Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 09 Фев 2012 01:40
Ей изфармих Акали най-после, пфф 1к ИП мн трудно се печели с рандъм набс -- междувременно със Sona правих 14/2/17  баси колко ги рейпвам набовете със сона не е истина 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 09 Фев 2012 11:12
Купих новия Ziggs, той обаче е по-труден от колкото изглежда 
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 09 Фев 2012 12:16
.... тази игра.... искам да взема един шибан парен чук и да ида в на всеки шибан нууб в къщата И ДА ИМ РАЗБИЯ ГАДНИТЕ ТЪПИ ТИКВИ ДОКАТО ГИ ПИТАМ КАК МОЖЕ ДА ГУБЯТ НА ДР ХОРА СВОБОДНОТО ВРЕМЕ 
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 09 Фев 2012 16:43
AAAAAAAAAAA Blitzcrank е ебахти лудият герой !!! Сега го пробвах една игра и много радва. Почвам да събирам за него ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 11 Фев 2012 23:25
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
Cpl. D.Hicks
|
 |
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 12 Фев 2012 00:38
Червените руни поне според мен задължително трябва да са ти Armor Pen./ Magic Pen. Просто от циклене още от бетата насам и смяна на сума ти руни се убедих, че това е най- правилния избор. Изключение правят само при някои герои, иначе са най- добрите универсални руни.
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 12 Фев 2012 00:40
Вземай армор пен и не се занимавай с глупости. Може да вземеш един куинт за демидж, но не повече. Руните за атак спийд може и да има някаква полза от тях, обаче с армор пена просто правиш същия демидж с два удара, вместо с три. Груби сметки.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 12 Фев 2012 01:26
С това новото мастери за 10% армор пен не ти трябват никакви руни за него, вземай флат дмг, това е най-изгодната опция.
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 12 Фев 2012 03:24
Няма смисъл от армор пен на ниско ниво. Взимаш 15 от руни, 6 и 10% от мастерито и става 1 голяма помия. Керито, срещу което ще играеш ще има максимум 35 армор, от което следва, че дори и без никакъв пен, ти ще му биеш бая стабилен дмг. По-нататък в играта флат пен-а не върши никаква работа - за това се кyпува Last Whisper. Тука ако армор пен-а ти е повече от армора на противника, не вкарваш +% дмг, а просто му вкарваш толкова, колкото ако няма армор въобще.
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 12 Фев 2012 11:25
ма кефи ме данте как спори с ветерана, все едно знае повече - пък след това мрънка що губи 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 12 Фев 2012 11:46
то па ако зависеше от руните дали се губи и печели 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 12 Фев 2012 11:51
еми предполагам че на 30 / ранкд има бая доза значение 
|
|
|
|
 |
NNkGX
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 12 Фев 2012 17:02
Кой да си купя Малзахар или Бранд? Засега играя с Блитзкранк. Имам оня скин,дето мяза на кола. И какво мислите за Касадин?
___________________________________ За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 12 Фев 2012 17:03
Бранд мене по ме кефи от малзахар и е по-силен. А Касадин си е супер имба и доста интересен (единствения герой с който съм правил пентакил и то 2 пъти), ама на драфт не очаквай да го пикнеш
|
|
|
|
 |
NNkGX
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 12 Фев 2012 17:08
Смятам да купя Бранд заради многото комбота.
___________________________________ За какво са ти много дрехи,като имаш едно тяло?
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 12 Фев 2012 17:34
Malzahar не трябва да се подценява. Има масов silence, АоЕ магия, която сваля % от максималната кръв и уникален улт с ужасяващо ратио. Ако го играеш както трябва и успееш да хапнеш малко от началото става 1 от най-силните AP герои.
|
|
|
|
 |
NNkGX
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 12 Фев 2012 17:59
За сега ще си купя Бранд и ако намалят Малзахар ще си го купя.Ако не ще събера и чак тогава.
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 12 Фев 2012 19:13
Мешенето най-удачно е армор пен червени и флат дмг големи.
|
|
|
|
 |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 13 Фев 2012 15:28
Кой от вас(май ex1s7) беше поствал гайд за Ганкпланк? Айде купих си го и сега започвам да го разучавам, защото само с тоя герой падам ффс :Д
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 13 Фев 2012 21:49
Има 83294735 гаидове в нета. Билдове има най-различни зависи как протича играта и ква роля играеш (джунгла, соло топ, напоследък все по-често и съпорт гп-та виждам.) Аз лично най-много съм смазвал с barserker graves, lantern, warmog, atma, trinity force, infinity edge. Като веднага след лантерна билдваш кръв и накрая демидж.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|