Автор |
Съобщение |
=SpeC=
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 17 Юни 2014 11:58
Nreth написа: Ето какво ми харесва и какво не +Почваш с всички магийки. +Няма items, а скил дърво +Иска се игра в екип.Скил дървото е общо,което е една много добра идея.В другите МОБА съм виждал 1-2 играчи да правят цялата игра. +Интересни мапове.Ако сте гледали интервюта,знаете за какво говоря -Малко герои -Всички знаем какви са Blizzard,но да слагат различни цени на героите... -Някои герои имат твърде странни цели. А ето сега за Dota 2: +Почваш с всички герои +Да няма да играя рпг ебаси, да цъкам скил дърво +В другите игри не се иска игра в екип, ХОТС е единствената. И да, ако тия 1-2ма играчи са про-та а другите са нубове, нормално +Колко хора мислиш че ще останат заинтересовани от сложните за осмисляне и запомняне мапове?
___________________________________ DROPBOX - Най-лесният начин за споделяне на файлове! http://db.tt/X0hLvvj2
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 17 Юни 2014 15:02
=SpeC= написа: А ето сега за Dota 2: +Да няма да играя рпг ебаси, да цъкам скил дърво
Е в дота като дигаш левели и научаваш магии кво играеш? Шуутър ли. А и дали ше купуваш предмети с пари, или ше купуваш един вид скилове с друг тип ресурс е г/д все тая. =SpeC= написа: +В другите игри не се иска игра в екип, ХОТС е единствената. И да, ако тия 1-2ма играчи са про-та а другите са нубове, нормално Точно в ДотА най-малко игра в екип се иска. 1 оядено на животно кери + 4 ретарда е възможно да спечели игра, докато в ЛоЛ няма и грам такава вероятност =SpeC= написа: +Колко хора мислиш че ще останат заинтересовани от сложните за осмисляне и запомняне мапове? Доста
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 05 Авг 2014 17:51
|
|
|
|
 |
DjTaz
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 21 Окт 2014 11:11
Е , няма ли някой който да е инвайтнат за алфата? Но като гледам само дрънканици дота срещу лол , явно няма . Май сам ще си играя.
|
|
|
|
 |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 07 Ное 2014 21:51
|
|
|
|
 |
Gawayn
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 16 Ное 2014 22:33
В последно време много почнах да се нерва на ретардите в тази играта... Имам чувството, че всеки път като тръгна да играя, специално за мен, ми избират най отбитете инвалиди с които да играя... И аз не съм добър моба играч, но поне разбирам от това куде какво трябва да се направи и каква е целта на картата.. Но на ретардите дори да им казваш какво да правят... те пак си знаят тяхното и се мотат по картата... Освен ако не играеш, ако не с 5 поне с 3-ма дружки по скайп да имате няква кординация, солото е пълна дебилщина в момента и ще е така докато не пуснат някви ладери...
___________________________________ Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
|
|
|
|
 |
play4u
|
 |
В момента играе: Draven
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 17 Ное 2014 11:13
Дай им време, все пак играта е сравнително млада. ЛоЛ в първите 1-2 години беше нещо подбно, най забавните години, но все пак пълна каша (Ashe mid tp). Метата както е в момента и като цяло по-"вървежните" team composition-и(което не значи че правят играта по-добра) бяха обосновавани от сезон 2 нататък. Нормално е при толкова нова игра хората да не знаят точно какво и как да правят, да не говорим ако им е първата МОБА. HotS тепърва ще почва да се развива
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 17 Ное 2014 12:49
Защо официалната песен на тази игра не е това отдолу, не знам.
Heroes on the storm (Ride, ride, ride) Heores on the storm (Ride, ride, ride) Into this house we're born (Into this house we're born) Into this world we're thrown (Into this world we're thrown) Like a dog without a bone (Like a dog without a bone) An actor out on loan (An actor out on loan) Heroes on the storm (Ride, ride, ride)
NFSU2 все още има потресаващо отвратителен ОСТ, сглобяван от аутисти.
|
|
|
|
 |
DarkAvenger89
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 17 Ное 2014 12:56
hyper` написа: Защо официалната песен на тази игра не е това отдолу, не знам.
Heroes on the storm (Ride, ride, ride) Heores on the storm (Ride, ride, ride) Into this house we're born (Into this house we're born) Into this world we're thrown (Into this world we're thrown) Like a dog without a bone (Like a dog without a bone) An actor out on loan (An actor out on loan) Riders on the storm (Ride, ride, ride)
NFSU2 все още има потресаващо отвратителен ОСТ, сглобяван от аутисти. lololo I(Jim Morison) approve this
|
|
|
|
 |
play4u
|
 |
В момента играе: Draven
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 18 Ное 2014 04:01
hyper` написа: Защо официалната песен на тази игра не е това отдолу, не знам.
Heroes on the storm (Ride, ride, ride) Heores on the storm (Ride, ride, ride) Into this house we're born (Into this house we're born) Into this world we're thrown (Into this world we're thrown) Like a dog without a bone (Like a dog without a bone) An actor out on loan (An actor out on loan) Heroes on the storm (Ride, ride, ride)
NFSU2 все още има потресаващо отвратителен ОСТ, сглобяван от аутисти. hu3hu3hu3hu3 nomination for pun of the year
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 19 Фев 2015 18:49
Някой играе ли я? Вчера ми дадоха достъп до бетата и съм сериозно зарибен от 15 минутните доти. Може да сформираме някоя група ако има желаещи.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 02 Апр 2015 20:14
denik#2550 Доста ме зариби.. дори не се нервя толкова много като падам (за разлика от дотата :Д) И е много забавно когато starcraft герой има иконки от warcraft 3 
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 02 Апр 2015 20:23
15 минутните доти са само в началото, аз вече нямам игра под 30-40 минути, освен ако не е ужасно тегав snowball
nekropanzer#2547 , адвайте да прайм навалица
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 04 Апр 2015 11:13
И мене ме зариби в началото, ама доста бързо ми писна. Нещо и липсва.
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 04 Апр 2015 13:42
Пратих ви инвайт, аз съм error#2695.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
Nreth
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 04 Апр 2015 16:48
wannabe написа: И мене ме зариби в началото, ама доста бързо ми писна. Нещо и липсва. This.Ма ако се съберем може и да се включа- Nreth#1199
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 06 Апр 2015 01:14
Ей, ако някой има инвайт ще съм много задължен да прати 
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 06 Апр 2015 11:32
Ако все още някои няма ключ за бетата на Heroes of the Storm, може да се включи в томболата в блога ми - тук.
___________________________________ leagueoflegends-bg.com
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 06 Апр 2015 14:42
|
|
 |
Gawayn
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heroes Of The Storm Публикувано на: 06 Апр 2015 21:52
Гледам, че доста хора от форума разцъкват вече играта. Ако искате може да направиме един чат на ПЦ мания и да въртиме игри?
Faust#1320 това ми е таг-а
___________________________________ Side effects may include: dry mouth, nausea, vomiting, water retention, painful rectal itch, hallucination, dementia, psychosis, coma, death, and halitosis. Magic is not for everyone. Consult your doctor before use.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|