Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 11 Сеп 2012 17:57
TheChosen1 написа: Айде да правим Ghom рънчета, навити ? Как ти е батълтага ?
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 11 Сеп 2012 19:50
Заа кокошкаааа нямаа прошкаааа, за милиониии нямаа закониии
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Сеп 2012 12:49
Супер И сега какво, курви, барове? 
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Сеп 2012 13:03
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Сеп 2012 13:12
 Е ще си играе с пандите, какво 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Сеп 2012 14:07
Евалата Dante, а дано имаш още такива дропове 
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
 |
TheChosen1
|
 |
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 12 Сеп 2012 20:11
Поздравления, mate !
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Сеп 2012 01:27
Ебаси деня, падна ми наталия клок + още един леджендери чест армор, който струва 30 милиона + някви рандъм жълти итеми на стойност 30 мил 
|
|
|
|
 |
TheChosen1
|
 |
В момента играе: Star Wars KOTOR 2
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Сеп 2012 01:38
Аз няколко часа нищо, в последните 10 мин - 2 лег.
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Сеп 2012 02:03
Пък аз едно голямо нищо не намерих!
яд ли ви е а :д
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Сеп 2012 08:12
В последните два дни съм доволен на фона на сушата от преди това  . Една Inna's каска, която се продаде добре за чисти 24млн и едни хубави гащи с много стр/вит/AR/2 дупки, които паснаха перфектно на барба на един приятел Продажбата на Inna ми донесе доста по-добър ролл от легендарното ми моджо и каска с мнооого инт/вит, не лош AR и дупчица  . Пък даже и ми останаха доста пари, защото моджото беше пуснато повече от два пъти по-евтино от другите с подобни статсове 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Сеп 2012 08:43
Вие сте некви късметлии  Тука от около седмица предмет дето да му взема повече от 500к не се е падал 
___________________________________ Трол на свободна практика
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Сеп 2012 09:21
Ами то и при мен беше така, от време на време някое пръстенче, дето да се продаде за 500к-2млн, колкото да закрепя бюджета и това е. Сега тия неща са първия читав дроп, откакто почнах да играя WD (който пък облякох с разпродажбата на DHто ми, което си беше мега загуба, защото с нерфа на танк билда се обезцениха супер много предметите, за които бях дал купища голд)
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Сеп 2012 10:19
На мен пък за 70 часа геймплей абсолютно нищо яко не ми е падало  Най-много за 50к злато някъде да съм продавал предмет. Не знам нормално ли е това, може би ако искам да ми падне нещо по-така трябва повече да играя. На Белиал на инферно съм в момента и почти нямам шанс да го убия, а ме мързи да фармя за предмети и голд.
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Сеп 2012 10:26
Der Meister написа: ...а ме мързи да фармя за предмети и голд. Ето ти я грешката  Мързи те да фармиш предмети и голд в игра, която е направена за фармене на предмети и голд 
|
|
|
|
 |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
 |
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Сеп 2012 10:53
Firzen написа: Пък аз едно голямо нищо не намерих!
яд ли ви е а :д фортуна е кучка, бро 
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Сеп 2012 10:58
Gipo написа: Der Meister написа: ...а ме мързи да фармя за предмети и голд. Ето ти я грешката  Мързи те да фармиш предмети и голд в игра, която е направена за фармене на предмети и голд  Еми явно за това е направена играта да. За разлика от Д2 където почти никога не ми се е налагало вместо да напредвам, да фармя. В смисъл там си фармя само като ми се фарми  Тука тия босове дето като умреш почваш отначало да ги биеш ти ебават мамата. За мен в един момент играта се превръща от удоволствие в работа с това фармене. Аз по принцип и в Д2, и в Д3 в процеса на напредване в играта никога не бързам и си чистя почти целите карти обаче сега като съм на Белиал вече примерно не ми се фармят зони, които съм минал вече, с надеждата да падне нещо дето я падне, я не. А и аз като нямам много време да цъкам и примерно ако седна да играя за 2 часа и почна да фармя и за тези 2 часа нищо не падне ще се чувствам все едно съм играл напразно. Единствено ще съм събрал някъв мизерен голд ако не падне як предмет. Ддз може би не съм за такъв тип игри. А може би трябва да спра да играя за известно време и след това няма да ми е толкова скучно да фармя 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Сеп 2012 11:01
Е на теб видимо ти се играе игра тип - почваш, минаваш я и зарязваш(Skyrim?). Пък в диабло поредицата якото идва от гринда на предметите (за едни яко, за други кошмар). Както казах, по-друг тип игра търсиш явно 
|
|
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Сеп 2012 11:23
В интерес на истината като цяло наистина повече се кефя на игри от типа "почваш, минаваш я и зарязваш". Д2 беше може би единствената игра, която не е този тип и ме кефеше. При Д3 просто елемента на фармене е по-силно застъпен от Д2 и затова се получава така. Не че е кошмар фарменето за мене, просто в един момент писва. Но все пак няма да тръгна да се отказвам да я играя де. Все пак има още цели 4 героя, с които не съм играл изобщо + това ще има експанжъни, пачове, промени а-у 
|
|
|
|
 |
Gipo
|
 |
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Official Diablo 3 thread / PCM Multiplayer Публикувано на: 13 Сеп 2012 13:41
AR според мен не се компенсира от нищо. Ако имаш 65% демидж редукция от армора, ти трябва и около 65% редукция от All ress. Смисъла на високата редукция от армора (да кажем 70%), тотално се губи, ако имаш ниска редукция от резистите (да кажем 30%). Отделно тук влиза и кръвта, която ако е малко, също обезмисля многото армор/резисти. С други думи, необходим е балансиран подход, ако имаш парите да си го позволиш, защото е най-доброто решение.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|