Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Heartstone Beta key Публикувано на: 18 Окт 2013 19:43
Добре, виждвам, че това не отива никъде, пък и след като помоли учтиво.. Пожелавам ви приятно прекарване във форума, поне вече знаете за косвените въпроси. Благодаря за съвета, от тук нататък ще изкарвам пари от ПЛАТЕНИ неща.
ПП: "не ТА знам", "ДНЕС-ка и "ОТНОЕ" с главни букви ми говорят нещо за товята кухина. Колкото до твоето колоритно сравнение - още като малък съм се научил да не ме интересува какво мислят другите за мен, така че си добъре дошъл да мислиш каквото си искаш.
Междо другото името ти е много оригинално. Супер Поздрав, псувайте си се без мен.
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heartstone Beta key Публикувано на: 18 Окт 2013 19:49
Някои не си изкарваме парите като се опитваме да измамин някой друг(въпреки че тези, които знаят с какво се занимавам, биха се изсмяли на това идващо от моята уста) 
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Heartstone Beta key Публикувано на: 18 Окт 2013 19:51
achobanov написа: Добре, виждвам, че това не отива никъде, пък и след като помоли учтиво.. Пожелавам ви приятно прекарване във форума, поне вече знаете за косвените въпроси. Благодаря за съвета, от тук нататък ще изкарвам пари от ПЛАТЕНИ неща.
ПП: "не ТА знам", "ДНЕС-ка и "ОТНОЕ" с главни букви ми говорят нещо за товята кухина. Колкото до твоето колоритно сравнение - още като малък съм се научил да не ме интересува какво мислят другите за мен, така че си добъре дошъл да мислиш каквото си искаш.
Междо другото името ти е много оригинално. Супер Поздрав, псувайте си се без мен. Толкова си кух... Нямам думи
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Heartstone Beta key Публикувано на: 18 Окт 2013 20:10
Не виждам как това е измама, не продавам фалшиф продукт, нито лъжа с нещо. Пък и след тези твои собствени думи, не вижам какъв ти е проблема.
Душекрадеца (soulstealer)..
Бъди малко по-оригинален, ако искаш да си атрактивен. Куха лейка..? И последния ти пост е много правилен: "нямам думи" ( цитат ). Абсолюто съм съгласен, че ти е беден речника.
За всички останали, съжалявам, че наистина помислих, че някой може да плати за компютърна игра. Моля да ми простите този грях.
Дописане!
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heartstone Beta key Публикувано на: 18 Окт 2013 20:14
Купуваме игрите си от хората, които са ги правили, не от някой случаен глупак, който се опитва да изкяри от чуждия труд 
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heartstone Beta key Публикувано на: 18 Окт 2013 20:19
Нямаше да се стигне до тук, ако беше споменал още в първия пост, че го продаваш този ключ, а не че си человек с добро сърце.
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
В момента играе: Квот фана
|
|
Заглавие: Re: Heartstone Beta key Публикувано на: 18 Окт 2013 21:33
hyper1 написа: Нямаше да се стигне до тук, ако беше споменал още в първия пост, че го продаваш този ключ, а не че си человек с добро сърце. Точно така! Сега си бий шута и не ме карай да те репортвам на Blizzard, че правиш гешефти с техните продукти.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Heartstone Beta key Публикувано на: 23 Окт 2013 12:38
Бе аз бих му дал пари на човека ако... 1/Беше преди 3-4 години докато бях близ фенбой 2/вече не бях получил безплатен ключ от близ и 3/играта не беше бедна откъм стратегии, пълна с ограничения, очевидно запланувана като 100% pay to win и като цяло - доста под нивото на други подобни джитки с карти :/
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heartstone Beta key Публикувано на: 23 Окт 2013 13:39
Точно така. Едното Yu-Gi-Oh е сто пъти по-интересно от тая пародия на Blizzard.
___________________________________ жената трябва да прави само 70 неща - 69 и мусака ...master freakout... ...the world is full of shit...
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: Heartstone Beta key Публикувано на: 23 Окт 2013 13:50
Yu-Gi-Oh > All  Добрата игра, си е добра игра, без значение как изглежда.
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heartstone Beta key Публикувано на: 23 Окт 2013 14:25
Игра на карти...
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Heartstone Beta key Публикувано на: 23 Окт 2013 15:18
Gipo, Yu-Gi-Oh (макар и да не визирах нея) е много опростена версия на MTG. А HS за жалост, е опростена версия на Юги ( макар и, типично по близърдски, с много удобен интерфейс, приятни ярки цветове, готино озвучение, и тн, и тн, ама като геймплей куца )
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heartstone Beta key Публикувано на: 23 Окт 2013 16:36
MTG не е ли доста след Yu-Gi-Oh? YGO e от 1996та.
MTG от кога е?
|
|
|
|
 |
Sentry
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heartstone Beta key Публикувано на: 23 Окт 2013 16:41
1993та е wide release-а.
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: Heartstone Beta key Публикувано на: 23 Окт 2013 18:41
МГТ-то верно е бая high level. Ама и Югито с тия synchro-та и xyz-ове бая е дръпнало от 1996-та.
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Heartstone Beta key Публикувано на: 24 Окт 2013 10:18
Брачеда със севен самураи тестето ме прави спрял 
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
doggymien4o
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heartstone Beta key Публикувано на: 24 Окт 2013 10:47
Така и така сме на тази тема, ако някой от вас цъка в сайта DuelingNetwork ТОЧКА com, можем да разцъкаме дуелчета. 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: Heartstone Beta key Публикувано на: 24 Окт 2013 11:44
Разцъквам ама погрешка си прецаках колодата нещо и ся трябва да я възстановя, а не ми се занимава  Като ми дойде мерака ще я оправя и можем да поиграем.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Heartstone Beta key Публикувано на: 24 Окт 2013 15:26
И аз от вчера разцъквам и ме зариби доста игричката. Иначе key-овете в ebay се продават като топъл хляб така че не знам кво нападнахте човека
|
|
|
|
 |
bastard
|
 |
В момента играе: Тъпотии разни.
|
|
Заглавие: Re: Heartstone Beta key Публикувано на: 24 Окт 2013 15:40
Да ти мяза на EBay? Освен това явно си забравил за оня нещастник Шерифа.
___________________________________ I'm behind 7000 skeletons.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|