих се в euw и мога да кажа, че нивото на игра е по-високо от това в eune. Ако има хора в euw, аднете ме - gaimz. Рядко ми се случва да играя с бг-та и ми е интересно дали има добри играчи. :Д
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 19 Дек 2012 14:40
аз мога да кажа, че преди време редовно пих с най-добрия лол играч в бг 
___________________________________ тежки нокаути
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 19 Дек 2012 17:03
IC1101 написа: аз мога да кажа, че преди време редовно пих с най-добрия лол играч в бг  КапитанБългария ? Кой мислиш че е най-добрия и по какво съдиш, че някой е най-добър? 
|
|
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 19 Дек 2012 17:17
Капитана, да.  Иначе, забравих да кажа "един от най-добрите" 
|
|
|
|
 |
Alexander Matteo
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 21 Дек 2012 21:59
Здравейте, аз съм Алекс Матео, коментатор на League of Legends за ESL България, Leagueoflegends-bg.com и организацията MeetYourMakers. В свободното си време се опитвам да подобря донякъде знанията на българските начинаещи и напреднали играчи чрез пояснителни видеота. Надявам се, въпреки че този пост е явна себереклама, свършената от мен работа да ви е полезна по някакъв начин, било то за Вас или Ваши познати. Ако по някакъв начин този пост не ви харесва, то държа да отбележа, че приемам критики, предложения и идеи чрез съобщение в Youtube и/или Фейсбук страницата ми. Ако пък съм ви бил полезен, моля подкрепете ме, като харесате и се абонирате за страниците в подписът ми. Overextending - какво е и как да го избегнемYoutube | Facebook | Stream
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 20 Яну 2013 12:24
хуехуе 
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 22 Яну 2013 02:46
2 words - elo hell
|
|
|
|
 |
Alexander Matteo
|
 |
В момента играе: League of Legends
|
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 31 Яну 2013 00:39
done, mate!
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 01 Фев 2013 09:54
Изключително яка игра... ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif) Първата ми версия не ми допадна,но втората е с добро качество !
___________________________________ Youtube канала ни.Абонирайте се за нас ! http://www.youtube.com/user/elitgamebg
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 10 Фев 2013 20:24
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 10 Фев 2013 23:36
taq igra oshte li ne e falirala?
|
|
 |
The Arrow
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 11 Фев 2013 00:08
Ще фалира след тебе, споко
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|