Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 15 Авг 2013 09:48
Колкото и странно да звучи в момента редя пъзели онлайн в сайта: http://pazeli.net
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 16 Авг 2013 12:23
<GLaDiaToR> написа: Доскоро играх Penumbra поредицата. Последната седмица врътнах отново Half-life цялата поредица плюс Black Mesa.
Иначе сега почнах наново F.E.A.R. поредицата и FIFA13 с бг отборите от 2 месеца играя редовно.
Но играта, която ми е в съзнанието от 2 дена и която не мога да спра да я играя е Doom 3.
Сега, когато изиграх наново Half-Life (не бях го играл откакто излезе епизод 2) и сега когато вечерите се потапям в Doom 3... бях забравил какво могат и какво правят големите в бранша. Преди F.E.A.R. ми се струваше една от най-добрите в жанра, но сега, когато я играя по едно време с HL и Doom много ми бледнее.
П.С. Няма да излезе нищи добро до HL 3 и DOOM 4. Crysis поредицата е боза, боклук, кенеф в сравнение с изброените по-горе заглавия. Колкото и да е невероятна в графично отношение, в геймплейно е светлинни години назад.
П.С. 2 Чакам Кармак да им покаже как се правят енджини и Doom 4 да направи 3-тата революция в графично отношение. Първите две ги направи Doom и Doom 3
П.С. 3 Съжалявам за дългия роман (за тези, които ще прочетата целия пост). Грешка. http://www.wolfenstein.com http://www.youtube.com/watch?v=FwGeDSma2cY#at=19http://image.noelshack.com/fichiers/201 ... 4575-6.jpg
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 01 Сеп 2013 13:48
В момента съм почнал Gothic месец и превъртях първите три игри(третата е една от най-дългите игри дето съм играл със страничните куестове), сега съм на четвъртата и... о, боже отврат игра е. Вече съм минал повече от половината и не струва, даже експанжъните от миналите части са по добри от това После ще почвам някакви шутерчета вероятно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 02 Сеп 2013 18:17
ci-devant написа: кво знаете вие бе ЕТО ТОВА Е ИГРАТА По твоята логика WOW и Diablo са най-великите игри излизали някога щот са само фармене
|
|
|
|
|
The Wolf
|
|
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 02 Сеп 2013 18:41
SouLSteaL написа: ci-devant написа: кво знаете вие бе ЕТО ТОВА Е ИГРАТА По твоята логика WOW и Diablo са най-великите игри излизали някога щот са само фармене То по неговата логика и майка му е женска, ама...
|
|
|
|
|
play4u
|
|
В момента играе: Draven
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 03 Сеп 2013 03:02
Minecraft, PoP collection, LoL
|
|
|
|
|
ex1s7
|
|
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 03 Сеп 2013 03:19
Rayman Legends
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 03 Сеп 2013 19:13
- Fahrenheit Много приятно ме изненада тази игра, много алтернативна, точно такава игра не бях играл преди. - Manhunt Tърсих някаква психарска игра. Голям фен съм на Silent Hill 2 , играл съм я много пъти, дори още ми седи на компа. Търсих нещo от този сорт, което не съм го играл до момента. Четох резюмето за Manhunt , 18+ , супер лудница била, но се оказа пълен кенеф ! - Tomb Raider Legen Свалих си я да си припомня старите моменти с 2-ката и 3-ката , който съм ги играл по цели дни на PS1-ката, като малък. - FIFA Manager 10 Естествено тази игра са ми едни от най-любимите. Редовно я разцъквам, с Ботев Пловдив просто мачкам наред. Седем пъти вече взимам ШЛ , за какво говориме ... * Горе-долу това са ми игрите за цялото лято. Ама аз никога не съм бил кой знае колко голям геймър. Просто чат-пат играя някоя предимно по стара игра от носталгия ... или някоя от типа 'сървайвър хорър'' тези просто са ми любимите. Silent Hill 2 , просто е най-яката игра правена някога ... * Много искам някой да ми обясни какъв е смисълът на тази глупост Minecraft ? Просто ми се струва толкова нелепо да си губиш смисълът с тази простотия ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 03 Сеп 2013 19:40
NoName написа: Много искам някой да ми обясни какъв е смисълът на тази глупост Minecraft ? Просто ми се струва толкова нелепо да си губиш смисълът с тази простотия ... Нали знаеш децата като завали първия сняг как искат да излязат и да правят снежни човеци ? Е на това е.
