Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Заглавие: Re: Bioshock Infinite
Публикувано на: 12 Апр 2013 16:35

mega MEGA добра, просто края си беше перфектен евала права на разработчиците :rockon:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Аватар
В момента играе: Prime World
Публикувано на: 12 Апр 2013 20:14

Колко жалко, че геймплея спъва играта толкова лошо. Играта е 1 от най-добрите игри на тази година, а имаше потенциала да бъде най-добрата игра от тази генерация

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2013 22:03

ex1s7 написа:
Колко жалко, че геймплея спъва играта толкова лошо. Играта е 1 от най-добрите игри на тази година, а имаше потенциала да бъде най-добрата игра от тази генерация

Не съм играл 3ката и нямам право на мнение, но ми е интересно, а с теб се знаем, я сподели какво не ти харесва, все пак трябва да се чуе и друго мнение, тука само я хвалят.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Апр 2013 23:02

Вигорите са набутани в играта само за връзка с предишните заглавия, нямат място в света на Infinite почти никой освен тебе не ги ползва, също така са малко и предсказуеми - няма нито един вигор, който да не си очаквал

Враговете са едни и същи през цялата игра и единственото, което се променя, е че поемат повече dmg, а не ме започвай за недосмислицата дето са онея с големите ръце

Оръжията и ъпгрейдите са до болка познати и можеш да носиш само 2 оръжия, липсват различните видове патрони

Елизабет те засипва с патрони и мед китове, които така или иначе са навсякъде около тебе

Шибания дух дето го биеш 3 пъти - за него неща дори да говоря това беше ебати безумния boss fight

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2013 13:14

ex1s7 написа:
Елизабет те засипва с патрони и мед китове, които така или иначе са навсякъде около тебе

Явно не си играл на Хард (камо ли на 1999) - освен че дропвете са 40% от тези на Нормал, същото се отнася и за ричарджа на Елизабет, а дори и с нейна помощ постянно недостигат патроните и солите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2013 13:58

ex1s7 написа:
Вигорите почти никой освен тебе не ги ползва

липсват различните видове патрони
Тея 2 изречения ме карат да мисля че не си играл играта. Иначе да, на нормал играта е прекалено лесна. Почти никога не оставаш без провизии (което си е важен елемент в играта) и като умреш се респаунваш на същото място с повече провизии ?! То реално си е оферта да умираш ебати. Малко ме е яд че играх на нормал иначе всичко друго е супер

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2013 15:11

Вразете с гаргите не ползват вигора. Единствените, за които се сещам, че ги ползват са онея дето ползват Devil's kiss и оня в началото дето ползва Shock Jockey.

Посочи ми пример за амуниции с различно от това на default ammo-то поведение в Infinite

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 13 Апр 2013 18:22

В почти всяка битка има враг със вигор. А иначе всяко оръжие си има собствени муниции, не знам ти какво имаш предвид

Профил ICQ Skype

Псевдо рейцър
Аватар
В момента играе: Всичко без аниме игри
Публикувано на: 14 Апр 2013 12:09

ex1s7 малко си много критичен :lol: Верно гънплея можеше да е по- добър ама чак пък да е толкова зле колкото го изкарваш :roll:

От Чернобил съм, единственият регистриран гражданин. Дръжа една баржа на брега на река Припят и я отдавам на безделници като теб. Цената за една нощувка е 2 бутилки водка и 5 минути да си удряш чатала с тухла.

Профил

Публикувано на: 20 Апр 2013 23:43

А тоя 1999 mode какво точно представлява ?

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 22 Апр 2013 14:11

@rocchi
Допълнително ниво на трудност, което си е адски трудно :)
Цитат:
Effects
Reduced player respawn points
Reduced ammo
Enemies inflict greater damage
Player has reduced and faster-depleting health
Respawn cost increases to $100, and the player will be sent back to the main menu if they don't have enough money.
Navigation Arrow is removed completely.
Inability to change difficulty during play

Профил Skype

Аватар
В момента играе: DOOM,QUAKE II,RAGE,GOTHIC 3,Redneck Rampage,Outlaws,Diablo II,Blade of Darkness,excalibur-wow.com
Публикувано на: 25 Апр 2013 15:29

Абе хора не прочетах цялата ви тема и не искам да се заяждам, но....
тая игра според мен е яко overrated, в началото и аз я оцених 10/10 ама сега след като я превъртях мисля, че реална оценка е нещо от типа 9/10. Наистина на фона на боклука който ни се поднася от други разработчици е нещо различно, но според мен има мнооого минуси. Няма въобще да описвам кое и защо не ме кефи, просто явно не е мой тип. Добрата история и красивата графика не са достатъчни. Не виждам защо да я преиграя, най важното за една игра според мен е да носи такъв кеф и разнообразие, че да я играеш пак и пак и въобще елемента преиграване е най важен.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 26 Апр 2013 11:37

За 9/10 съм напълно съгласен точно по споменатата причина - изиграх я първо на хард, след което вече познавайки играта, 1999 ми се стори лесен и скучен и я зарязах по средата - липсва преиграваемост.

За трудностите Хард/1999 спрямо Нормал:
200/250% НР и Dmg на противниците, забавяне на Shield recharge/ Elizabeth
40/30% дропове (например вместо 10 патрона 4/3), Shield recharge rate
50/40% HP/Shield

Основната разлика при 1999 е че ако нямаш 100$ след като умреш си дотам, докато на Хард преди тежки битки можеш да хитруваш и да похарчиш доларите си за да не плащаш глобата

Профил

Latinica
Аватар
Публикувано на: 29 Апр 2013 09:52

BEST.

GAME.

EVER.

myrshi!

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Latinica
Аватар
Публикувано на: 30 Апр 2013 09:15

и при мен от време на време ми ставаше скучен гамеплая, ако изклиучим хандйманите, които пйк се срещата твйрде рqдко :(.вqрно е тйпо малко с 2та ъеапона, аз цqлата игра изкарах с карабината и кйртечницата, а вигори почти не сйм ползвал, с изклиучение на рам-а които ми беше много полезен за последната баттлешип битка.ама при мен не толкова заради гамеплая ми беше скучно на моменти, а защото хем супер много исках да рушна набйрзо само и само да видq кво се случва нататйк, хем в сйщиq момент исках да обиколq всqко вйзможно кйтче само за да разгледам всичко и да сйбера всеки воьопхоне и етц :Д

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Последна промяна Boby на 02 Май 2013 20:33, променена общо 1 път
латиница

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Апр 2013 09:49

http://1.media.dorkly.cvcdn.com/93/65/7 ... lities.jpg

#portalhalofinalfantasy7metalgearsolid

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 05 Май 2013 14:07

абсолютно величие в гейминга, това е игра на недостижими висоти
колкото и да беше добра първата bioshock, тази я надскочи значително
играта е толкова велика, че ми се вижда невъзможно да надминат себе си със следваща част, ако се опитат, вероятно ше е нещо посредствено като bioshock 2.

в толкова story driven игра, слабия геймплей не оказва особено влияние
наистина доскучава стрелянето, AI-то куца, и рядко е забавно да се престрелваш, макар че доколкото виждам има значителна разлика с начина по който аз съм я минал, с този който други я минават - hand cannon с gear за патрони при убийство и стига само да се прицелваш добре

много е чудех преди да я изиграя защо всички разправят как им се ще да я почнат наново и да видят всички детайли
сега и на мен ми се ще

с ръка на сърце си казвам, че тая игра ми влиза в топ 3 на игрите някога

Профил ICQ

Latinica
Аватар
Публикувано на: 07 Май 2013 01:52

без книжка
съм карал без колан
чужда кола
пълна с крадена царевица
облечен като полицай

Профил

Аватар
Публикувано на: 07 Май 2013 02:36

Пичове, някой пробвал ли е да слага сейвове от нета? На мен ми открива прогреса като пусна играта, но като искам да заредя някой чаптър, ми казва, че не е в ред сейвът и ме връща в менюто. Идейки?

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 14 Юли 2013 00:56

Първо да уточня, че от FPS ми допадат военните поредици. Последното екшънче, което ми попадна беше Call of Juarez: Gunslinger и много ме израдва. След прочита на положителната критика за Bioshock: Infinite си я свалих и я започнах тази вечер, наиситна радва окото, но адски много ми доскуча още в началото (първите 2 часа) и нищо не успея да вдявам, околният свят изобщо не реагира на присъствието ми и звукът ми се разминава супер дразнещо, дори се замислих дали за същата игра става въпрос. Геймплеят ми се вижда адски дървен и ламав, напомня ми на Dishonored, която ми беше голяма греда и само заради хайпа се буквално се насилих да я изиграя до половината, след което замина в коша.
Биошока нещо по-различно ли е за да и отделя още време за да ме грабне (поне с историята) или да минавам на нещо друго?

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost