Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 04 Сеп 2013 18:35
аз ще взема СЕ ест, щото съм диаблохор; то само това ми остана  уоуа и ск-то изпаднаха по трасето
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 06 Сеп 2013 14:43
Получих доста примамливо предложение за д2, ама не мога  местя се в нов апартамент и няма как да цъкам много.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 10 Сеп 2013 16:58
Всички ли спряхте с д3? Аз тия дни влязох да видя какво правят геройчетата за първи път от много месеци и потъргувах в AH, ама нямаше кога да играя.
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
В момента играе: dota 3
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 10 Сеп 2013 17:40
Нямам гиър и пари нямам, даже и за да си поправя сегашните смешни брони. Ебал съм ти AH-то, искам да си фармя ъпгрейдите. Общо взето затова не играя сега.
___________________________________ LA COKA
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 10 Сеп 2013 17:40
Възможно е скоро да разцъквам на Хардкор там! Ако има интерес допълнително ще драсна. 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 11 Сеп 2013 07:50
bulLshi7 написа: Нямам гиър и пари нямам, даже и за да си поправя сегашните смешни брони. Ебал съм ти AH-то, искам да си фармя ъпгрейдите. Общо взето затова не играя сега. Е какво общо има AH с това, че не можеш да си поправиш сегашните брони? 
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 11 Сеп 2013 16:47
За да не умирам и да не ми се развалят броните, трябва да имам хубави брони. За да имам хубави брони трябва да ползвам АH, защото хубавите брони от само-себе си няма да паднат. За да оползотворя малкия шанс да падне нещо хубаво и да си изгриндя хубава броня, трябва да имам хубава броня преди това.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 11 Сеп 2013 17:10
Ами аз продавах по-качествения дроп в AH и по тоя начин си купувах нещата за мен. Няма как, близз така са нагласили нещата. По един или по друг начин, героя просперира. А че нищо от екипировката, която нося не е от мой личен дроп си е абсолютен факт. Само tal rasha амулета ми го даде един приятел, че му беше паднал.
|
|
|
|
 |
Alaster
|
 |
В момента играе: PoE Dark Souls
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Сеп 2013 20:35
No AH for the expansion. 
___________________________________ If the only thing keeping a person decent is the expectation of divine reward, then that person is a piece of shit.
|
|
|
|
 |
bulLshi7
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Сеп 2013 20:38
йеп, http://us.battle.net/d3/en/blog/10974978/Май май и експаншъна ще се приордърва с колекционерско издание.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 17 Сеп 2013 22:18
Поредната "страхотна" идея на Близ. Добре дошли в 2000-та година, когато единствения начин да получиш нещо което ти трябва, а нямаш късмета да ти се падне, е с часове спам в чатовете. Жалко, че повечето хора ще го осъзнаят в последствие 
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Сеп 2013 08:00
Damnation написа: Поредната "страхотна" идея на Близ. Добре дошли в 2000-та година, когато единствения начин да получиш нещо което ти трябва, а нямаш късмета да ти се падне, е с часове спам в чатовете. Жалко, че повечето хора ще го осъзнаят в последствие  Това да комуникираш с хората и да се пазариш не е нещо присъщо за 2000та година. Трейда очи в очи е една от чертите на Path of Exile, която хората харесват страшно много. Ще го харесат и тук, още повече след като оправят (евентуално) дропа с Loot 2.0 и обличането на герой с изцяло твой дроп стане някаква реалност, а не някакви жалки партизански опити, както е в момента. Ако луута е оправен, спамването в чатовете няма да е с часове, бъди сигурен. Единствената функция на AH беше хората някак да намират по-добри предмети, защото дропа беше скапан с цел да им върви RMAH на Близз. Дано не измислят пак нещо прецакващо.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Сеп 2013 09:16
Gipo колкото си прав, толкова и не си  Безумната луут система в Д3 е ориентирана изцяло към RMAH и GAH - искаш, не искаш, трябва да ги ползваш, което от екстра ги превръща в необходимост. Но дори да (дано) оправят луут-а, все пак нека не забравяме, че доста голяма част от играещите са casual - искат да влезнат за час-два, да счупят главите на няколкостотин гада, и да си ходят по живо, по здраво. За тях нито хардкор грайнденето, нито пазарлъците с (евентуални) скамъри са опция - дори при оправена луут система, има оправдание AH-то да остане. Особено ако, в което се надявам, въведат отново руните като в Д2. Колкото до PoE - нека сме честни, няма база са сравнение Иначе...дори при D3 ( освен, че искарах нелоши пари от RMAH) някак си успях да се облека сносно и без самият аз да пазарувам каквото и да било. След като с инат е възможно за мен, трябва да е възможно и за други хора, да не говорим какъв е кефа когато все пак ти падне нещо много добро, при това - за твоят клас  За пример мога да дам аукциона в една друга близърдска игра - WoW - там той е просто удобен инструмент, ако не искаш да прекараш няколко часа в щастливо копаене на камъни, бране на билки и дране на караконджоли. Вреди ли по някакъв начин на геймплея ? Ни най-малко. Има начин това да се имплементира и в Д3, само че....по-лесно е просто да се отреже. Като гледам отзивите в форума на близ, далеч не съм единствения, който мисли че това е грешка и замазване на положението, апропо - ако обърнеш внимание, всъщност е около 50 на 50 ( нещо нормално за игри на близ ). Ето ти няколко минуса на това решение : - златото отново ще стане ненужен придадък, като в Д2. Да имаш 1 милиард, който можеш да ползваш само за ремонти по 10к...къде е смисъла ? - крафтинга ще се превърне в илюзия, ако не се преработи основно. Или искаш да ми кажеш, че ще събереш сам 360 sqare gems и 400 книжки, всеки път когато искаш marquize ниво камък ( или дори по-високо, ако вкарат ) - това по никакъв начин няма да убие ботовете и скамърите, напротив, ще разцъфтят, защото няма да има легална опция за контролиран трейдинг. - има немалко хора, за които препродаването и бидването в аукциона добавя към удоволствието от играта - Близ нещо си трайкат за премахване на DRM защитата. Нали уж беше там за да пази от измами в аукциона ? Ако я махнат, бих си преразгледал мнението, но те не смятат да го правят. - Луут системата в конзолната версия вече е пипната и..да, за 50 часа игра хората имат гиър който иначе не може да се докопа и с 800 часа гриндене в PC версията. Респективно, вече имам не малко познати, които спряха да играят конзолната версия защото "вече имат всичко" Не се опитвам да убеждавам когото и да било ( пък и да успея, who cares, Близ си правят каквото си искат ), just my two cents 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Сеп 2013 10:01
Ами грешиш на едно основно място. AH не е съвсем casual френдли, защото там се пазарува със злато, което печелиш от много играене и от дроп, който продаваш. В момента играеш много, за да спечелиш злато/да продадеш възможно най-скъпо някакви боклуци, за да си купиш нещо за геройчето. В в случая с loot 2 ще играеш много, за да облечеш много по-добре геройчето си, отколкото би могъл сега сам, а това, което ти е излишно или нещо, което ти липсва - ще можеш да го трейднеш очи в очи с някого. Не съм играл лично диабло 3 на PS3, но поне според форумите там хората са милиони пъти по-доволни от дропа. Просто близ не са имали избор и са го направили нормален, защото там няма AH. В диабло 2 забавното беше да си сформираш някакво затворено общество от хора и да си помагате с предметите. Сега това е почти невъзможно в д3, защото ъпгрейд за някой твой приятел пада адски рядко (за цялото време, в което съм играл са ми падали 3 ъпгрейда за приятели, а на тях им е падал 1 за мен).
ЕДИТ: Не мисля, че крафтинга ще стане ненужен. В момента най-добрите шолдъри, ръкавици и брейсъри (а дори и амулет), би могъл да си ги крафтнеш сам с арчон рецептите. Ще измислят нещо такова и занапред. Защо да са ненужни парите в играта? Ако нямаш предмет, ще трейдваш със злато. В д2 не се трейдваше със злато, защото лимита на инвентара беше много малък за злато.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Сеп 2013 10:07
В момента не е casual friendly, трябва да се съглася. Но това се оправя лесно  Формиране на затворени общества, продажби очи в очи, не знам си какво - истината е, че така просто друг бонус аспект от играта, ще се превърне в задължителен  За конзолната версия, както казах, да, дропа е прекрасен. Хората вече се отказват, защото в игра чиито главен смисъл е гринденето, да нямаш какво повече да изгриндиш след няма и два месеца си е един вид...fail 
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Сеп 2013 10:09
Ще се скъсам от scam-ване. Това настрана, дано позитивите от тази промяна да натежат над негативите.
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Сеп 2013 10:14
Gipo, не казах ненужен, а илюзорен - просто защото ще трябва да гриндиш като откачен няколко часа, само за да можеш да направиш 1-2 крафтинг опита ( които, при сегашните условия - не говоря за евентуални бъдещи промени, защото не съм чел какво обещават за крафтинга ) е доста вероятно да са пълни провали 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Сеп 2013 10:20
Може и така да е, но със сегашния крафт не е така, ще видим. Ами то реално целта на играта е гриндене. Имаш големи цели и много време - гриндиш много. Нямаш време - гриндиш, колкото имаш време. При всички случаи ми се струва по-яко да пръскам джанки с героя, да имам читав луут, я за мен, я за приятел, я за трейд, отколкото да гриндя веднъж мобове с тъп дроп, после да гриндя AH в опит да продам боклуците  .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Сеп 2013 10:24
Не ти противореча, но не виждам с какво наличието на GAH като опция пречи на това  (не говоря за RMAH както може би забелязваш - ако наистина вкарат PVP-то най-накрая, наличието на RMAH ще го превърне в един безкраен pay to win фест ).
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 18 Сеп 2013 10:49
Аз същно съм изцяло против само RMAH и смятам, че това е най-големия епик фейл на близ с Д3, което породи цялостно лошия луут, за да лапат кинти. А за GAH съм ок, защото е лесен начин да приключиш вечерта, като метнеш там двата що годе не лоши предмета, които си извадил и да ходиш да си лягаш. Идеята обаче е, че ако луута е достатъчно добър, на теб ще ти трябват някакви конкретни чарколяци - примерно така и не ти пада каската от сета, или пък някакъв амулет... ама тия неща са паднали на някой друг, защото дропа в играта е добър и съответно трейдвате за нещо.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|