Автор |
Съобщение |
vanmx
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 26 Мар 2014 12:08
За мен графиката на FC3 е доста семпла и пластмасова, май хората се кефят повече на цветовата гама. След Crysis 1, всички следващи опити да се пресъздаде тропическа растителност във видео игра ми се струват жалки 
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 26 Мар 2014 15:57
Цветовете по-скоро са като от картичка, ма мен атмосферата ми допадна най-вече, едно такова райско спокойствие и пълна свобода, такова ми дай на мен. :3
|
|
|
|
 |
Fenrir
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 27 Мар 2014 21:11
Така и не можах да изиграя повече от 40 минути от Black Falg. Чисто и просто ми втръсна поредицата, а и не помогна фактът, че 3-ката беше ебати шибаната скука.
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
 |
newcomer
|
 |
В момента играе: Футбол, ама навън
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 31 Мар 2014 16:11
Kaкво да очакваме ли? Нищо (ново). Омръзна ми от същата игра с друго заглавие. Единицата беше абсолютен връх на поредицата: 1. Асасинът си е асасин (хашишин), а не някакво лапе, което си намира учител и става най-голямата машина за убиване, с която се мерят само Гарет, Принца и 47. 2. В първата игра асасинът е уязвим и може да бъде събарян, раняван и убиван. При Ецио вече е въведена бойната система "безсмъртие" - ако натиснеш бутончето първи трошиш глави, независимо дали си срещу чиляци без броня, или, например брутовете от двойката. Горната система присъства във всички други игри и героят не може да умре. В тройката се оляха, като позволиха на героя да понесе залп от цял взвод войници (без да се е прикрил с човек, което също не би трябвало да го спаси). 3. Историята на играта затъпяваше прогресивно и вече в три и четири не видях една смислена причина Конър и Едуард да станат асасини. В тази очаквам рандъм историйките да продължат. Слабо. 4. Краят на игрите е осран. Докато в едно беше приемлив подобен финал, то не мога да приема, че е подходящ за ВСЯКА игра от поредицата (без Revelation). Не знам какво толкова се възхищавате на 4. За мен е посредствена игрица, не ми харесват минималните промени, а битките с кораби са взети от тройката. Героят се движи някак кретенски и неправилно, докато прави фрийрън. Тъй че, не се знае дали ще го играя това. От три всичко натам е боза.
|
|
|
|
 |
newcomer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 31 Мар 2014 16:25
Най-добрата игра на Юби, може би за всички времена, е именно Warrior Within, както се изрази колегата. Не че не харесвам Юби, но от един момент натам поеха по ЕА модела - изкарвай ги кратки, скапани, и по много. Това ще ги съсипе, помнете ми думата. "Но newcomer, те ще изкарат Watch Dogs!" Може да се каже, че вече сме я играли тази игра, няма нищо ново. Моля ви се.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 31 Мар 2014 16:52
Да бе, същата е като АС. Писна ми в АС да карам коли, да хаквам техника, да мога да създавам рандъм ситуации с npc-та и да няма фрийрън. Плюс всеки АС е в Чикаго, ама айде да престанат само там да ги правят.
|
|
|
|
 |
newcomer
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 31 Мар 2014 17:17
hyper` написа: Да бе, същата е като АС. Писна ми в АС да карам коли, да хаквам техника, да мога да създавам рандъм ситуации с npc-та и да няма фрийрън. Плюс всеки АС е в Чикаго, ама айде да престанат само там да ги правят. Не се залъгвай по маркетинговите им примамки. Това е GTA. Самият факт, че очакват да се конкурират успешно с Рокстар, ги проваля отсега. Обещания може да дава всеки. Накрая ще се окаже клонинг с добро качество. Ще видиш, че ще позная.
|
|
|
|
 |
The Wolf
|
 |
В момента играе: Във форума.
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 31 Мар 2014 17:38
Хем си прав, хем не си. За подточка 1 няма какво да се говори, баш така си е. Вече дали е била сравнително реална и трудна първата игра от поредицата, ами не. Не беше, в нея също доколкото помня парирах атаките с един бутон и с другия секох врагове както си исках. Но статичността се набиваше на очи с всяка следваща игра, факт. Пикът стигна в тройката, когато само с три комбинации убиваш мечка с кукичка острие без да ти вземе кръв. Това за взвода честно казано не си го спомням, ако някой даде линк може да се присетя. Все пак в длц-то на тройката Конър оцеля след два изстрела в сърцето и едно намушкване, което си беше невероятно  Иначе за причините поради които са станали асасини последните двама. Не знам дали баш аз трябва да казвам, понеже скипвах повечето моменти от игрите, понеже иначе става като все едно да гледаш филм и това дразни, но Конър не става ли асасин защото убиват майка му или за да отмъсти на баща си? Иначе Едуард наистина ми убегна как се превърна в асасин, но може би е защото Кид е асасин, а пък се оказва, че е жена и може да си пада по него/нея  Без това си мислех още като го видях, че ако е от Перник ще има минимум две деца тоя  Обаче битките с кораби наистина са едно към едно с тези в тройката, елементарни подобрения няма. Да не говорим как играта редува два момента: 1. Следиш/подслушваш разни хора; Убиваш ги; Евентуално и ги претърсваш после. 2. Битка с кораби, в която кораба ти е почти непобедим с ъпгрейдите. Завършваш дадена глава, пускат те в бъдещето, където вървиш; Пак вървиш; После те пускат пак да си Едуард. Watch Dogs ако е провал, което е силно вероятно, няма да е заради това, че прилича на асасина 100 процента. И да - няма особен смисъл да се играе следваща част, вероятно ще измислят нещо ново, подобно на корабите в 3 и 4, колкото да задържат интерес, може самолети да пуснат, знае ли човек на колко нови неща може да се научи един хашишин 
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 31 Мар 2014 18:28
Аа, ако говориш за GTA, аз нямам нищо против това. Че е същият поджанр - същият е, стига да е направена добре, ше си се разцепя.
P.S. Отгоре беше Watch Dogs, за нея специално говорех, ма ти ме разбра.
Иначе за АС ще е доста по-подобна на старите, все се надявам да повкарат някой нов елемент де. Само без много пушкала.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 14 Апр 2014 15:33
Искам гробници както в 2ката, а щом играта се развива в Париж ... ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
|
|
|
|
 |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 10 Май 2014 19:43
Тая тема можем да я направим и за Watch Dogs и за AC5 Видях нещо интересно- http://goo.gl/kFdxuF Не следя WD с много интерес,но явно в играта ще има много хинтове за петичката,че и за Far Cry.
|
|
|
|
 |
Toxic Forever
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 11 Май 2014 09:19
Nreth написа: Тая тема можем да я направим и за Watch Dogs и за AC5
Може, и без това са 2 различни части на една и съща поредица. 
___________________________________ Toxic has left the building.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 11 Май 2014 14:17
Nreth написа: Тая тема можем да я направим и за Watch Dogs и за AC5 Зверски глупава идея предвид колко са различни.
|
|
|
|
 |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 11 Май 2014 14:52
hyper` написа: Nreth написа: Тая тема можем да я направим и за Watch Dogs и за AC5 Зверски глупава идея предвид колко са различни. Еми вече един потребител(ти) почна да говори за WD, а и какво като са различни?Този тема е за АС,но се заговори и за Far Cry и др.
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 11 Май 2014 16:31
Аз само некви примери-мримери пичуи-мичуи а-о.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 11 Май 2014 21:13
Какво да се промени ? 1. историята вече трябва да тръгне към някакъв завършек. 2. Бойните части също трябва да се пипнат тук/там. 3. Stealth секциите също имат нужда от пипване тук и там. 4. Да върнат разните там гробници/леговища/ скрити места. Какво ще се промени ? Нищо !!!
|
|
|
|
 |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 16 Май 2014 21:35
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 16 Май 2014 22:38
Nreth написа: http://goo.gl/EBc9jt Рекорд?  Много баби- кекаво бебе !!!
|
|
|
|
 |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 02 Юни 2014 15:23
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Assassins Creed 5 Unity.Какво да очакваме Публикувано на: 02 Юни 2014 16:19
Here we go again To the torrent cave!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|