Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 30 Юни 2012 09:36
Абе ще се изненадате кви тъпанари има Некъв ми играе с Пулсфаяр Езриел днеска и си викам:"Ооо,да внимавам,че тоя е некво про." Няма такова нещо.Човека ме следва докато съм пуснал Poison Trail-a.Верно,на едно 200 кръв бях,но тоя ме следва до самият турет.Турета го оставя на 100 и нещо,а аз приятелски подскачам до него с пойзъна докато той прави последни жалки опити да избяга. А на Nasus му трябва един бъф...ни ботовете,ни хората могат да го играят ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) П.С Как ще ти играя Singed на джънгъл бре,аз да не съм ти Phreak? 
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 30 Юни 2012 09:56
Идиоти със скинове бол, а относно jungle Singed в момента това е най-добрия начин да го играеш. Nasus е силен, всъщност 1 от най-силните топ герои. Всичко опира до човека на клавиатурата.
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 30 Юни 2012 18:16
Последната ми игра със Сингт играх 5 рода стакнати и ботуши.
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 30 Юни 2012 21:04
Руни magic pen>flat armor>magic resist per level>move speed/health Мастерита 9/21/0 или 0/21/9 Итеми ботуши>philosopher stone>catalyst>mercury/ninja tabi>rod of ages>shurelya/frozen heart/force of nature/randuins omen Лично не намирам RoA и Rylai толкова задължителни. Shurelya и Hextech gunblade (колкото и странно да звучи) от друга страна ми вършат доста по голяма работа. Ако играеш на топ вземаш ghost и ignite/exhaust в зависимост срещу какво играеш. Не трябва да си прекалено агресивен от начало (освен ако няма ганг). Максвай флинга преди лепилото, понеже прави добър дмг и scale-ва 1 към 1 с ap. Hextech-a го правя най-вече като ходя в гората, но не е толкова излишен дори и да си на линия. Понякога може да направиш Aegis of the Legion или Will of the Ancients, ако обстоятелствата позволяват.
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 30 Юни 2012 21:04
Singed е едно от най-коравите копелета, освен ако не е нърфнат последните месеци, щот не съм играл ...
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 30 Юни 2012 21:08
Stylized Corpse написа: Singed е едно от най-коравите копелета, освен ако не е нърфнат последните месеци, щот не съм играл ... Ти не приключи ли с Диаблото? 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 02 Юли 2012 18:49
Пробвахте ли "The Proving Grounds" бе, момчета?
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 02 Юли 2012 19:59
Warbringer написа: Пробвахте ли "The Proving Grounds" бе, момчета? 5 вс 5 танка в един лейн.Ей тва е The Proving Grounds in a nutshell. 
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 03 Юли 2012 09:21
те ПУСНАХА ли го ве? Щото в custom игрите 5v5 AM си се играе доста отдавна, ама специална карта за целта.. МНОГО ДОБРЕ. 
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 04 Юли 2012 16:34
Едно авторско preview на OP гадинката, която се очертава да е шампион №100, Jayce o_O
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 04 Юли 2012 17:16
Малка поправка относно Виктор и Джейс Виктор и изтормозения злодей, който дърпан от своята амбиция пропада все повече и повече в лудостта си, опивайки се да изпълни целта на живота си. Джейс е красив, добър, джентълмен и чаровник, но също така арогантен, нетърпелив и егоистичен. Не всичко е черно и бяло Героя може да го сравняваш със Nidalee единствено и само заради смяната на атаките с ултимата. Героя се играе коренно различно и не е никак лесно да правиш оптимални комбота с него. По ниво на трудност бих го поставил по-скоро до Anivia и Orianna. А ако ще вдигат шум за някой герой ще е по-скоро за 101-вия, защото това е дългоочаквания шампион на Morello 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 04 Юли 2012 17:24
Абе хора,не мислите ли,че някои шампиони,които струват 6300 или 4800 ИП трябва да им се намали цената? Говоря за шампионите,които не се виждат толкова често в игра като например: Hecarim,Gragas,Janna,Karma,Orianna,Sejuani,Swain,Talon,Yorick и други.Поне аз не виждам хора да играят с тях ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
Sidhe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 04 Юли 2012 19:18
Ами те си намаляват цените на някои шампиони от време на време, обаче става доста бавно като цяло. Иначе от тези може би има два, които съжалявам, че съм си ги взел 
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 04 Юли 2012 20:24
ex1s7 написа: Не всичко е черно и бяло В LoL всичко е синьо или лилаво! :Д Уместни забележки, да. Откровено ми се струва като най-сложния шампион на Riot досега.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 04 Юли 2012 21:22
Dr.Falus написа: Абе хора,не мислите ли,че някои шампиони,които струват 6300 или 4800 ИП трябва да им се намали цената? Говоря за шампионите,които не се виждат толкова често в игра като например: Hecarim,Gragas,Janna,Karma,Orianna,Sejuani,Swain,Talon,Yorick и други.Поне аз не виждам хора да играят с тях ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Е Джана първо че е сред най-играните съпорти 2ро че струва 1350. Грагас и Карма и те са по 3000. Иначе Суеин и Талон също доста си ги играят, а пък Хекарим и Йорик са мега яки герой не знам що не ги игратя
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 04 Юли 2012 22:27
Wannabe написа: Е Джана първо че е сред най-играните съпорти 2ро че струва 1350. Грагас и Карма и те са по 3000. Иначе Суеин и Талон също доста си ги играят, а пък Хекарим и Йорик са мега яки герой не знам що не ги игратя Не обичам Ап герои да играя, но Swain и Ryze са ми любими. Относно Хекарим много го харесвам купих го и не ме е яд, Йорик го refund така и не ме заплени този герой.
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 06 Юли 2012 19:04
На мен любимият ми герой винаги ще ми остане Orianna. Просто откакто съм я купил много рядко имам загуба с нея. Ама напоследък праскам яко Soraka и наказвам, ебаси имбавия съпорт.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 06 Юли 2012 22:33
Обожавам Ори като механика, но просто dmg output-ът й е не е на нивото на никой свестен кастър. Ако я играеш главно за съпорт, става, ама да ходиш и да правиш дабъл и трипъл килове... трудно.
|
|
|
|
 |
Sidhe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 06 Юли 2012 23:32
hyper1 написа: Обожавам Ори като механика, но просто dmg output-ът й е не е на нивото на никой свестен кастър. Ако я играеш главно за съпорт, става, ама да ходиш и да правиш дабъл и трипъл килове... трудно. Аз я играя hybrid caster/attack speed. Innate-а и позволява да направи доста damage без това да е кой знае какъв ущърб за caster уменията и, а преди можеше да се играе и ad Orianna. Жалко, че за втори път ще и го nerf-нат.
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|