Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие: Re: Middle-Earth : Shadow of Mordor
Публикувано на: 02 Окт 2014 03:10

Отдавна чаках нещо подобно :) Игрицата ми напълни душата :) Евалата на Монолит - поредното качествено заглавие от тях :)

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2014 10:02

още не съм го вдигнал умението да ги забождам през стъпалото за земята, ама играя с геймпад и докато го уцеля тоя крак, ще се изнервя 10 пъти повече :Д

иначе няма само 1 бутон за додж и 1 за атака, нататъка се градират нещата и трябва да се внимава точно по какъв начин да доджнеш или как да им правиш комбото, не е майндлесс помпане

особено некви тегави босове на 15+ пауър и щит, дето са имюн ту стелт и не знам си кво - както и да им скочиш и доджнеш, те бутат на земята

п.п.
хуй за ghoul matron-a :x

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2014 11:40

Аз от началото още попаднах на генерали, дето те бутат, като речеш да ги прескочиш, и обикновено се търкалям като Соник около тях докато не им мина зад гърба. Иначе засега имам само това комбо, дето ако цъкаш Х по 1 път на удар, става по-дълго или нещо такова, други timed ако наистина има, добре ще е. Само дето много те прекъсват ве деа...

Anyway с какъв контролер си? Щото аз съм боднал плейстейшънски с емулатор да е като на бокс и понякога играта просто спира да го отчита и трябва да алт+табна, за да го засече, та се чудя от машината ли ми е..?

btw очевидно Бейн е в играта > http://imgur.com/IbRU8fb

https://www.youtube.com/watch?v=iDMh2-JiNBI

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Окт 2014 21:56

с хбокс контролер съм и нямам проблеми

комботата и битките вече във втората главна зона си ебават майката, има един чалиндж за меча дето ме разплаква

импосибру

а съм вдигнал вече последния тиър на уменията и съм кораво копеле на максимален пауър ... уж

некво тоя чейн шадоу страйк е кат да направиш фаталити на мортал комбат, дееба, 50 бутона

П.П. най-често срещаната реплика в тая игра е MAN-SWINE :lol:

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: PoE
Dark Souls
Публикувано на: 02 Окт 2014 22:47

Latbag the Raid leader most op orc of all time. Slardar dududu! Slardar!

Профил

Публикувано на: 03 Окт 2014 10:19

Доста тъпа игрица ... с малоумно високи текстури без никфи шейдъри нито реални отражнения ... АС и Батман гейм плей със скин на герой от вселената на Толкин !! 10 годишните сигурно се кефят...

Тази игра и Дестини са примери за това колко е педнало качеството на игрите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2014 11:43

jensnsnsn, от поста ти разбирам, че 1. си играл 1 час макс 2. двама генерали са те сгънали и си рейджднал, защото не си ОР геройче като във всяка друга игра
играта разцъфтява едва след 3-4 часа

Профил

Публикувано на: 03 Окт 2014 14:40

Не брато .. просто е тъпа игрицата ... нищо ново нищо революционно с посредствен сюжет ... нещо хибрдно като АС катерене ис дървени анимирани герои + изкопираната бойна система от БАТМАН със ужастно малоумното забавяне точно преди удар, все едно компа ми спича на всеки удар ... АЙ СИКТИР батмана именно заради това ми е отвратителен, гьолове които не отразяват нищо друго освен radnom палитра от цветове .. някак много светло ми е всичок деда знам шейдърите са лайна а големи ама мнооого големи текстури което е безмислено. Lighting-a един такъв никъф ... кръвта на орките изчезва някаде под земята ... докато в Borderlands се стичаше според наклона. Физика ... пффф разрушаемост на света ... почти никфа. Стрелбата с лък е ужастно дървена. Отворения свят е някак много стерилен. Единственото красиво нещо в играта е в далечината самия background и даааааа ... повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. иии да играх я именно 4 и 45 от маймунда .. и деИнстал. МНого детска аркадна мие една такава ... и самия свят не предразполага да намираш интересни неща и предмети ...

А си мислех че ще бъде игра която ще си купя ... ехх надежди ...ааа да и да не забравяме копи песта от ЮбиШитз дето таргета ти свети като коледна крушка в бяло. Ако това са ви критериите за качествен гейминг то гейм индустрята много е свалило нивото .... !!! Другия нагледен пример е оназ боза Destiny, Crysis 3, копи пейст CODвете дето натисни Е натисни Q натисни еди кфо си щот си тъп муриканец и тн итн тн тн тн тн. аа да да не забравяме великия шедьовър в гейм историята Гледащи Мастии .... нз какво стана ама гейминга тотално надолу потъва и затъва ...

