Автор |
Съобщение |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Risen 3 Titan Lords Публикувано на: 14 Авг 2014 10:46
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Risen 3 Titan Lords Публикувано на: 14 Авг 2014 12:10
Има бутон за dodge, но не е мапнат (?!). Ремапването абсолютно не работи, т.е. няма dodge бутон. All I'm sayin' is
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Risen 3 Titan Lords Публикувано на: 14 Авг 2014 12:57
dodge-a е 2 пъти посоката на която искаш да се метнеш ? или има разлика между dodge и roll ?
П.П. сега гледам, че има някви модове за скайрим дето пресъздават части от готик и съм шит брикс
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Risen 3 Titan Lords Публикувано на: 14 Авг 2014 13:53
Не мога да тествам поради това в горния пост, мислех, че това с отделния бутон и просто леко отскок настрани, щото с 2 пъти посока скачаш на 2 и после докато отидеш да го удариш и понякога те пляска и язък за скока.
|
|
|
|
 |
Balerion
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Risen 3 Titan Lords Публикувано на: 14 Авг 2014 22:30
shub niggurat написа: тройката си струва с пачовете, но ако не си играл първите, едва ли ще ти се стори добра, в смисъл - целия сетинг, история, персонажи и т.н. са навързани и колкото и да я плюеха едно време феновете, играта си е окей после всички я боготворяха като излезе онова лайно арканията  Аз изиграх тройката, препускайки първите две. Започвайки не ми хареса особено и я оставих, месец по-късно отново я захванах и този път ме спечели. Да - има неща, които не са доизпипани и други, които просто не ми се понравиха напълно, но за мен Готик 3 се доближава почти максимално до едно перфектно рпг изживяване. Много се умира, дървена бойна система, история, който не я има много и все пак добра игра. Най-големият и чар е, че докато има игри, които са неспособни да създадат подобаваща атмосфера, в Готика има цели три в зависимост в коя територия си. Nordmar>all !!!
|
|
|
|
 |
newcomer
|
 |
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Risen 3 Titan Lords Публикувано на: 15 Авг 2014 17:23
Balerion написа: shub niggurat написа: тройката си струва с пачовете, но ако не си играл първите, едва ли ще ти се стори добра, в смисъл - целия сетинг, история, персонажи и т.н. са навързани и колкото и да я плюеха едно време феновете, играта си е окей после всички я боготворяха като излезе онова лайно арканията  Аз изиграх тройката, препускайки първите две. Започвайки не ми хареса особено и я оставих, месец по-късно отново я захванах и този път ме спечели. Да - има неща, които не са доизпипани и други, които просто не ми се понравиха напълно, но за мен Готик 3 се доближава почти максимално до едно перфектно рпг изживяване. Много се умира, дървена бойна система, история, който не я има много и все пак добра игра. Най-големият и чар е, че докато има игри, които са неспособни да създадат подобаваща атмосфера, в Готика има цели три в зависимост в коя територия си. Nordmar>all !!! Мен ме уби как бунтовническият лагер в началото беше под носа на контролираното от орките селище. Големи пичаги са. Харесвам и Варант с онез наемници, продавачи на роби и уникалните дзверове. Другото става.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Risen 3 Titan Lords Публикувано на: 15 Авг 2014 20:17
https://www.youtube.com/watch?v=3oXXA3WRNX4почна се много добре го казва: all enemy attacks are quicker than yours...your 3-button combo is worthless. жалко за хубавите островчета, дето предполагат приключение и особено за добрата музика
|
|
|
|
 |
ivo333
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Risen 3 Titan Lords Публикувано на: 17 Авг 2014 16:44
hyper` написа: https://www.youtube.com/watch?v=3oXXA3WRNX4
почна се много добре го казва: all enemy attacks are quicker than yours...your 3-button combo is worthless.
жалко за хубавите островчета, дето предполагат приключение и особено за добрата музика Ей лайнар, пусни още едно клипче на тоя педераст и ще те наритам.
___________________________________ kirilicata
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Risen 3 Titan Lords Публикувано на: 17 Авг 2014 18:24
ivo333 написа: hyper` написа: https://www.youtube.com/watch?v=3oXXA3WRNX4
почна се много добре го казва: all enemy attacks are quicker than yours...your 3-button combo is worthless.
жалко за хубавите островчета, дето предполагат приключение и особено за добрата музика Ей лайнар, пусни още едно клипче на тоя педераст и ще те наритам. Forum warrior alert ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) .... Хипер, играл ли си предишни готик игри ? винаги в началото противниците ти са някви супер имбави и поне, докато не си вземеш първата броня и някво оръжие, което не е направено от съчки си е немислимо да се биеш. Помня, когато за първи път играх готик 2 и още в началото се пробвах да убия един имп.Дори на дарк соулс не съм умирал толкова много последователни пъти...Не съм играл все още Risen 3 и не знам как е точно бойната система със сигурност(избирам да игнорирам мнението на джо за сега, защото до колкото знам и той не е играл първите готик игри), но идеята ми е, че на пирана байст игрите в началото винаги си някъв сопол и може да умреш от някой по-ядосан мармот дори и единственото нещо, което ти остава да правиш е да бягаш като луд. За справка с най-пресен пример за самата природа на готик серията : в risen имаш още в самото начало, там до първият лагер на престъпниците едно огре, голямо и зло, което ако го нападнеш ще ти ебе мамата с един удар и това е чак до средата на играта почти...след това това обаче може да се върнеш и да го изселиш. Имаше една голяма горила, която дори към самият край на играта ако и скочиш меле, пак не можеш да я убиеш или поне ще ти е страшно трудно, но точно над нея имаше едно дърво, а над дървото скала, от която можеш да скочиш на него...you get my point. Ако искаш да те водят за ръка, това няма как да стане.(казвам всичко това, без да съм наясно как точно е бойната система в играта)
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Risen 3 Titan Lords Публикувано на: 17 Авг 2014 20:08
Gothic 3 малко, Risen 1 малко повече, но съм ги позабравил, явно ше тряа малко да се попридържам по куестовете, за да намеря някви читави дрешки и оръжия и после да приключенствам. Това няма да оправи колко небалансиран е боят, но може би ще умирам на 2 минути по веднъж вместо на 1.
А къв е тоя клоун ivo333?
|
|
|
|
 |
newcomer
|
 |
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Risen 3 Titan Lords Публикувано на: 17 Авг 2014 22:37
ivo333 написа: hyper` написа: https://www.youtube.com/watch?v=3oXXA3WRNX4
жалко за хубавите островчета, дето предполагат приключение и особено за добрата музика Ей лайнар, пусни още едно клипче на тоя педераст и ще те наритам. Каналът на Джо западна. Причината за това е новата система за авторски права на Ютюб. Той не може да качи минута от филм или дори геймплей с музика/звук, без да му запалят задника. Затова вече няма ревюта. Вместо това има жалки рантове. А относно въпросния клип - какво очакваш от американец, който е свикнал на бътън машинг и елементарни игрички? Четох ревюта и са все положителни. Обикновено това е нагласена работа, но тоя път мисля, че той греши.
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Risen 3 Titan Lords Публикувано на: 21 Авг 2014 02:49
Пробвах го това нещо, ама не можа да ме грабне. още в началото се отказах - просто цялата идея с пистолетите ми идва твърде гей. А и се дразня, че ми ги навират тея шибани пирати навсякъде вече. Fuck'em all
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Risen 3 Titan Lords Публикувано на: 25 Авг 2014 15:33
Абе само аз ли изпитвам желание да си издрайфам ушите като чуя гласа на Bones?
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Risen 3 Titan Lords Публикувано на: 02 Сеп 2014 12:10
Объркан съм от тоз младеж Каролев. Нали тука видеоревюта а-у, а изведнъж нещо като ревю за музикална телевизия, а в сайта няма нищо. Маса такива има в канала им. Парата играе яко, видяло се е. https://www.youtube.com/watch?v=KI28_Cx ... jpScULcvgg
|
|
|
|
 |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Risen 3 Titan Lords Публикувано на: 04 Сеп 2014 10:56
hyper` написа: Объркан съм от тоз младеж Каролев. Нали тука видеоревюта а-у, а изведнъж нещо като ревю за музикална телевизия, а в сайта няма нищо. Маса такива има в канала им. Парата играе яко, видяло се е. https://www.youtube.com/watch?v=KI28_Cx ... jpScULcvggНе само той,а и Иво Цеков почна така.Гледам го,в калдата пише по 10-20 новини на ден,а в РСМ само по една...Само Стелт се опитва да върши някаква работа,ама трудно сам човек.Ся нещата се пооправиха, ама докога така? А за Risen 3...ми то Каролев го каза-много добра,по-динамична,дори изглежда изненадващо добре.Актьорската част обаче е супер зле.Светът е пълен до козирката с малки детайли.Препоръчвам я!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|