Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer
Публикувано на: 04 Сеп 2013 18:35

аз ще взема СЕ ест, щото съм диаблохор; то само това ми остана :? :? уоуа и ск-то изпаднаха по трасето

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 06 Сеп 2013 14:43

Получих доста примамливо предложение за д2, ама не мога :( местя се в нов апартамент и няма как да цъкам много.

Профил

Аватар
Публикувано на: 10 Сеп 2013 16:58

Всички ли спряхте с д3? Аз тия дни влязох да видя какво правят геройчетата за първи път от много месеци и потъргувах в AH, ама нямаше кога да играя.

Профил

Аватар
В момента играе: dota 3
Публикувано на: 10 Сеп 2013 17:40

Нямам гиър и пари нямам, даже и за да си поправя сегашните смешни брони. Ебал съм ти AH-то, искам да си фармя ъпгрейдите. Общо взето затова не играя сега.

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Публикувано на: 10 Сеп 2013 17:40

Възможно е скоро да разцъквам на Хардкор там! Ако има интерес допълнително ще драсна. ;)

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Сеп 2013 07:50

bulLshi7 написа:
Нямам гиър и пари нямам, даже и за да си поправя сегашните смешни брони. Ебал съм ти AH-то, искам да си фармя ъпгрейдите. Общо взето затова не играя сега.

Е какво общо има AH с това, че не можеш да си поправиш сегашните брони? :o

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Сеп 2013 16:47

За да не умирам и да не ми се развалят броните, трябва да имам хубави брони. За да имам хубави брони трябва да ползвам АH, защото хубавите брони от само-себе си няма да паднат. За да оползотворя малкия шанс да падне нещо хубаво и да си изгриндя хубава броня, трябва да имам хубава броня преди това.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Сеп 2013 17:10

Ами аз продавах по-качествения дроп в AH и по тоя начин си купувах нещата за мен. Няма как, близз така са нагласили нещата. По един или по друг начин, героя просперира. А че нищо от екипировката, която нося не е от мой личен дроп си е абсолютен факт. Само tal rasha амулета ми го даде един приятел, че му беше паднал.

Профил

Аватар
В момента играе: PoE
Dark Souls
Публикувано на: 17 Сеп 2013 20:35

No AH for the expansion. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Сеп 2013 20:38

йеп, http://us.battle.net/d3/en/blog/10974978/
Май май и експаншъна ще се приордърва с колекционерско издание.

Профил WWW

Публикувано на: 17 Сеп 2013 22:18

Поредната "страхотна" идея на Близ. Добре дошли в 2000-та година, когато единствения начин да получиш нещо което ти трябва, а нямаш късмета да ти се падне, е с часове спам в чатовете.
Жалко, че повечето хора ще го осъзнаят в последствие :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2013 08:00

Damnation написа:
Поредната "страхотна" идея на Близ. Добре дошли в 2000-та година, когато единствения начин да получиш нещо което ти трябва, а нямаш късмета да ти се падне, е с часове спам в чатовете.
Жалко, че повечето хора ще го осъзнаят в последствие :D

Това да комуникираш с хората и да се пазариш не е нещо присъщо за 2000та година.
Трейда очи в очи е една от чертите на Path of Exile, която хората харесват страшно много. Ще го харесат и тук, още повече след като оправят (евентуално) дропа с Loot 2.0 и обличането на герой с изцяло твой дроп стане някаква реалност, а не някакви жалки партизански опити, както е в момента. Ако луута е оправен, спамването в чатовете няма да е с часове, бъди сигурен. Единствената функция на AH беше хората някак да намират по-добри предмети, защото дропа беше скапан с цел да им върви RMAH на Близз. Дано не измислят пак нещо прецакващо.

Профил

Публикувано на: 18 Сеп 2013 09:16

Gipo колкото си прав, толкова и не си :)
Безумната луут система в Д3 е ориентирана изцяло към RMAH и GAH - искаш, не искаш, трябва да ги ползваш, което от екстра ги превръща в необходимост.
Но дори да (дано) оправят луут-а, все пак нека не забравяме, че доста голяма част от играещите са casual - искат да влезнат за час-два, да счупят главите на няколкостотин гада, и да си ходят по живо, по здраво.
За тях нито хардкор грайнденето, нито пазарлъците с (евентуални) скамъри са опция - дори при оправена луут система, има оправдание AH-то да остане.
Особено ако, в което се надявам, въведат отново руните като в Д2.

Колкото до PoE - нека сме честни, няма база са сравнение :)

Иначе...дори при D3 ( освен, че искарах нелоши пари от RMAH) някак си успях да се облека сносно и без самият аз да пазарувам каквото и да било. След като с инат е възможно за мен, трябва да е възможно и за други хора, да не говорим какъв е кефа когато все пак ти падне нещо много добро, при това - за твоят клас ;)

За пример мога да дам аукциона в една друга близърдска игра - WoW - там той е просто удобен инструмент, ако не искаш да прекараш няколко часа в щастливо копаене на камъни, бране на билки и дране на караконджоли. Вреди ли по някакъв начин на геймплея ? Ни най-малко. Има начин това да се имплементира и в Д3, само че....по-лесно е просто да се отреже.
Като гледам отзивите в форума на близ, далеч не съм единствения, който мисли че това е грешка и замазване на положението, апропо - ако обърнеш внимание, всъщност е около 50 на 50 ( нещо нормално за игри на близ ).
Ето ти няколко минуса на това решение :
- златото отново ще стане ненужен придадък, като в Д2. Да имаш 1 милиард, който можеш да ползваш само за ремонти по 10к...къде е смисъла ?
- крафтинга ще се превърне в илюзия, ако не се преработи основно. Или искаш да ми кажеш, че ще събереш сам 360 sqare gems и 400 книжки, всеки път когато искаш marquize ниво камък ( или дори по-високо, ако вкарат )
- това по никакъв начин няма да убие ботовете и скамърите, напротив, ще разцъфтят, защото няма да има легална опция за контролиран трейдинг.
- има немалко хора, за които препродаването и бидването в аукциона добавя към удоволствието от играта
- Близ нещо си трайкат за премахване на DRM защитата. Нали уж беше там за да пази от измами в аукциона ? Ако я махнат, бих си преразгледал мнението, но те не смятат да го правят.
- Луут системата в конзолната версия вече е пипната и..да, за 50 часа игра хората имат гиър който иначе не може да се докопа и с 800 часа гриндене в PC версията. Респективно, вече имам не малко познати, които спряха да играят конзолната версия защото "вече имат всичко"
Не се опитвам да убеждавам когото и да било ( пък и да успея, who cares, Близ си правят каквото си искат ), just my two cents :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2013 10:01

Ами грешиш на едно основно място.
AH не е съвсем casual френдли, защото там се пазарува със злато, което печелиш от много играене и от дроп, който продаваш. В момента играеш много, за да спечелиш злато/да продадеш възможно най-скъпо някакви боклуци, за да си купиш нещо за геройчето. В в случая с loot 2 ще играеш много, за да облечеш много по-добре геройчето си, отколкото би могъл сега сам, а това, което ти е излишно или нещо, което ти липсва - ще можеш да го трейднеш очи в очи с някого.
Не съм играл лично диабло 3 на PS3, но поне според форумите там хората са милиони пъти по-доволни от дропа. Просто близ не са имали избор и са го направили нормален, защото там няма AH.
В диабло 2 забавното беше да си сформираш някакво затворено общество от хора и да си помагате с предметите. Сега това е почти невъзможно в д3, защото ъпгрейд за някой твой приятел пада адски рядко (за цялото време, в което съм играл са ми падали 3 ъпгрейда за приятели, а на тях им е падал 1 за мен).

ЕДИТ: Не мисля, че крафтинга ще стане ненужен. В момента най-добрите шолдъри, ръкавици и брейсъри (а дори и амулет), би могъл да си ги крафтнеш сам с арчон рецептите. Ще измислят нещо такова и занапред. Защо да са ненужни парите в играта? Ако нямаш предмет, ще трейдваш със злато. В д2 не се трейдваше със злато, защото лимита на инвентара беше много малък за злато.

Профил

Публикувано на: 18 Сеп 2013 10:07

В момента не е casual friendly, трябва да се съглася.
Но това се оправя лесно :)
Формиране на затворени общества, продажби очи в очи, не знам си какво - истината е, че така просто друг бонус аспект от играта, ще се превърне в задължителен :)
За конзолната версия, както казах, да, дропа е прекрасен.
Хората вече се отказват, защото в игра чиито главен смисъл е гринденето, да нямаш какво повече да изгриндиш след няма и два месеца си е един вид...fail ;)

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2013 10:09

Ще се скъсам от scam-ване. :devious:

Това настрана, дано позитивите от тази промяна да натежат над негативите.

Профил

Публикувано на: 18 Сеп 2013 10:14

Gipo, не казах ненужен, а илюзорен - просто защото ще трябва да гриндиш като откачен няколко часа, само за да можеш да направиш 1-2 крафтинг опита ( които, при сегашните условия - не говоря за евентуални бъдещи промени, защото не съм чел какво обещават за крафтинга ) е доста вероятно да са пълни провали ;)

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2013 10:20

Може и така да е, но със сегашния крафт не е така, ще видим.
Ами то реално целта на играта е гриндене. Имаш големи цели и много време - гриндиш много. Нямаш време - гриндиш, колкото имаш време.

При всички случаи ми се струва по-яко да пръскам джанки с героя, да имам читав луут, я за мен, я за приятел, я за трейд, отколкото да гриндя веднъж мобове с тъп дроп, после да гриндя AH в опит да продам боклуците :lol:.

Профил

Публикувано на: 18 Сеп 2013 10:24

Не ти противореча, но не виждам с какво наличието на GAH като опция пречи на това ;) (не говоря за RMAH както може би забелязваш - ако наистина вкарат PVP-то най-накрая, наличието на RMAH ще го превърне в един безкраен pay to win фест ).

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Сеп 2013 10:49

Аз същно съм изцяло против само RMAH и смятам, че това е най-големия епик фейл на близ с Д3, което породи цялостно лошия луут, за да лапат кинти.
А за GAH съм ок, защото е лесен начин да приключиш вечерта, като метнеш там двата що годе не лоши предмета, които си извадил и да ходиш да си лягаш.
Идеята обаче е, че ако луута е достатъчно добър, на теб ще ти трябват някакви конкретни чарколяци - примерно така и не ти пада каската от сета, или пък някакъв амулет... ама тия неща са паднали на някой друг, защото дропа в играта е добър и съответно трейдвате за нещо.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost