Автор |
Съобщение |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 5 Публикувано на: 07 Сеп 2015 19:26
Charcharo тази дума субективно май още не можеш да и се нарадваш. На скоро ли я научи?
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
Charcharo
|
 |
В момента играе: World of Tanks Metro Last Light
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 5 Публикувано на: 07 Сеп 2015 19:39
iddqd написа: Charcharo тази дума субективно май още не можеш да и се нарадваш. На скоро ли я научи? Преди 16 години. Просто се оказа, (за огромен мой ужас) че малко хора знаят значението и в този контекст.
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 5 Публикувано на: 07 Сеп 2015 20:30
А без този контекст знаят ли я?
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 5 Публикувано на: 08 Сеп 2015 13:21
По темата: Геймплея е изпипан, от историята за 50 часа (на 22-ра мисия съм) разбрах само . Притеснява ме, че мултиплейъра ще се напълни с чийтъри, нямам големи надежди за него. Ако трябва да я рейтна според моята игра: 9/10 за геймплея 3/10 за история (постоянно се връщам в базата с надеждата да има нова кътсцена) 8/10 за графика 7/10 за музика и звук (особено като си на мисия в Африка има супер дразнещи лооп-ове и не видях опции за намаляване на звука)
|
|
|
|
 |
-Stormrаge-
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 5 Публикувано на: 08 Сеп 2015 23:38
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 5 Публикувано на: 09 Сеп 2015 01:11
Тъпо ще е ако наистина е до chapter 1 и после не върви, както някой е написал в коментарите. Иначе аз като позадълбах да чета и гледам историята и знам какво ще видим в MGS 5 и другият трейлър ( това) с тази песен, чиито текст сякаш е писан специално за MGS, направо ще ме разплаче, японците знаят как се правят истории и това си е.
|
|
|
|
 |
iddqd
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 5 Публикувано на: 09 Сеп 2015 02:08
ебаси драмата  . Иначе ако ми се играе стелт това ли е играта? Да си призная от стелтовете на мен единствено ми е допаднала марк оф д нинджа и старите тиифове.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 5 Публикувано на: 09 Сеп 2015 02:39
Аз съм върл фен на хитмените и точно MGS 5 ми е адски като тях, затова ми харесва, mark of the ninja е доста basic стелт игра, това тук те кара понякога като снайперист да се чувстваш, но ако имаш търпението payoff-ът си заслужава IMO.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 5 Публикувано на: 10 Сеп 2015 21:51
shub niggurat написа: Само дето в последните сплинтър сел / хитман няма нищо кой знае какво и са посредствени заглавия, лежащи на стари лаври.
Още не съм пробвал The Phantom Pain, но бих я разцъкал с голем кеф. За Хитмена съм съгласен, особено с тия глупави чекпойнти, които ти накъсват картата, правейки всеки отделен участък прекалено малък, за да има някаква свобода на действията/креативност. Ама Splinter-a си беше мега як последния, не знам какво не си му харесал.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 5 Публикувано на: 10 Сеп 2015 23:54
И аз ги усетих така нещата.
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 5 Публикувано на: 11 Сеп 2015 18:42
40+ мисии на карта, може би към два пъти по-голяма от един холд в Скайрим. Надявам се до половината на играта вече да не ми е писнало да минавам през едни и същи лагери, защото след 10 мисии, вече ми писна да минавам през едни и същи лагери. Относно жанра, точно тая игра не я смятам за стелт. Колкото и глупаво да звучи цялото "тактически шпионски екшън", играта си е точно това. Дават ти афганистански лагер и ти можеш да правиш с него каквото си искаш. За какво са ти съпорт хеликоптери и въздушни удари, ако играта не е направена в един момент да се превърне в Командо? Вчера като ми свърши заглушителя точно в пещерата на Осама по средата на вражески лагер си изхвърлих цялата база то врага, без да ми пука за финалния резултат. Вижда ми се толкова стелт, колкото стелт беше и Crysis 1.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 5 Публикувано на: 12 Сеп 2015 00:00
"Вижда ми се толкова стелт, колкото стелт беше и Crysis 1." U WOT M8 "За какво са ти съпорт хеликоптери и въздушни удари, ако играта не е направена в един момент да се превърне в Командо?" това че можеш не значи че ТРЯБВА и в хитмен и thief и dishonored и даже сплинтер сел ти дават да избиваш ама тва е за да може кежуалите да ги минат също ЗАЩО ОБЯСНЯВАМ ТОВА, THIS IS COMMON GAMING KNOWLEDGE FFS
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 5 Публикувано на: 12 Сеп 2015 09:40
Труповоз, то затова игрите си имат различни трудности. Сега конкретно за MGS 5 нямам идея как е, но би трябвало ако играеш на най-висока трудност, рамбовските изпълнения да не минават и да си задължен да играеш със стелт.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 5 Публикувано на: 12 Сеп 2015 13:26
Няма трудност, като превъртиш мисия после ти пуска още по-трудното. Някои критици наричат този MGS "най-трудния", така че дори рамбовщините трябва да са добре координирани meaning dank CS skills required at times.
|
|
|
|
 |
Труповоз
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 5 Публикувано на: 13 Сеп 2015 01:32
Да бе, добре. Стелт заглавие с Рамбо механики, защото можеш и да не ги ползваш, ако искаш, щото така трябвало, щото да ги избиваш е кажул яра яра. Като те забележат, това само ти взима от резултата. Common gaming knowledge-а е, че когато една игра не иска да правиш нещо, те пуска с гол боздуган срещу двама+ стражи, които те чукат в лайната, без да можеш да ги спреш. А не да ти обръща жанра на играта в нещо по-нервозно.
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 5 Публикувано на: 13 Сеп 2015 16:09
ся последно тоя релийс в замунда, дето е 21 гб рип, окей ли е ? п.п. некой ако ще казва ''купи си я'', по-добре да си замълчи ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 5 Публикувано на: 13 Сеп 2015 16:32
И на мен ми беше интересно дали работи и поне в арената каченото съдейки по коментарите става... на някои Иначе да се яосва човек, че МГС ти дава и екшън опция е като да се тюхкаш защо The Witcher 3 се води ролева игра, а всъщност е adventure/quest action rpg. + MGS жанрът й е action-adventure, но накрая точките след мисия ясно показват кой стил се уважава, но по никакъв начин не е грешно да си прави battlefield в нея.
|
|
|
|
 |
Kirilicata
|
 |
В момента играе: MoneyCrafta
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 5 Публикувано на: 13 Сеп 2015 21:51
Накрая малко я осраха историята, но се вижда, че явно са им свършили парите. Въпреки това, като геймплей си остава най-добрата игра това поколение.
|
|
 |
newcomer
|
 |
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 5 Публикувано на: 13 Сеп 2015 22:41
https://www.youtube.com/watch?v=ESBXOOMi7SEНяма да играя тази игра, защото компютърът ми е стар, НО поздравявам всички с тези песнички от прочутия (Е3 2013) трейлър на играта, който, смея да отбележа, е един от най-добрите на своето време. А самата музика накара кожата ми да настръхне така, както не е настръхвала от интрото на Snake Eater. Тази поредица може да бъде критикувана за някои неща, но не и за музиката!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Metal Gear Solid 5 Публикувано на: 13 Сеп 2015 22:42
shub niggurat написа: ся последно тоя релийс в замунда, дето е 21 гб рип, окей ли е ? п.п. некой ако ще казва ''купи си я'', по-добре да си замълчи ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Крашвания на критична точка по време на епилога, загубени сейвове, други крашвания... Виж колко време отне да направят нормален рилийз на ГТА5, а тя дори не беше с толкова злобен DRM като тая. Ще се чака още доста...
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|