Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 07 Фев 2012 15:17
Верно, че има някакви моменти, когато много падаш, ма то пак е кеф - нали играеш там, бориш се, ако си дал всичко от себе си - голяма работа, че са те били.
Освен това винаги можеш да си пуснеш един Dominion за разнообразие - хем, че е бърз, хем че там ако наистина си скилфул копеле, шансът да спечелиш играта със скапан отбор е по-голям от тоя на Classic.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 07 Фев 2012 18:00
стига с тоя lol бе, играйте малко дота! по-харкор е.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 07 Фев 2012 19:00
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 07 Фев 2012 19:41
Flat physical dmg/armor pen marks Flat armor seals Flat magic resist glyphs Flat physical dmg quints
Това са що-годе задължителните руни за AD
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 07 Фев 2012 22:06
Не ти трябват армор пен при положение, че новото мастери дава 10% армор пен. Слагай quints и marks на physical dmg
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 07 Фев 2012 23:09
Събрах 6300 и още се чудя между Wukong и Ziggs. 
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 07 Фев 2012 23:09
Dante написа: Искаш да кажеш онези големите, които дават по 2.25 атак демидж? Мастерито под това за атак спиид дава 10% армор пен
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 08 Фев 2012 00:53
Проблема на нуубовете е, че Riot (както си ги познаваме, че са пълни идиоти от страна на геймплей механики) променят/нърфат/бъфат герой само за играчи с високо Ело. Технически не им пука, че падаш срещу Триндамир, предвид факта, че протата могат да го контрират без проблем. Отличен пример(за скойто се сещам в момента) за това е бъфане на AD Sion. Герой, който може да бъде контриран с 2 магии и фокусиран от 2ма души го бъфат, без да им пука, че когато влизам с него на нормални игри отмъщението на Один удря със силата на хиляда слънца.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 08 Фев 2012 01:17
Desolated написа: Аз от много време разбрах, че единственият начин да взема победа е да си я извоювам сам, за това играя само керита  Май бъркаш лол с дота
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 08 Фев 2012 01:20
с нас лвл8, вс нас двама 30лвл, как да не се кефиш на макс  рандъм системата им е брутална
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Love_Kittens
|
 |
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 08 Фев 2012 01:38
Пък аз да ви се похваля, че ми откраднаха акаунт с 800 победи и още толкова загуби 
|
|
|
|
 |
Admiral General Hurf
|
 |
Мнения: 3215 Местоположение: Aruba, Jamaica, Bermuda, Bahama, a place called Kokomo
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 08 Фев 2012 02:56
Смисълът е, че можеш да купиш няк'ви неща за своя с чужди точки.
___________________________________ Я тибя МУСТАК
Warbringer » 16:12 » написа: и една малка таблетчица може да те прати на марс, синко
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 08 Фев 2012 14:08
айде да играем бе, сега излизам от кенефа и сядам да направим една игра
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
Love_Kittens
|
 |
В момента играе: GTA IV, NFS World, Prototype 2, Alan Wake, Heat Online, Dead Space 2
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 08 Фев 2012 14:10
Dante написа: Как се краде акаунт на LoL за бога!? И какъв е смисълът, втф... Ми някъв гей ме врънкаше 2 часа и аз като глупак се съгласих да му го дам да пробва 1 игра, пък той взе че смени парола и емейл 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 08 Фев 2012 14:24
ахахахха баси дебила си метро -- леле данте, мн играеш бе като гледам колко пъти ви е умирал "танка" и къв крийп има.. Ти защо винаги правиш glass cannon като виждаш, че оунват? направи някоя контра на тоз тринда като играе всяка 2ра игра 3вс3; а той пича си играе има повече крийп от теб+блиц заедно; то той им е направил играта, другите изглеждат мега зле; земи го ъпгрейтни тоя комп бе ахаха; и аз нз що цъкаш като рейджваш толкова, пий по един редбул/монстър преди игра за отскок  а за последното ти изречение - такива неща не се говорят  едит : http://pcmania.bg/%D0%9F%D0%BE%D1%87%D0 ... ewsId=6321зомг, данте внимавай да не си следващият 
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 08 Фев 2012 15:04
ти луд ли си, тоя ако изпие един редбул или монстър преди да играе, ще изпотроши не само собствената си стая както прай до ся, ами и целио апартамент не му слагай пистолет в ръцете 
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 08 Фев 2012 15:06
Ето нагледен пример как въпреки че аз насрах играта здраво, Trynda от моя отбор не направи нищо, за да донесе победа: А можеше да поеме инициативата, още повече, че той беше top lane, a аз и Wukong - долу.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 08 Фев 2012 15:59
аре малко да се държиш на ниво
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 08 Фев 2012 16:28
Stylized Corpse написа: ти луд ли си, тоя ако изпие един редбул или монстър преди да играе, ще изпотроши не само собствената си стая както прай до ся, ами и целио апартамент не му слагай пистолет в ръцете  ахахахха :ДД аре кога ше играете в Ийста да се джойнна и аз :Д
|
|
|
|
 |
Agent
|
 |
|
|
Заглавие: Re: League Of Legends (LOL) Публикувано на: 08 Фев 2012 17:28
Изключи изцяло sound-a или остави в краен случай само sfx. Тази програмка също помага (лично съм я пробвал на 1.8ghz, 1gb ram , ati 1650 pro ddr3. Hide central HUD wall. P.S: човек - недей се оплаква като играеш 3vs3 - riot сами си казаха, че балансират героите за 5vs5. A trynda след remake-a според мен е nerf-нат зверски. Да не говорим, че цялата игра става все по-смешна и dota2 я pwn. Отвлякох са. Аз лично деля user-ите на такива, които могат да надиграят trynda (+ още 1,2 chars), и такива, които само си мислят, че играят много (това за 5vs5).
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|