Автор |
Съобщение |
the_presator
|
 |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 06 Апр 2015 22:11
Бтв имам още няколко излишни ключа, който има интерес да пише 
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 07 Апр 2015 01:28
Поразцъках и аз сега с любезното съдействие на presator. Впечатленията ми обобщени накратко - Blizzard са най-добрите разработчици Най ми хареса олекотената система - няма предмети за купуване като в дота, разполагаш с всички скилове освен улта още в началото, кустомизирането на скиловете, а за капак и маунтовете, които са просто гениална идея. Дори губенето, дето вика Дидо, не е особено болезнено, щото пак си правеше кефа. Абе, игра с огромен потенциал ми изглежда, а и не ми се вярва, че ще последва съдбата на Heroes of Newerth - да остане с шепа потребители след обещаващ старт. Просто Blizzard си знаят какво правят. Евала.
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 07 Апр 2015 20:24
Долу гадния LoL и всичките му селяни и псевно елитисти фенове. Моба с истинска отборна игра. В която всъщност могат да ти обърнат играта, ако си скапан некадърник.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 07 Апр 2015 20:48
Това, което ме дразни е мачмейкинга. Не знам как е на hero league, и дали има по-нататък варианти за нещо като draft pick, но за момента е просто дразнещо. Твърде рандъм е, и ако се паднеш с отбор без танк и хийлър - няма кво да стане освен да те сплеснат. Липсата на итеми колкото е ''оригинална'' идея, толкова е и минус, щото всичко scale-ва със статовете на героите и така просто един ranged assassin гали по ташака някой по-tanky с много кръв герой. Но това пък е яко, щото така се набляга повече на отборното изпълняване на обджективите по картата. Това са впечатленията ми до 20-ти лвл акаунт и има-няма стотина игри. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Нататък може да е съвсем друго, кат се излезе от scrub блатото.
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 14 Апр 2015 22:00
Играта е много готина. Докато при транзишъна от DotA към LoL се чувствах адски ограничен от опростеността на играта, тук такива проблеми нямам, макар HotS да е дори много по-опростена от LoL. В играта има непрекъснати teamfights и безкрайно високо напрежение, същевременно когато влизаш в някоя битка не се притесняваш, че герой от другия отбор се е оял на макс щото на някой от другите лейнове са били тъпаци и са го нахранили - съответно влизаш спокоен и концентриран винаги. Изпълнението на objectives внася допълнителна доза адреналин в играта. Също много приятна изненада за мен бяха картите - направени са така, че винаги да се биеш с някого - няма големи полета, в които не правиш нищо; играта е 100% екшън по всяко време. Няма фарм, няма простотии - изцяло демонстрация на скил и teamfights  Много приятен момент е и възможността да играеш с герои, които всъщност са ти много познати и едва ли не си израснал с тях. Нито за момент не се чувстваш като в небрано лозе, въпреки че играеш играта за пръв път. Това са ми впечатленията от 4-5 игри, които направих току-що. Играта определено важи и предлага нещо съвсем ново като изживяване, а не просто поредния дота-клонинг. Blizzard са изроди. Като единствен минус на играта мога да посоча лошата оптимизация - малко е тъпо играта през 90% от времето да ми върви със 150 fps, обаче останалите 10% да преминават под 30 без никаква обяснима причина.
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 14 Апр 2015 22:58
Е къв е тоя монитор 150 фпс алми я малко Иначе, напоследък доста я цъкам и ми е малко тъпо, че моите съотборници в по-голямата си част не са разбрали че най-важното в тази игра не са тиймфайтовете, а 1. Целите 2. Неутралките Най-лесните победи стават, когато играта ти протича по следния начин: Обджектив -> Неутралки (+бос евентуално) -> малко map advantage -> следене на часовника така, че ако умреш да си се родил за следващия обджектив. AND repeat. Толкова е просто. Но, не, хората си мислят че това е Дота и Лол и тиймфайтовете и hero киловете са на преден план, после евентуално целите, а неутралките за кво да ги бия като не получавам голд? 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
 |
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 18 Апр 2015 11:01
Бахти тъпата игра, честно.
Има някви фън неща, ама бахти тъпата игра чуек.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
 |
- Алминатора -
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 20 Апр 2015 14:32
Някой може ли да ми даде beta key? Един приятел иска да започне да играе и той.
___________________________________ САМО АЗ СЪМ ОТ КЪРДЖАЛИ ПУТКИ
Все аркадаши сме...!
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 20 Апр 2015 17:35
Хотс излиза на 2-ри Юни  Освен ако скоро не пуснат някакъв масивен ъпдейт това изобщо няма да е добре. http://us.battle.net/heroes/en/blog/188 ... -4-20-2015
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 16 Май 2015 10:11
нелегален написа: Поредния малоумен герой. Като цяло дизайна на 80% от геройте в hots е нелеп. И въобще играта е адски небалансирана, неизпипана и слаба като цяло. Не знам верно как се стремят за релииз на 2ри Юни,.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 04 Юни 2015 11:08
Доста добра игра. Снощи не ми се спеше и реших да я пробвам преди лягане за първи път. Пуснах я и 10 минути по-късно бях заспал дълбоко. Със сигурност ще я пробвам пак... когато не ми се спи, а трябва да лягам 
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 06 Юни 2015 15:24
Е тая игра наистина е най-голямата излагация на близард до сега.
Реших днес да влезна да видя след релииза дали евентуално играта става за нещо. Не само, че нищо не е променено - дизайна е все така нелеп, но и техническите проблеми с дропването от бетата още са тук. Няколко игри ме дропваше през 10 минути и на сичкото от горе ми даде penalty 2 игри щото съм бил left-нал ???
Да не говориме че всеки отбор половината са руснаци които една дума на англииски не знаят. Е*ем ти отборната игра. Повече шансове май няма да и дам.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 09 Юни 2015 12:04
Историята показва, че близз пускат подобаващо бъгави игри, които след това полират добре чрез пачове.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 08 Окт 2015 19:19
Абе, пишуи, играе ли я още някой тая дивотия? Как ви се струва? Гледам бая нови герои са вкарали и се чудя дали пак да не си я инсталирам. Препоръки?
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 09 Окт 2015 10:53
Само тъпаци я играят тази игра, където трябва да гриндваш като луд за един герой.
|
|
 |
Grim Demise
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 11 Окт 2015 00:28
Ебати експертното мнение.. Аз я играя доста редовно, защото мачовете траят по 15-20 минути, максимум половин час и всичко е фокусирано въху отборната игра и силната комуникация. За грайнденето не съм съгласен, защото си има отлична система от куестове (дейлита) и можеш спокойно да си играеш играта без да наливаш грам пари. 
___________________________________ Chaos is order, yet undeciphered..
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 11 Окт 2015 02:30
Млъкни ве тъпак!
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 12 Окт 2015 21:26
След като навъртях 300 игри за 2 седмици се отказах. Скучна. Писна ми да я защитавам, само защото съм фен на Близард.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 12 Окт 2015 22:00
Аз на няколко пъти си я инсталирам, зарибява ме за 2-3 дена и ми писва. Няма я магията на дота/лол да те държи с месеци докато не почнеш да се изнервяш твърде много и почнеш да си триеш клиента през 2 игри (или съм само аз).
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 12 Окт 2015 22:00
Blizard SUX
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|