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 04 Сеп 2013 17:47
Напоследък си почивам от World of Tanks и разцъквам предимно Diablo 2, Diablo 3, чат пат Bad Company 2. Тъкмо се подсетих, днес ще цъкна малко BF3
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
doggymien4o
|
|
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 04 Сеп 2013 22:16
Не е нещо особено, честно да ти кажа.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
|
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
|
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 04 Сеп 2013 23:17
Не цъкай BF3, цъкай BFE.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 04 Сеп 2013 23:38
Реших да си припомня една от първите игри които цъках на първия си компютър Играта продължва да си ме кефи. Изглежда малко пикселизирана на новия монитор. Нивата представляват 2d картинки с ниска рeзолюция, но иначе са много красиви. Като звук и саундрак е нещо уникално. Приятна атмосфера, средновековна англия е представена като много приятно място След 30 часа игра като се появиха крайните надписи, направо ми стана мъчно че играта свърши.
|
|
|
|
|
Motorolaz
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 07 Сеп 2013 19:55
Yu Gi Oh Yugi The Destiny Yu Gi Oh Kaiba The Revenge hah
___________________________________ “If children were brought into the world by an act of pure reason alone, would the human race continue to exist? Would not a man rather have so much sympathy with the coming generation as to spare it the burden of existence" Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
|
beans
|
|
В момента играе: С ануса ти
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 09 Сеп 2013 16:57
ci-devant написа: и малко по-късно Delta Force: Black Hawk Down Mar 22, 2003 Ей забравих го тоя филм. Ся ше го гледам П.С. Трябва да направят римейк на играта
|
|
|
play4u
|
|
В момента играе: Draven
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 09 Сеп 2013 20:08
ci-devant написа: Ето това са едни от първите игри които цъках на моя първи компютър: Captain Claw - просто уникална Хехе, първата игра която разцъквах на копютъра си Уникална носталгия ме налегна. To Zamunda! P.S Доколкото си спомням от 6-то ниво нататък играта става много трудна а босовете почти неубиваеми
|
|
|
|
|
vanmx
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 12 Сеп 2013 14:10
Някаква ретро олдскул пуцалка в стил първия DooM Пуснах я уж да тествам един PS1 емулатор, обаче когато играта тръгна, цяла нощ не можах да се спра да я играя Нелинейни нива с мотиви от древен Египет, героя се ъпгрейдва да скача по-високо, да лети да плува под вода и т.н. Не е нещо невиждано, но е доста забавна игричката, стига да не си предубеден към старите игри. Според wiki, играта я има и за PC, но е с по-стар енджин и изглежда по-зле от конзолните версии.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 13 Сеп 2013 08:32
vanmx написа: Някаква ретро олдскул пуцалка в стил първия DooM Пуснах я уж да тествам един PS1 емулатор, обаче когато играта тръгна, цяла нощ не можах да се спра да я играя Нелинейни нива с мотиви от древен Египет, героя се ъпгрейдва да скача по-високо, да лети да плува под вода и т.н. Не е нещо невиждано, но е доста забавна игричката, стига да не си предубеден към старите игри. Според wiki, играта я има и за PC, но е с по-стар енджин и изглежда по-зле от конзолните версии. Играта и ас я разцъках наскоро. Много е приятна. Навремето, когато играех само игри, нямаше клиенти. Откакто спрях с игрите, вече и магазина за интериорните врати в София потръгна добре, и вече доста хора си купиха евтини врати от нас.
___________________________________ Най-добрите врати в град София
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 13 Сеп 2013 08:33
vanmx написа: Някаква ретро олдскул пуцалка в стил първия DooM Пуснах я уж да тествам един PS1 емулатор, обаче когато играта тръгна, цяла нощ не можах да се спра да я играя Нелинейни нива с мотиви от древен Египет, героя се ъпгрейдва да скача по-високо, да лети да плува под вода и т.н. Не е нещо невиждано, но е доста забавна игричката, стига да не си предубеден към старите игри. Според wiki, играта я има и за PC, но е с по-стар енджин и изглежда по-зле от конзолните версии. Играта и аз я разцъках наскоро. Много е приятна.
___________________________________ Най-добрите врати в град София
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво играете в момента ? Публикувано на: 13 Сеп 2013 21:26
Might & Magic : Duel Of Champions Уж я почнах от нямане на работа, докато се надявам да ми дадат бета ключ за Heartstone, пък то се оказа че като нищо ще се окаже по-добра от близърдската джитка
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|