Автор |
Съобщение |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Bioshock Infinite Публикувано на: 12 Апр 2013 16:35
mega MEGA добра, просто края си беше перфектен евала права на разработчиците ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif)
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
В момента играе: Prime World
|
|
Заглавие: Re: Bioshock Infinite Публикувано на: 12 Апр 2013 20:14
Колко жалко, че геймплея спъва играта толкова лошо. Играта е 1 от най-добрите игри на тази година, а имаше потенциала да бъде най-добрата игра от тази генерация
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
 |
dr_gilotin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Bioshock Infinite Публикувано на: 12 Апр 2013 22:03
ex1s7 написа: Колко жалко, че геймплея спъва играта толкова лошо. Играта е 1 от най-добрите игри на тази година, а имаше потенциала да бъде най-добрата игра от тази генерация Не съм играл 3ката и нямам право на мнение, но ми е интересно, а с теб се знаем, я сподели какво не ти харесва, все пак трябва да се чуе и друго мнение, тука само я хвалят.
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Bioshock Infinite Публикувано на: 12 Апр 2013 23:02
Вигорите са набутани в играта само за връзка с предишните заглавия, нямат място в света на Infinite почти никой освен тебе не ги ползва, също така са малко и предсказуеми - няма нито един вигор, който да не си очаквал
Враговете са едни и същи през цялата игра и единственото, което се променя, е че поемат повече dmg, а не ме започвай за недосмислицата дето са онея с големите ръце
Оръжията и ъпгрейдите са до болка познати и можеш да носиш само 2 оръжия, липсват различните видове патрони
Елизабет те засипва с патрони и мед китове, които така или иначе са навсякъде около тебе
Шибания дух дето го биеш 3 пъти - за него неща дори да говоря това беше ебати безумния boss fight
___________________________________ Roses are red violets are blue if I'm schizophrenic, then I am too
|
|
|
|
 |
goblin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Bioshock Infinite Публикувано на: 13 Апр 2013 13:14
ex1s7 написа: Елизабет те засипва с патрони и мед китове, които така или иначе са навсякъде около тебе Явно не си играл на Хард (камо ли на 1999) - освен че дропвете са 40% от тези на Нормал, същото се отнася и за ричарджа на Елизабет, а дори и с нейна помощ постянно недостигат патроните и солите.
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Bioshock Infinite Публикувано на: 13 Апр 2013 13:58
ex1s7 написа: Вигорите почти никой освен тебе не ги ползва
липсват различните видове патрони
Тея 2 изречения ме карат да мисля че не си играл играта. Иначе да, на нормал играта е прекалено лесна. Почти никога не оставаш без провизии (което си е важен елемент в играта) и като умреш се респаунваш на същото място с повече провизии ?! То реално си е оферта да умираш ебати. Малко ме е яд че играх на нормал иначе всичко друго е супер
|
|
|
|
 |
ex1s7
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Bioshock Infinite Публикувано на: 13 Апр 2013 15:11
Вразете с гаргите не ползват вигора. Единствените, за които се сещам, че ги ползват са онея дето ползват Devil's kiss и оня в началото дето ползва Shock Jockey.
Посочи ми пример за амуниции с различно от това на default ammo-то поведение в Infinite
|
|
|
|
 |
wannabe
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Bioshock Infinite Публикувано на: 13 Апр 2013 18:22
В почти всяка битка има враг със вигор. А иначе всяко оръжие си има собствени муниции, не знам ти какво имаш предвид
|
|
|
|
 |
{SuPa-1337-Killa}
|
Псевдо рейцър |
 |
В момента играе: Всичко без аниме игри
|
|
Заглавие: Re: Bioshock Infinite Публикувано на: 14 Апр 2013 12:09
ex1s7 малко си много критичен  Верно гънплея можеше да е по- добър ама чак пък да е толкова зле колкото го изкарваш ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Drecher написа: От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Bioshock Infinite Публикувано на: 20 Апр 2013 23:43
А тоя 1999 mode какво точно представлява ?
|
|
|
|
 |
the_presator
|
 |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Bioshock Infinite Публикувано на: 22 Апр 2013 14:11
@rocchi Допълнително ниво на трудност, което си е адски трудно Цитат: Effects Reduced player respawn points Reduced ammo Enemies inflict greater damage Player has reduced and faster-depleting health Respawn cost increases to $100, and the player will be sent back to the main menu if they don't have enough money. Navigation Arrow is removed completely. Inability to change difficulty during play
|
|
 |
Найн Инч Нейлс
|
 |
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
|
|
Заглавие: Re: Bioshock Infinite Публикувано на: 25 Апр 2013 15:29
Абе хора не прочетах цялата ви тема и не искам да се заяждам, но.... тая игра според мен е яко overrated, в началото и аз я оцених 10/10 ама сега след като я превъртях мисля, че реална оценка е нещо от типа 9/10. Наистина на фона на боклука който ни се поднася от други разработчици е нещо различно, но според мен има мнооого минуси. Няма въобще да описвам кое и защо не ме кефи, просто явно не е мой тип. Добрата история и красивата графика не са достатъчни. Не виждам защо да я преиграя, най важното за една игра според мен е да носи такъв кеф и разнообразие, че да я играеш пак и пак и въобще елемента преиграване е най важен.
|
|
|
|
 |
goblin
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Bioshock Infinite Публикувано на: 26 Апр 2013 11:37
За 9/10 съм напълно съгласен точно по споменатата причина - изиграх я първо на хард, след което вече познавайки играта, 1999 ми се стори лесен и скучен и я зарязах по средата - липсва преиграваемост.
За трудностите Хард/1999 спрямо Нормал: 200/250% НР и Dmg на противниците, забавяне на Shield recharge/ Elizabeth 40/30% дропове (например вместо 10 патрона 4/3), Shield recharge rate 50/40% HP/Shield
Основната разлика при 1999 е че ако нямаш 100$ след като умреш си дотам, докато на Хард преди тежки битки можеш да хитруваш и да похарчиш доларите си за да не плащаш глобата
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Bioshock Infinite Публикувано на: 29 Апр 2013 09:52
BEST.
GAME.
EVER.
myrshi!
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Bioshock Infinite Публикувано на: 30 Апр 2013 09:15
и при мен от време на време ми ставаше скучен гамеплая, ако изклиучим хандйманите, които пйк се срещата твйрде рqдко  .вqрно е тйпо малко с 2та ъеапона, аз цqлата игра изкарах с карабината и кйртечницата, а вигори почти не сйм ползвал, с изклиучение на рам-а които ми беше много полезен за последната баттлешип битка.ама при мен не толкова заради гамеплая ми беше скучно на моменти, а защото хем супер много исках да рушна набйрзо само и само да видq кво се случва нататйк, хем в сйщиq момент исках да обиколq всqко вйзможно кйтче само за да разгледам всичко и да сйбера всеки воьопхоне и етц :Д
Последна промяна Boby на 02 Май 2013 20:33, променена общо 1 път |
латиница |
|
|
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Bioshock Infinite Публикувано на: 30 Апр 2013 09:49
|
|
|
|
 |
The Grim Reaper
|
Шефа на Кенефа |
 |
В момента играе: на троянска чушка
|
|
Заглавие: Re: Bioshock Infinite Публикувано на: 05 Май 2013 14:07
абсолютно величие в гейминга, това е игра на недостижими висоти колкото и да беше добра първата bioshock, тази я надскочи значително играта е толкова велика, че ми се вижда невъзможно да надминат себе си със следваща част, ако се опитат, вероятно ше е нещо посредствено като bioshock 2.
в толкова story driven игра, слабия геймплей не оказва особено влияние наистина доскучава стрелянето, AI-то куца, и рядко е забавно да се престрелваш, макар че доколкото виждам има значителна разлика с начина по който аз съм я минал, с този който други я минават - hand cannon с gear за патрони при убийство и стига само да се прицелваш добре
много е чудех преди да я изиграя защо всички разправят как им се ще да я почнат наново и да видят всички детайли сега и на мен ми се ще
с ръка на сърце си казвам, че тая игра ми влиза в топ 3 на игрите някога
___________________________________ a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
|
|
|
|
 |
Pennywise
|
Latinica |
 |
|
|
Заглавие: Re: Bioshock Infinite Публикувано на: 07 Май 2013 01:52
|
|
 |
hyper'
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Bioshock Infinite Публикувано на: 07 Май 2013 02:36
Пичове, някой пробвал ли е да слага сейвове от нета? На мен ми открива прогреса като пусна играта, но като искам да заредя някой чаптър, ми казва, че не е в ред сейвът и ме връща в менюто. Идейки?
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Re: Bioshock Infinite Публикувано на: 14 Юли 2013 00:56
Първо да уточня, че от FPS ми допадат военните поредици. Последното екшънче, което ми попадна беше Call of Juarez: Gunslinger и много ме израдва. След прочита на положителната критика за Bioshock: Infinite си я свалих и я започнах тази вечер, наиситна радва окото, но адски много ми доскуча още в началото (първите 2 часа) и нищо не успея да вдявам, околният свят изобщо не реагира на присъствието ми и звукът ми се разминава супер дразнещо, дори се замислих дали за същата игра става въпрос. Геймплеят ми се вижда адски дървен и ламав, напомня ми на Dishonored, която ми беше голяма греда и само заради хайпа се буквално се насилих да я изиграя до половината, след което замина в коша. Биошока нещо по-различно ли е за да и отделя още време за да ме грабне (поне с историята) или да минавам на нещо друго?
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|