Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Diablo II Resurrected /pcm/
Публикувано на: 21 Сеп 2021 12:31

New World за съжаление не уцели момента. Много малко интерес ще има към нея точно сега, пък и самата игра се оказва все по-плосък ташак.

Бях се засилил да я купувам и нея, но ще чакам няколко години да стане фрий и да се набъха с контент, кат всички такива ''амбициозни проекти'' . Ако оцелее до тогава, разбира се. :lol:

Иначе, пичове, напълно разбирам дилемата дали да се дадат пари на acti-jew$$ard. От една страна, това е и проект, разработван от съвсем друго студио. Което, на пръв поглед, си върши добре работата.
Ще ги дам тия пари с мисълта, че ще прекарам един носталгичен трип с приятели, с които не сме се събирали да цъкаме от 10 години сигурно - нещо, което е безценно.

В тоя ред на мисли - голям кур за VV и jew$$ard заради липсата на TCP/IP поддръжка, следователно и никъв шанс за модове, олд скулл лан мрежи и оффлайн плей с туийкове и едитори и т.н.

But it is what it is. Едно време падна лев от окшън хауса на Д3 :lol: С това потушавам вината за всяка стотинка дадена на тия чифути.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Сеп 2021 18:24

Едно време едни изкарваха пари в SC AHто на D3, а други си правеха кефа в HC на D3 :D. Аз бях от тия с кефа... докато не ми умря героя на 488мия час, защото ми заби компа :lol:
Към NW има умопомрачителен интерес, защото ще привлече стари ммо играчи и нови ммо играчи. В туич ще е мазало от NW.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Сеп 2021 21:35

Аз виждам канали, които до сега съм следил, да се отричат от ММО жанра вече и да се насочват към други хоризонти, предвид отчайващото блато, в което се намира жанра ... Даже много се прехвърлиха към АРПГ-тата. Та очаквам повече да гърми от Д2Р по стриймовете, от колкото NW. :?

Пък старите играчи я оплюха. Аз поне не видях едно редийминг ревю за играта след бетите. Всъщност, сега за този последния бета тест преди няколко дни нищо не съм гледал. Но ме натъжи факта, че ПвЕ-то го водят доста bland и репетативно, а аз в ММО-тата съм предимно по ПвЕ ...
Таааа, не знам.

Иначе,

https://youtu.be/RqcoOHoPM4k

0:25 :lol:

Профил Skype WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 21 Сеп 2021 21:52

Аз изобщо не гледам на разработчиците на D2R като на някаква част от тия бездарници Близард. Те са най-доброто нещо което се е случвало на компанията от сигурно двайсетина години насам и бих се радвал ако те - Vicarious Visions - просто се прекръстят Blizzard North и да се приключва с агонията на досегашните нехранимайковци :arrow:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Цар
Аватар
Публикувано на: 23 Сеп 2021 17:35

Е :?:
МОМЦИ :?:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 23 Сеп 2021 17:53

Ша поизчакам седмица - две да я фикснат, щото със сигурност ще има неща за фиксване

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 23 Сеп 2021 18:43

Ебаси олигофрените

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 23 Сеп 2021 18:44

denik написа:
Ша поизчакам седмица - две да я фикснат, щото със сигурност ще има неща за фиксване

белким успеем да се логнем до тогава

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 23 Сеп 2021 21:21

Има ли някой, който не познава близард и е очаквал всичко да е наред? :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: С пъпа на баба ти
Публикувано на: 23 Сеп 2021 21:58

След бетата преди няколко седмици се зарибих и цъкам яко Path of Exile. Да скачам ли още днес на диаблото или да изчакам няколко дни? Четох, че офц е бъгаво днес и се чудя дали да не е другият месец.

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Сеп 2021 22:33

Тия боклици не заслужават 1 лев, какво остава за 80 :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
Публикувано на: 23 Сеп 2021 23:22

Чакам повече ревюта да се появят, но дори и след тях пак ще изчакам 1-2 месеца, за да оправят разни бъгове и т.н., може би дори и малко намаление покрай Black Friday/ Коледа.

https://www.metacritic.com/game/pc/diab ... esurrected

https://www.gameinformer.com/review/dia ... -made-real

Важното е, че ситуацията с Reforged не се повтаря и този път имаме нещо, което е напълно играемо.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Сеп 2021 11:40

shub niggurat написа:
Ще ги дам тия пари с мисълта, че ще прекарам един носталгичен трип с приятели, с които не сме се събирали да цъкаме от 10 години сигурно - нещо, което е безценно.

SILLY ME

Кой да предположи, че чифутите дори това не могат да предоставят.

Кефа да почнем заедно, да левълваме в началото, докат е още хайп, бе разбит на малки лайняни парченца, благодарение на цяла вечер character wipes, ролбеци и странно поведение на сървъра, нещо за което и една адекватна дума не получихме като обяснение освен някви ТУИТЪР ПОСТОВЕ, бате, по 2 реда че ще правят мейнтенанс еди кога си. Щот седа и следя туитър, да ви сера в ушите кални.

Минах акт 1 снощи набързо, легнах си ''спокоен''. Утре ще играем, викам си. Гледам сега - героя е лвл 2.

Diablo 2 : Refunded

Но най-жалкото е, че има хора, на които прогреса им е тотално изтрит, но не може да рефънднат щото са ''играли повече от 2 часа'' :lol:

Дори в момента форума им гърми от теми, че хората не знаят какво се случва и дали може да се играе, или не и кога и какво се очаква да се направи.
В сравнение с това, дори лаунча на Wolcen беше по-адекватен. Там поне ония лумпени пишеха дълги обяснения кво се случва и ни държаха в течение. На чифутите им е през кура за нас, щот са си вързали гащите и не дават рефънди сега.

Не искам франчайзите им да умрат и да фалират, щото искам да им играя някои от игрите. Но не искам да са в ръцете на тая компания. Бест кейс сценарио - разпускайте седянката, въжето за чифутите и дайте диаблото да го правят некви инди-та от Нова Зеландия. Ще се получи по-добре.

Профил Skype WWW

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 24 Сеп 2021 12:37

Е Влад, аре бе, не играем игри от вчера и всички сме наясно какво се случва със сървърите на ВСЯКА ЕДНА ПОПУЛЯРНА ИГРА веднага след рилийз. Разбирам, че хайпът е силен, но такива day 1 тъпотии са вече стандарт и трябва да чакаш, за да можеш да се насладиш (отделно вече зависи и от day 1 пачове и game breaking бъгове). Айде, октомври ще цъкаме

Профил

Шефа на Кенефа
Аватар
В момента играе: на троянска чушка
Публикувано на: 24 Сеп 2021 13:09

Вярно е че не е нещо невиждано, ма не бих оправдал студио с такъв размер и въобще сървърна инфраструктура да се осира така. Активижън също е тяхно подразделение и не е като да не успяват да нацелят скейлинга при релийз на нов CoD с милионите препубертети дето чакат да влязат, макар и не винаги да са ползвали dedicated servers там, та по-скоро яко са подценили броя чичаци които искат да си набият носталгия трипа с тъпата им игра. Ма тия неща не се правят нито по предположения, нито някой да не се е сетил че ше има натоварване - по-скоро си имат предвиден усреднен сървърен товар и не ги ебе за спайка в д1, щото кой ше се разправя да харчи пари за да спаси 3% рефънди, да го духат феновете и да чакат на опашка. тл;др кур за близард.

Профил ICQ

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 24 Сеп 2021 13:18

При фифаджиите бтв е същото - всяка година като излезе новата фифа, първия месец е literally unplayable, щото сървърите те дропват в 50% от случаите и като дропне, приписва загуби и на двамата играчи :lol:

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Публикувано на: 24 Сеп 2021 13:23

Както и да е, мисълта ми е - кур за всички гейм корпорации и цялостното ниво на модерния гейминг, защото успяха да пречупят играчите. DLCs, Pre-orders, Day 1 patches, Day 1 hotfixes, server crashes, microstransactions и редица други anti-consumer практики. Total Biscuit, лека му пръст, се бореше срещу това със зъби и нокти и честно казано успяваше да повлиява леко на нещата. Вече не виждам на хоризонта друг толкова влиятелен гейм журналист, който да говори за спазване на правата на потребителите.

Едно от малкото неща, които геймърите успяха да си отвоюват е спечелването на битката с монетизирането на модове. Но това до кога ще продължи....?

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Сеп 2021 14:34

Не, че Bethesda не ти пробутват Anniversary edition-a, дет реално е compilation of mods за парички. хаха ебахти тарикатите и те
---
Момчета, мн ми се играеше ама как да им да пари на тез ве?

Ония ден си взех Velheim за пикливи 13е и заслужават повече, искаш да си играеш с авери - прайш си server-че и готово, даже с малко tweak & tips можеш да си set-неш и LAN server ако искаш (бtw, Gip4o - ти цъкаш ли го тва още)?

Ако имаше още D2R LAN/TCIP и т.н - до ся щяхме да сме се събрали и да цъкаме, ама да ми махат features и аз после да се надявам на пробития им server.

Мн ми харесва как изглежда graphics update-a (с вече споменати някои големи изключения), постарали са се там, ама съм много оn the fence за ся.

Профил

Горд Пролетарий
Аватар
В момента играе: Serious Sam
Публикувано на: 24 Сеп 2021 20:04

Значи определено ще изчакам някое солидно празнично намаление.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Сеп 2021 21:33

Agent написа:
Ония ден си взех Velheim за пикливи 13е и заслужават повече, искаш да си играеш с авери - прайш си server-че и готово, даже с малко tweak & tips можеш да си set-неш и LAN server ако искаш (бtw, Gip4o - ти цъкаш ли го тва още)?

Да, тия дни почнах нова карта, защото дойде голям пач и е препоръчително да си почнеш от начало, заради новите глезотии :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost