Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Ще бъде ли як Blizzcon 2019?

Разбира се, hail the Blizzard Overlords!    13%  13%  [ 1 ]
 Може би ще има няколко добри неща.    38%  38%  [ 3 ]
 По-скоро не.    0%  0%  [ 0 ]
 Загубил съм всякаква надежда за Blizzard :(    25%  25%  [ 2 ]
 Не ми пука.    13%  13%  [ 1 ]
 2012    13%  13%  [ 1 ]
Общо гласове : 8
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Blizzcon 2019
Публикувано на: 02 Ное 2019 03:18

FFS: https://www.youtube.com/watch?v=hG75Gg2rxZw

Иначе engine-а на 4 очевидно е различен от този на 3.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2019 11:12

Енджина наистина е различен, но коментарите по гамата са абсолютен нон-сенс. Anno 2019 мисля че е очевидно че това което ни предлагат доста убедително пресъздава самото усещане на графиката на D1 и 2 без да има нужда да използва абсолютно същите тропи като от игра която максвахме нa 640x480 ... :lol:

И все пак не забравяйте, че това е нова игра - в крайна сметка това се случва след като светът за пети път е тотално разпоцепен из основи, изнасилен, захвърлен на произвола на съдбата и забравен от бога, вратите към Небесното царство са затворени от векове, нормално е да е достигнал най-ниската си точка и гамата да е точно толкова дълбоко потискаща. На мен също ми напомни на Dark Souls, но това ми се струва напълно в реда на нещата, очевидно целта не е да изглежда като OW ...

(Впрочем макар и да е леко трудно да се прецени, май енджина напомня най-много на W3:Reforged.)

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2019 11:54

Sentry написа:

:lol:

-------------

Това имах предвид, че art design-a/direction-a е 10/10. Света е преебан отвсякъде по това време и като че ли няма връщане назад. (aka D3 беше грешка и си го признаха).

"brand new engine" ме съмнява, може да е пренаписан/upgrade-нат, но основата е същата. От gameplay-я няма как да го докарат на 100% ударите на героите /скока на Barbarian да са 1 към 1 с D3.

"Reskined, redesigned and upgraded D3."

"Definitely not the graphics upgrade I was hoping. just looks like what D3's palette was supposed to be. should've been an expansion, as I'm sure there'll be an abundance of new mechanics and revamped gameplay systems, but outside of the cinematic, D4 overall seems underwhelming."

"I totally agree, was quite disapointed in Diablo 4 graphics, was expecting something alittle next gen."

Screens:
https://imgur.com/a/j5zbuIq

И на всичкото отгоре това е внимателно подбран маркетингов материал за reveal-a. Някои screens изглеждат потресаващо зле, по-зле/граничещо на моменти с Grim Dawn Act 1 - a това е игра на няколко години.

Иначе прилича на W3: Reforged като engine, съгласен съм.

Ако бяха направили surprise launch (ала Apex Legends) или до ~6 месеца играта щеше да е успех. Всичко след края на 2020 предвид release на next gen конзолите тогава ще изглежда смешно даже сега e pushing it.

p.s: NQMA ANNOUNCE NA D2 REMASTERED???? EBAH MAIKA MU DA EBA

p.s2: MICROTRANSACTIONS CONFIRMED? https://www.pcgamesn.com/diablo-4/customization :lol:

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2019 12:14

На мен не ми прилича особено на D3 но съм напълно съгласен, че в този си вид играта ще е напълно неприемлива ако не излезе скоро, а тя няма да излезе скоро и ако не се лъжа я обявиха и за PS4/XBONE .. ... :o

Интересува ме кога смятат да пуснат Immortal, щото ако не за друго то поне за телефон тази D3 визия ми се струва напълно уместна и с кеф бих я гриндил в кенефа или влака. :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2019 12:31

Цитат:
От gameplay-я няма как да го докарат на 100% ударите на героите /скока на Barbarian да са 1 към 1 с D3.

Една и съща анимация в различни engine-и изглежда по един и същ начин. Всички модели и анимации по тях са независими от engine-а.

Иначе новия катаклизъм в света не обяснява защо шибаната трева на моменти е сива.

P.S. Малко повече gameplay: https://www.youtube.com/watch?v=XKzD1NZwUmw

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2019 13:03

Аз съм много хайпнат от геймплей видеото на д4. Дано само играта представлява нещо повече от просто добър геймплей, защото иначе пак ще имаме д3.
Сентри, не се притеснявай за цветовете. Д3 на първите си геймплей видеа изглеждаше доста по-зле пълната версия. Предполагам, че и с Д4 ще е така.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2019 14:33

Е, то на мен ми трябва само да се увеличи saturation-а малко, да стане нещо такова:
https://www.youtube.com/watch?v=ne5fqFn4N00

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2019 16:02

Ама нали все пак ти е ясно, че става въпрос за Диабло, а не за Kurtzpel :?:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2019 16:45

А на теб ясно ли ти е, че Diablo 2 изглежда така:
Image
а не така:
Image
:?:

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2019 17:39

Само дето говорим за Диабло 4, а не Диабло 2 на 800х600 .

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 02 Ное 2019 18:10

Може ли да спрем да се задълбочаваме в дреболии, които могат да се оправят след две минути бърникане в reshade? :lol:
Ще мине доста време преди играта да излезе и съм сигурен, че ще има визуални подобрения преди това да стане, подобно на... всички останали игри на Близард :lol:

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2019 18:30

Валентин написа:

Пич, колкото и да ти е голяма точката, пак си в грешка. Цветовете не зависят от резолюцията. Diablo никога не е било сиво.

Иначе да, очевидно може да се мине с reshade, но ако трябва да се мине с reshade за да изглежда като диабло игра, значи някъде Blizzard са сбъркали.

Профил

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 02 Ное 2019 18:40

Помня че на д3 ползвах някакви шейдъри в началото да го направят по тъмно и с повече контраст, които вършеха доста добра работа, така че си мисля че това е най-малкия проблем.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2019 20:57

bulLshi7 написа:
Помня че на д3 ползвах някакви шейдъри в началото да го направят по тъмно и с повече контраст, които вършеха доста добра работа, така че си мисля че това е най-малкия проблем.

Определено.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Ное 2019 23:39

Systems and features презентацията за Diablo 4: https://www.youtube.com/watch?v=e0CjbCt8kWw

Като цяло изглеждат горе-долу добре нещата, въпреки тоталната липса на stat система и опростяването на attack и defense stat-овете. Rune word-овете изглеждат по-интересно, отколкото ги представиха вчера и изглежда предишните руни, които бяха по скиловете в Diablo 3 се преместват като част от item affix-ите на легендарните item-и. И играта изглежда си е псевдо ММО.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 03 Ное 2019 10:16

Sentry написа:
Валентин написа:

Пич, колкото и да ти е голяма точката, пак си в грешка. Цветовете не зависят от резолюцията. Diablo никога не е било сиво.

Иначе да, очевидно може да се мине с reshade, но ако трябва да се мине с reshade за да изглежда като диабло игра, значи някъде Blizzard са сбъркали.

Мисля, че има в предвид това, че по-ниската резолюция е предразполагала към по-ярки цветове, за по-лесно разграничаване на границите на отделните обекти. Което в наши дни не е проблем и затова не е задължително да се използват ярки цветове. (поне аз така го разбирам).

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 03 Ное 2019 11:42

Да бе, и първите телевизори на резолюция 480i като са били черно-бели е предполагала ярки цветове, нали? Преди да излезе Diablo 2 имахме Nocture, Nightmare Creatures, Silent Hill 1, всичките с притъпени цветове и ниска резолюция. Да не би да е имало проблем там да различаваме границите на различните обекти? Не. На edit-натия screenshot от Diablo 2 се вижда всичко доста ясно и целия аргумент с това как цветовете били там за да се различат по-ясно обектите отива по дяволите.

Стига с тези глупости, цветовете са притъпени, както никога не са били претъпени преди в поредиацата и това се дължи на прекалена реакция към стила на 3. На някои им харесва всичко да е сиво и това е ОК, но да се твърди, че тази цветова гама е връщане към основите на серията е просто невярно - Diablo винаги е била много цветна игра. Да се твърди, че ти трябват притъпени цветове за да изглежда играта тъмна/готическа също е глупост - да не би Doom да има притъпени цветове? Или Path of Exile? Или Resident Evil 2 от миналта година?

А ти какво се обаждаш бе, Императоре? Не можете да приемете различно мнение от вашето и се заяждате и като ви отговоря и после аз съм се бил заяждал. Опитвам се да коментирам някакви смислени неща по играта, ама не - butthurt бригадата, че някой харесва каквото те харесват, не ме оставя намира. Ей, детски изпълнения.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 03 Ное 2019 14:21

Не е това, Сентри. Ти си вечен киселяк, ловиш се за някакви несъществени неща, оставяш впечатлението, че не си ебал от години и си генерално недоволен от живота. Вечната контра за абсолютни тъпотии и по-важното - вечната контра на места, където няма нужда от контра.

То да беше просто да влизаш да си изказваш мнението, ок, ма не знам стараеш ли се или ти идитва от някакъв вътрешен талант да бъдеш толкова неприятен. Още преди повече от десет години при първите ми постове във форума си те спомням как ентусиазирано си "изказваше мнението", което подозрително много приличаше на някакъв опит да се изсереш върху чуждия ентусиазъм :lol:

Така че аре недей ти игра сега на обиден, че на хората им е през кура за киселото ти мнение, което "просто си споделял".

Факт е, че визуално Diablo 4 изглежда много добре, особено за толкова ранна версия, факт е, че ще изглежда по-добре на релийз. Цветовата гама може да не е връщане към основите на Diablo сама по себе си, но това, което в съвременни условия се постига чрез нея и тона, който задава, е точно такова връщане. Diablo 2 може да е била игра с много цветове, но това никога не е правило визията ѝ по-малко "мрачна". Тва е, братленце, оттам нататък колкото и да се обясняваш, все тая.

Бътхърт бригада вика. Ти да не бътхъртна нещо, че си сам в това да говориш тъпотии в момента?

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Ное 2019 14:48

Между другото, Сентри винаги ще го помня като човекът, който винаги критикува игри и филми, които... не е гледал/играл още :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Ное 2019 15:17

Ми момчета, трудно ще ви е да го чуете, но хората имат различни вкусове за нещата и понякога няма да са съгласни с вас и ще имат негативно мнение за нещо, което харесвате. Ако почнете да се заяждате за това, не се учудвайте, че ще спорят с вас. Ако ентусиазма ви овяхва толкова бързо - tough luck. В конкретния случай не съм казал нищо лошо за играта, освен, че цветовете са размити и не ми харесва, ама не може да оставите човек да не му харесва нещо, ей :D

Гипо, интересно ми е какво точно имаш предвид. Айде, за игри може да критикувам нещо на база trailer/gameplay footage и сравнение с други неща, но за филми специално не мисля, че съм говорил много въобще, камо ли пък да критикувам нещо, което не съм гледал.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost