Автор |
Съобщение |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 29 Юни 2014 21:13
teglq go ! da vidim dali e tolkova dobra kolkot q izkarva6 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 07 Юли 2014 21:14
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
В момента играе: Serious Sam
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 07 Юли 2014 21:16
Мда, другия понеделник - "Направих си шорткът на десктопа!"... 
___________________________________ ¯\_(ツ)_/ ¯
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 17 Юли 2014 20:12
Днеска я започнах!  На 3-ти чаптър съм. Бива играта засега. Малко напомня на RTCW като атмосфера, тъй като има елементи на война + зомбита/крипти/хорър и т.н., но като цяло ми се струва доста по-несериозна от нея (може би заради аркадния геймплей + лафчетата в стил сириус сам, които главния герой пуска, нз). На моменти малко ми доскучава, но това е може би, защото вече съм се пренаситил на подобни линейни аркадни шутъри. Ако я бях играл преди 5-6-7-8 (  ) години може би щеше доста повече да ме грабне. Като геймплей може би най-много се доближава до Пейнкилър (което е нормално предвид факта, че са я правили същите хора) - не особено широки пространства, но въпреки това голям брой противници + преобладаващо неавтмоматични оръжия.
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 17 Юли 2014 22:11
Ти вземи ръкавицата и гледай кво мазало става след тва... А за последните нива, дето са в ада да не говорим 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 18 Юли 2014 11:05
Деба бъгавата игра. На боса на 3-тия чаптър нещо заби и ся не ще да върви. Ще пробвам да я инсталирам наново. Да не говорим и колко още други бъгове има. Противниците постоянно се заклещват и тъпчат на едно място, убивам ги през стените и т.н.  Но все пак доста ме кефят атмосферата/сетинга и бруталния геймплей та ще я доиграя все пак.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 18 Юли 2014 18:14
Преинсталирах я обаче с друг релийз, тъй като на този от замунда вече няма сийд. Пускам я и тъкмо си сменям профила от default-ския на моя си и по същия начин ми крашна. След това познатата история - не ще да върви. И се чудя сега, да не би проблема тоя път да е от това, че съм с друг релийз, който може би не е съвместим със стария ми профил? Някакви иде, някой? Не ми се почва отначало.
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 18 Юли 2014 19:40
Не, всъщност релийза е един и същ, значи не е от това проблема. Иначе преинсталирах още един път играта, даже сложих и пач 1.2 и пак по същия начин крашва като си сменям профила и след това пак не не ще да върви 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 18 Юли 2014 21:55
Оправих се! Изтрих си последния сейв гейм от директорията на играта и проблема се оправи. Което е странно, защото нито е правен по време на първия краш (крашна ми докато бях убит и се лоудвах), нито би трябвало да има нещо общо с това играта да не тръгва изобщо (би трябвало ако нещо е прецакан, играта да си върви, пък само ако го заредя него да забива). Та ако някой играе тая забравена от бога игра, има същия проблем и тръгне да търси решение тука да си знае, че така може да се оправи. Тъпото е, че макар че изтрих само 1 сейв, незнайно защо ме върна доста назад, а не е като да не се сейвам през 2 минути  Ама как да е ще го преживея това. Обаче заради цялата тая история оценката ми на играта пада с поне 1 единица по шестобалната 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 22 Юли 2014 07:19
Не знам, аз такива проблеми с играта не съм имал, може би заради разликите във версиите, в смисъл аз си я играя DX9, ти ако си на DX10... 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 22 Юли 2014 15:05
На дх10 я играя естествено. Ама тъпото е, че дори игра от 2009та не мога да подкарам на макс 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 24 Юли 2014 14:14
А пък енджина е от 2004-та 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 02 Авг 2014 09:21
Превъртях я! В крайна сметка се оказа доста готина игрица, евала на Сам, че ми каза за нея, щото когато е излязла, изобщо не бях чул за нея. Идеята, играта да преминава от Волфенщайн в началото към Пейнкилър, след като взимаш ръкавицата, е доста добра, тъй като внася разнообразие. Атмосферата и в 2-те части от играта е доста яка, само няква яка музика в стил Пейнкилър липсваше ама карай айде  Тегли се Lost Company Като недостатъци бих изтъкнал калпавия изкуствен интелект на швабите, кофтия левел дизайн, кофти оптимизацията и бъговете дето описах по-горе ама се преживяват тия неща. 7/10 ѝ давам 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 02 Авг 2014 12:22
Абе инсталирах Lost Company-то ама ми липсват текстурите. Смисъл почвам да играя и единственото нещо, което е около мене е небето, всички други текстури ги няма. Идеи?
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 02 Авг 2014 14:54
Оправих се, просто не трябва да се инсталират пачовете, които са в диска. Явно те осират цялата работа.
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 03 Авг 2014 15:38
Атмосферата в Lost Company е малко по-различна, но пак е на ниво. 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 12 Авг 2014 14:35
Врътнах и Lost Company. Отново доста добра игра. Този път повече се набляга на WW1 елемента, все пак само 2 нива са в подземния свят. Готино е също, че се минава през места, които ги има в оригиналната част - така се създава свързаност между двете игри. Наличието на превозни средства като танкове и самолети също е яка идея. Като цяло и 2-те части са изрудски, препоръчвам ги на всички FPS фенове. Още повече, че други WW1 шутъри почти няма, което прави преживяването от играта сравнително уникално 
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 12 Авг 2014 14:42
Абе, при тебе графиката на LC мултито как е?
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 12 Авг 2014 15:06
Не съм пробвал мултито, пък вече я изтрих, че нямам никво място на харда  То не знам изобщо дали върви на пиратка.
|
|
|
|
 |
Serious Sam
|
Горд Пролетарий |
 |
|
|
Заглавие: Re: NecroVision Публикувано на: 12 Авг 2014 20:48
Върви бе, щото си е LAN, без DRM-и и тям подобни лайна. Ама да беше влязъл да видиш графика... В смисъл... Не знам, ама на мен графиката на експанжъна ми изглежда -яко по-тежка; -супер осрана /пикселизирана!/, което не съм го виждал от кажи-речи Quake 2 насам...
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|