Профил

Публикувано на: 03 Окт 2014 15:43

jenssn написа:
Не брато .. просто е тъпа игрицата ... нищо ново нищо революционно с посредствен сюжет ... нещо хибрдно като АС катерене ис дървени анимирани герои + изкопираната бойна система от БАТМАН със ужастно малоумното забавяне точно преди удар, все едно компа ми спича на всеки удар ... АЙ СИКТИР батмана именно заради това ми е отвратителен, гьолове които не отразяват нищо друго освен radnom палитра от цветове .. някак много светло ми е всичок деда знам шейдърите са лайна а големи ама мнооого големи текстури което е безмислено. Lighting-a един такъв никъф ... кръвта на орките изчезва някаде под земята ... докато в Borderlands се стичаше според наклона. Физика ... пффф разрушаемост на света ... почти никфа. Стрелбата с лък е ужастно дървена. Отворения свят е някак много стерилен. Единственото красиво нещо в играта е в далечината самия background и даааааа ... повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. повтаряемост .. иии да играх я именно 4 и 45 от маймунда .. и деИнстал. МНого детска аркадна мие една такава ... и самия свят не предразполага да намираш интересни неща и предмети ...

А си мислех че ще бъде игра която ще си купя ... ехх надежди ...ааа да и да не забравяме копи песта от ЮбиШитз дето таргета ти свети като коледна крушка в бяло. Ако това са ви критериите за качествен гейминг то гейм индустрята много е свалило нивото .... !!! Другия нагледен пример е оназ боза Destiny, Crysis 3, копи пейст CODвете дето натисни Е натисни Q натисни еди кфо си щот си тъп муриканец и тн итн тн тн тн тн. аа да да не забравяме великия шедьовър в гейм историята Гледащи Мастии .... нз какво стана ама гейминга тотално надолу потъва и затъва ...

Абсолютно съм съгласен с тебе!Бойната система е добре,но всичко останало.. Огромни изисквания за еднообразен и семпъл свят.. Едно и също до безкрайност!Ако бяха краднали и от Елдер Скрол Скрайм щеше да се получи хит ,но това омръзва за 30 мин

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2014 16:00

за 30 минс не можеш да видиш най-добрата идея на годината - немезис системата
а ти била омръзнала
gtfo casual kid

Профил

Аватар
В момента играе: PoE
Dark Souls
Публикувано на: 03 Окт 2014 16:28

А бе направо си си OP, но whatever. Играта определено не е нещо велико. Доста overrated според мен. Ако не беше свежата идея за немезис системата, щеше да е просто поредният third person action с лиценз лепнат върху обложката.

Нивото на разнообрази на терен/врагове е сравнимо с Dragon Age2, къстъмизацията е просто там за да бъде отчетена като присъстваща в играта, а историята/мисиите са на нивото на безплатно mmo.

Солиден комбът, макар и вече леко изтъркан, и развитие на враговете. В общи линии с това се изчерпват плюсовете на играта. Или поне това вижданията ми от изгледано playthrough.

Стъпка нагоре в сравнение с последните опити за lotr игра и изглежда достатъчно добра за кратко разцъкване, но не е нещо, за което бих дал пари.

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2014 19:30

да, може би някои от нас се изкефиха толкова, щото от сто години не е имало добра лотр игра :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2014 21:47

аз съм последният фен на лотр и й се кефя. предполагам, че е щото нямах никакви очаквания + тва, че има повече предизвикателство от средностатистическата игра (преди да отключиш всички ъпгрейди, после може би наистина вече да си месомелачка)

https://www.youtube.com/watch?v=dlQctOGZJvY
тук добре е хванато чувството от играта или поне на мен как ми идва, игрицата е семпла като генерална идея - избиваш орки, но механиките зад нея са достатъчно много и интересни, че да те закове или поне да те подразни така, че да искаш да си отмъстиш поне

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2014 22:02

Добре, а има ли кво да се прави в тази игра, освен поредната орк арена ?!
Лично на мен, от това, което съм гледал, играта ми изглежда, айде да не кажа ужасна(въпреки че именно тази дума ми идва, като правя асоциация с асасин крийд), то поне скучна и бързо омръзваща.
Като визия ми изглежда доста зле даже - някви глупави детайлни текстури, за които изобщо не ме ебе и поразително слаб арт дизайн и декор.
И изобщо това нещо има ли някъв сюжет и история или е orcs must die в ЛОТР вселена?

Профил

Аватар
Публикувано на: 03 Окт 2014 22:23

да бе, има си основна история, с един предател орк работиш даже, който е намалко забавен, но играта не е просто отиваш убиваш генерал и това е
не
далеч не е толкова лесно
а като се замотаеш става още по-малко лесно
и бтв отличен lip sync наистина кара орките да са убедителни, яко е и като тичкаш и чуваш банда орки ходят и си обсъждат някакви неща
има рандъм ивенти между животните и орките, животните можеш да яздиш в някъв момент и даже да се биеш с тях
генералите ходя да правят неща и ако не ги сецнеш докато примерно набират нови за армията (които ще ти помогнат, ако го нападнеш), ще си дигне силата
са ако визията не ти харесва - ок, аз просто го приемам като стандартен фентъзи свят и съм ок с тва, просто щото геймплеят ми допада

Профил

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 04 Окт 2014 23:50

hyper` прави много добри точки!
Играта е много добра най- малкото да се каже, и факта че е singleplayer only само означава че девовете са се концентрирали само на това, а не на някакви мулти неща. Аз лично мисля че е много стъпки пред AC и се кефя как са взели доста но не достатъчно от нея че да я направят като някакъв клонинг. Бойната система пък е fluent as fuck и постоянно се усещам как ставам по- бърз и по- бърз в битките и чейнването на атаките. Все още съм на 17% играл съм играл от часа а 7 часа :DDDD Нямам търпение за sequel!!!

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 05 Окт 2014 17:45

Бойната система си е абсолютен Батман => е зверска. :D

Иначе играта несъмнено е може би най-добрата по Толкин някога или поне първата сносна от стратегиите от едно време насам.

ПП
Някакъв урук на име Душ ли, какъв беше.. ебати подмолния несретник, изчакали ме след като минах някакъв куест в който трябваше да изколя 50 орка и си ме пречеса, след това пак в някаква супер долна ситуация и сега е 10 ниво и е ебати недосегаемото копеле. Подривни тактики ще са нужни. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2014 17:34

Играта си е култова битките са уникално брутални... Единственото кофти е, че коефициента на вдигане на нерви е доста висок... никъде не видях опция за трудността, а нямам време да цъкам нещо сериозно и ангажиращо та вместо да разтоварва джитката понякога си товари доста... Осеобено на два пъти исках да счупя монитора след като с триста зора гоня някъв WarChief избивам цялата сган която води с него оставям го на една плюнка кръв и вече виждам как му отсичам главата... в същия момент няква огнена експлозия моя човек умира а отсреща някъв друг Warchief с арбалет се хили ехидно...

Друго нещо което не би се харесало на много хора , в тая игра поне в началото не може да се изживявате като супермен... напалатят ли ви повече врази бягате криете се дебнете в храстите, катерите се по стени и скали, докато групичката се по разпръсне и успеете да вземете скалпа на въпросния Уруд тва де Урук... Много мисии са просто невъзможни за минаване с "тактика" ала "ше изкола всичко баткааа шот ма мързи да мисла"

Имаше някъв мини куест в който трябваше да отстраня 20-тина врази за да проправя път на останалите... само че пуснах много калпаво една стрела която не успя да убие един Орк на пост...каширах се зад една стена надявайки се да не "бият кабманата" в същия момент гледам в ъгъла брояча на вразите 1/20 след няколко секунди 2/20 и така до 20/20 тъпите гниди се изпокараха и изпотрепаха мислейки, че някой им прави френдли файър :D

На фона на сушата от последните месеци играта си е доста свежа и изпипана без каквито и да било претенции...

BTW- Borderlands, Assassins Creed, Dragon Age, Lords of the Fallen, GTA, The Witcher всичко това ще излезе в следващите 4 месеца мочмета.... OMFG!!!

--Gort!Klaatu barada nikto!--

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 06 Окт 2014 17:46

Правя всичко възможно играта да не свърши. Скоро не се беше пробуждал духа на the completionist in me, ама тоя път ще мина всяко тъпо странично куестче и ще разкрия разните пъзели и путки майни, щото ми доставя некъв несравним кеф :D

вероятно има още много до края, но съм на 4/5 branded warchiefs и си разцъквам из картата и грайндя до откат

вече съм вдигнал всички умения и ми остава да отключа още 1-2 ъпгрейда за фокус и стрели, и ще съм full metal jacket

вече цяло село орки не може да ми каже нищо, хвърчат глави и лайна докато не ме заболят пръстите от комбота :o

edit : превъртях я, демек минах 20-те главни мисии и ме остави да си връткам накрая квото ми е останало
така че не се притеснявайте, ако изпуснете некой чалиндж или нещо такова, след последната битка може да си се мотаете и роумвате и грайндите колкото ви се иска

30 часа, като ми останаха няколко сървайвал и хънтинг чалинджа
а ротациите в йерархията на орките са безкрайни, така че може да си се трепят warchief-ове до откат :D

Профил Skype WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 07 Окт 2014 15:44

гурарму ширкуш аг азгушу.. зант я апакуризак 8)

"a bridge for you to follow" .. не знам, но това още отеква в съзнанието ми. ебати genuine блек метъл злостта, ебати удовлетворителния мракопоклоннически тероризъм :!:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost