Автор |
Съобщение |
Apothecary
|
|
В момента играе: Star Wars: The Old Republic,Warhammer online,TF2,World of Tanks
|
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 24 Фев 2013 18:54
Аз си възстанових акаунта, след връзка с американският съпорт, никви грижи. само малко налучвках какви данни съм дал при регистрация.
Все пак трябва да спомена, че си бях купил играта и тя не беше все още в pay2win формат.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 27 Мар 2013 17:47
unikalen support upraviha mi acc-to na nomer 0044 203 014 1826 za skromnite 60 leva telefon ..... napalno bezplatno . tva e palna podigrafka , tapa igra , EA prosto sa .. bez mene s tiq darveni jadaicheta
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 27 Мар 2013 18:12
Добре де, аз на тебе не ти ли дадох телефонен номер за VoIР клиент? Номер който си работи и ти отговарят на него(на мен ми отне два опита за под 5 минути). Общо взето сам си се минал.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 27 Мар 2013 18:19
Omega-x написа: Добре де, аз на тебе не ти ли дадох телефонен номер за VoIР клиент? Номер който си работи и ти отговарят на него(на мен ми отне два опита за под 5 минути). Общо взето сам си се минал. 0044 203 014 1826 е този какъв е?
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 27 Мар 2013 18:54
Omega-x написа: For telephone support in English, simply open the VoIP program of your choice, set your country to the UK and dial 0203 564 5481 to speak to a Customer Service Agent.
По който и да е VoIP клиент, без нито една стотинка.
То трябва да се чете. Или трябва да обясня какво е VoIp клиент?
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 28 Мар 2013 13:19
Какво очакваш, да се напънат да потърсят нещо за тази толкова тъпа игра? /sarcasm
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
The Best написа: Нискостеблен хомосексуален плъх!
|
|
|
|
|
Melas
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 01 Апр 2013 23:04
ivopetrovv написа: unikalen support upraviha mi acc-to na nomer 0044 203 014 1826 za skromnite 60 leva telefon ..... napalno bezplatno . tva e palna podigrafka , tapa igra , EA prosto sa .. bez mene s tiq darveni jadaicheta Е бате ти на кой оператор си ? При мен за 12 мин ми взеха 5 лева,ти дане си стоял цял ден ? :О
|
|
|
|
|
Azathot
|
|
В момента играе: LOTRO, Fallout: NV, World of Tanks, Unreal 2, Stalker: CoP
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 02 Апр 2013 13:38
На кои сървъри има БГ гилдии, че не ми се рови назад из темата???
___________________________________ Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
|
|
|
|
|
gua543
|
|
В момента играе: Crysis 2, Crysis 3, Mass Effect trilogy, Star Wars: The Old Republic, Batman: Arkham Asylum, Dead Space
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 04 Апр 2013 19:42
Съжалявам брато ама тука никой не играе в гилдия или поне никой, който познавам. Предполагам че ще са на трите EU английски сървъра.
___________________________________ Вратите на супермаркетите ме карат да се чувствам като джедай.
|
|
|
|
|
Azathot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 04 Апр 2013 23:22
Защото аз съм на PvE The red Eclipse, та се чудих, ако има някой на този сървър, че да разцъкваме заедно...
___________________________________ Не е важно колко си як, важното е да си ПУСТИНЯК...
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 06 Апр 2013 09:08
Аз съм на този сървър също, но предпочитам да си играя сам. Влизам в група само за да правя heroics и flashpoint-ове.
|
|
|
|
|
Azathot
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 06 Апр 2013 11:01
Всички сме така
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 10 Апр 2013 06:56
Аз съм в The Progenitor, впрочем.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 10 Апр 2013 20:23
RP сървъра? Там на няколко пъти съм виждал сбирки на 10-15 петдесетки на Корибан.
|
|
|
|
|
Apothecary
|
|
В момента играе: Star Wars: The Old Republic,Warhammer online,TF2,World of Tanks
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 06 Май 2013 14:44
За тези които не са разбрали началото на лятото ще добавят нова раса Катар (хора котки) и дори да си боядисваш бронията и сменяне на раса и външен вид на героя е естествено с картел точки ;Д ето и линк http://www.swtor.com/gameupdates надявам се и да обявят и още интересни неща ;)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 06 Май 2013 16:29
Има ли още хора,които не уважават собствените си пари и плащат за това недоразумение?
|
|
|
|
|
gua543
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 06 Май 2013 16:38
Всъщност има, при това доста. Tortanic нещо май пропусна айсберга, а?
|
|
|
|
|
Apothecary
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 06 Май 2013 17:15
Аз дори не съм Subscriber единствените пари които съм дал за тази игра е само 2 пъти за 450 картел точки че да стана Преферед статус играч
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Star Wars: The Old Republic Публикувано на: 06 Май 2013 18:07
gua543 написа: Всъщност има, при това доста. Tortanic нещо май пропусна айсберга, а? Eм не че нещо ама тор-а си е най-големия провал в историята на ммо индустрията.Ако трябва да съм честен,против самата игра нямам нищо против но начина по който ЕА/BW се отнасят към нея и играчите е непростим.Затова писах има ли хора които още дават грешни пари.Но щом казваш че има доста...явно мазохизма е на мода.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|